- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz
perge666 #38390 üzenetére
Én PCX-től vettem még. akkor még 5 év garit adtak rá. Hangja szinte semmi, a Green is hangosabb, a Black pedig főleg.
-
vlevi
nagyúr
válasz
perge666 #37450 üzenetére
Nemnagyon van hangja, akkor sem, ha meghajtod, nyugodt lehetsz.
De ha mégis emelkedik valamennyire a ventillátorzaj, akkor azért a prociventillátor is hangosabb lesz már, de amúgy sem az fog érdekelni, hanem, hogy melyik zombi van az ajtó mögött
Játék után viszont nagyon hamar visszahűl, és lelassít a ventillátor. -
törölt tag
válasz
perge666 #36979 üzenetére
Vedd magasabbra a Target Temperature-t. Irreálisan alacsonyan van. Azért van az a proci, hogy melegedjen. Az ilyen coolerek meg vagy csendesek, vagy hűtenek.
Ha mondjuk egy akármilyen Infinity/Mugen vagy Ninja lenne, akkor megoldható lenne egyszerre a csend és a hűvös proci is. Ezek alatt nehezen.
Persze kinek mi a csendes. Van aki azt is meghallja, ahogy a tranzisztorok billennek a prociban, és megőrül attól a hatalmas zajtól. Nekik készült a Kvantum csendje, ahol a 007-es leszámol az álnok töltéshordozókkal, és rekombinálja a lyuk-elektronpárokat.
-
Daniel Alves
őstag
-
xuldar
addikt
válasz
perge666 #35636 üzenetére
Szerintem semmi különbség a vezeték nélküliségen (meg ami belülre ehhez kell) között. Az a tünet, hogy az előbb a vibramotor állandóra kapcsolt (nem nyomtam meg a vibration gombot), míg ki nem vettem az elemeket, nem állt le. Azóta a program ugyan "connected"-nek érzékeli a joypadet, de egy gombnyomásra sem reagál a teszt sem. Mintha kikapcsolt volna az összes gomb és joystick. Csak a mode gombbal lehet ki- és bekapcsolni a piros ledet. Kihúztam az adót, visszadugtam, újraindítottam az egész gépet, semmi.
Ja, és az adón is csak egyenletesen villog a led, pedig használat közben folyamatosan kellene égnie, míg nyomta tartok egy gombot, vagy irányítok. Mintha nem kapna jelet a joypadtól.
-
lorcsi
veterán
válasz
perge666 #35173 üzenetére
nem tudom miylen hűtőt vettél rá, de én a 775 procikhoz (2160, 5200) iylet használtam nem volt hangja
most meg egy CM tx 3 van fent a 5200 és szintén 0 hangja van.
úgy kell fülelni, hogy megy e a gép..nyitott ablaknál meg elnyomja lazán a kinti zaj..régebben még aludni is tudtam mellette -
törölt tag
válasz
perge666 #35081 üzenetére
Milyen alaplap az, hogy még egy ventilátort sem képes szabályozni?
wwhy: Pl mikor jönnek le a frissítések, az Avira harmadára lassítja a tempót, lezabál 60-70%-nyi CPU időt. De minden letöltéssel ez van. 2MiB driver lejön pár másodperc alatt, az Avira meg még szarkódik vele akár 4-5 percet.
-
mackosajt
addikt
válasz
perge666 #35101 üzenetére
Valamelyik üzenetnél megjelöltél egyet a csillaggal.
ui: régebben a UPC-nél nem állandóan volt ügyfélszolgálat? Most is elérhetőek, meg beszéltem is egy telefonossal, csak én úgy emlékeztem, hogy korábban non-stop értékesítettek is a telefonosok.
Most meg egyrészt felhívom őket, hogy kéne a 240-es net, majd közli, hogy ha telefonozok, akkor majdnem 12e Ft, ha online, akkor 8190. Viszont ha telefon, akkor 24 órán belül elvileg aktív, ha online, akkor lehet csak hétfőn.
Szóval leadtam onlány az igényt. Azért az a havi 4e nem semmi. -
ati012
őstag
-
Laraxior
titán
válasz
perge666 #35085 üzenetére
Szedd szét a csatlakozót. Tűvel menni fog garivesztés nélkül. Pirosat a pirosba, feketét a feketébe, mondjuk egy molexbe. A többire tekerj szigetelőt és jónapot. Nekem az összes így van bekötve, mert nincsen ennyi csatlakozó az alaplapon, amennyi venti van a gépbe, cirka 20
-
Gercsa
senior tag
válasz
perge666 #34404 üzenetére
Most olvastam csak az előzményeket.
5300-ról én nem váltanék 8400-ra max csak akkor ha ingyen van a csere.
Az 5300 könnyebben tuningolható, nem kell hozzá sem erős lap, sem nagy hűtés.
