- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz
Aryes #135444 üzenetére
Debiben ilyet nem tudok, esetleg nyíregyen van 1 srác, aki komolyan benne van a hardverekben. Ha belefér neked akkor egy kérdést megér.
Notebook Garage Nyíregyháza
Nekem notebookba cserélt VGA chipet, profi volt és korrekt. -
Shokkolo
addikt
válasz
Aryes #135056 üzenetére
Ha az ellenőrző hatóság is onnan ebédel túl nagy baj nem lehet
Arról nem beszélve, hogy ugyebár a bódét dózerolták és felépítettek egy könnyűszerkezetes vadonat újat.
Ráadásul sosem volt azzal a kajával bajom.
Kimondottam szeretem, és már pokolian hiányzik@tahepa
Szivesen
Nekem is, bár nem az a kedvencem hanem ez a kombó:
Nagy adag: pirított rizzsel + szecsuáni + csípős mogyorós + narancsos + illatos/ananászos/amerikai (amelyik épp van)
ezzel bármikor megfogható vagyok -
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Aryes #134632 üzenetére
Én vettem meg a többi részét (lakás,optika,táp,deszka,proci,ramok) Ha kell akkor átadom neked mert én majd csak 1-2-3 hó múlva használnám... (addig meg úgyis veszek majd másikat
)
-
Cs1csó
titán
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Aryes #133556 üzenetére
Gyártók között is voltak különbségek már akkor is, ki mit spórolt ki
Régen nálunk a "nagy" boltba több pékség kenyerét is meg lehetett venni, de mára max egy beszállító termékeit
Kilencvenes évek elején közepén mikkor Hajdúböszörmény környékén jártunk mindig vettünk ebből a pékségből kenyeret (Google térkép)
3Kg kenyeret is sütöttek
Olyan finom volt hogy magában majd megettünk a felétUgye akkoriban még 2Kg kenyeret árultak inkább, később terjedt el a 1Kg verziók
Igazán jó kifli is ritka, ezek a vizes felfújtatott vackok vannak mindenhol
És elég sokat jártunk H-böszörménybe, itt volt egy kocsma oda jártunk elég sokat édesapámmal, amíg ő dolgozott addig mi reggeliztünk meg elszórakoztattuk magunkat, ettük a puha kenyeret
Csak mi hátulról mentünk be ebből az irányból -
-
sto1911
veterán
válasz
Aryes #133475 üzenetére
Én azt nem értem hogy tudsz ennyire naiv lenni
Tök mindegy, hogy műszak vége van-e, a szemetes, mocskos vízben öblíti el az edényt.
A gangeszes öblögetésről meg annyit, hogy amennyi mocsok abban is van, csoda, hogy még élnek.
http://www.erdekesvilag.hu/az-indiai-szent-gangesz-borzalmai-18/Hiába ez a norma ott, attól még középkori és beszüntetni való, mert csak a fertőzés melegágya.
Igen, a lavórban biztosan 5x felforralt, tiszta víz van
(csak a gonosz videós szándékosan kihagyta
)
-
Papaj x
senior tag
-
bul07
nagyúr
válasz
Aryes #133370 üzenetére
Persze én is hibáztam nem is kérdés
De ha én gondos eladó vagyok akkor csak szólok, hé paraszt kicsi leszPont ezért is írtam le hogy más tanuljon az én hibámból, hogy eladóra nem szabad számítani
Amúgy kire gondoltál pontosan?
(#133371) Zsoleszhun
Aki a súlya miatt megharagszik az nem normális
Persze nem gúnyolódásra gondolok hanem a száraz tényekre, poénkodás egy szintig
Én 140km vagyok, kövér vagyok, igen, tehetek róla, biztos, van joga bárkinek ezért gúnyolni, na azt nem
De ha valaki azt mondja rám hogy kövér vagyok az igazÉn már 15éves koromba 100Kg felett voltam
17-től olyan 27-30-ig tartottam a 130 környékét, majd felmentem 150-re voltam 155 is, majd most pár éve fogytam 140-re
Majd a koporsóba lejjebb megy a súlyom -
-
törölt tag
válasz
Aryes #133277 üzenetére
Görögben amikor először voltunk, akkor azt mondta az idegenvezető, hogy csapvíz? Na attól lehet fosni fogsz egy napig. Utána ihatod életed végéig. Tiszta, bevizsgált, minősített, csak nem azok az ásványi anyagok vannak benne oldva, mint itthon. Meg kell szokja a szervezet.
-
Fredo78
aktív tag
válasz
Aryes #133210 üzenetére
köszi mindenkinek, megtámadom azt az optikát.
aryes: a Lidi-Aldi cuccok jók és jó árban szoktak lenni, de nemhogy szezonálisak hanem 1-2 hetesek azaz ami van éppen az van aztán nincs hónapokig. De azért ránézek a Lidliben.
A szemüveghez csak egy csavar kell: lötyögött az egyik szára gondoltam húzok rajta, de elforgott. Azt hittem én téptem meg a menetet, de a másik szárát kicsavarva kiderült, hogy a csavarok nem egyformákAgyrém. A másik szár csavarja jó hozzá... 70 ezres szemüvegbe nem sikerült belevaló csavart rakni...
-
Peti78
őstag
válasz
Aryes #133098 üzenetére
Az, hogy a választásom alapján ha tehetem, nem utazok "ápolatlan, büdös, szájszagú, cigiszagú, bunkó emberrel" miért jelenti az, hogy embergyűlölő vagyok?
Ezekkel a tulajdonságokkal az ember jó esetben nem születik, hanem a saját döntése alapján "ápolatlan, büdös, szájszagú, cigiszagú, bunkó