Egyébként a q8000-es széria méltánytalanul le van becsülve, szerintem a mostani 14-15 ezres használt árakon best buy...
-
pockhome
senior tag
válasz
perge666 #34391 üzenetére
Kedves perge666!
Az ilyenekkel miért nem a megfelelő topicba mész?
Segítek, pl a Milyen processzort vegyek? topik...
Ott biztosan érdekli a tagokat ez a sok érték, de innen szerintem kb 4-5 embernél többet nemVagy a tuningos kommenteiddel ide fáradj: Core 2 - Tuning
Vagy ha valamit nem találsz, itt a jobb felső sarokban van olyan hogy 'keresés a fórumban', oda bepötyögöd amit szeretnél, tuti van rá topik, ha nincs akkor nyiss egyetVagy hogy milyen tápot sikerült venned, milyen bizniszelési lehetőségeid támadtak, vagy nem írnak vissza, etc...
Mert pl keresek valamit, és 50-100 hsz-t végigolvasok, ezeknek 90%-a bullshit, a lényeg meg elvész.
-
lorcsi
veterán
válasz
perge666 #34389 üzenetére
oylan 30% a különbség a két proci között. a tuniggal ez bőven csökkenthető kb. 20%-ra, azt a maradék 10-et úgysem nagyon érezni max ha kiméred szintetikus tesztkkel.
visszább ezt a e5200 vs. e8400 dolgot már gercsa-val kibeszéltük, keress rá ha érdekel. ott lertunk mindent.
ill. ő okosított meg a tuningnálarra viszont még nem kaptam választ, hogy melyik tesztrészben jobb az e5300 az e8400-nél ?
-
lorcsi
veterán
válasz
perge666 #34381 üzenetére
melyik tesztrészben jobb az e5300 az e8400-nél ?
igen, én is kb. ilyen árkülönbséggel láttam
bár ahhoz hogy gyorsan elvigyék az e5300-ad akkor olcsóbban kell adnod mint a többiaz e8400 csak az l2 chache-ban jobb mint az e5300.
az 5300-at kicsit turbózva 0 forintból megvan egy e8400 teljesítménye. pár hónapja beszéltük ezt itt gercsa-val (remélem jól írom a nevét) -
lorcsi
veterán
válasz
perge666 #34379 üzenetére
itt a különbség a 2 proci közt
tuti megéri ?mennyit kellene rátenni az e8400-ra ?
-
mackosajt
addikt
válasz
perge666 #34354 üzenetére
Ne aggódj a Q9550 jó választás lesz, ha sikerül megszerezned.
Fiaim gépben prímán elvan a kistesója a Q9400.
Még BF3 is futott nekem vele szépen, míg én használtam. Most majdnem segített a táp abban, hogy alkatrészenként el kelljen adni, de merő véletlen, hogy a nagyobbik fiam keresztapjának volt otthon egy felesleges chieftec, amit a gyerek nyugalma érdekében átadott, így a haldokló táp helyére becuppant az. Megszűntek a túlmelegedési gondok a vinyón is, de biztos ami biztos, moddoltam egy ventit a kuckó elejébe (mert helye az nem volt).
-
lorcsi
veterán
válasz
perge666 #34343 üzenetére
egy i5 is megkapható lassan enyniért..az meg azért jobban teljesít ettől
XtremLor.valahogy így látom már én is..sajna
sokat agyaltam, hogy az e5200 egy e8400-re..de aztán véglegesen letettem rólaarra jutottam, hogy használhatóbb egy i3 vagy egy am3 konfig a maga alacsony fogyijával és jobb teljesítményével..még ha egy kicsivel többe is kerül. jól jöhet az a sata3 és usb3 is..no meg az igp..ha nem kell akkora bazi nagy sebesség a vga terén
-
XtremLor
őstag
-
patex1983
őstag
válasz
perge666 #33740 üzenetére
Van rajta több monitor is? Ha igen, akkor nem az az elsődleges, amin várod, hogy betöltsön a BIOS képe, hanem a másik. Én is jártam már így...A pc valamiért a tv-t érzékelte elődleges monitornak a HDMI csatlakozón, én meg ott vártam mikor lesz már kép a monitoron, mire megfordultam és akkor láttam, hogy a tv-n tolja a post képernyőt...
-
Laraxior
titán
válasz
perge666 #33727 üzenetére
Az SPD fül megmondja milyenek a ramjaid.
Egyébként ha 1333-on akarod használni, akkor emeled az FSB 333-ra, a szorzót visszaosztod annyira, hogy megkapd az eredeti órajelet, ha éppen nem akarsz tuningolni.
13x200 -->2600MHz (ramok: 800on CL5-ben?)
8x333 --> 2664MHz (ramok 1333on, CL6?)
Valami hasonló... Nagy gyorsulást ne várj...azt csak órajel ÉS FSB növeléssel tudsz elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- War Thunder - MMO Combat Game
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asztalos klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest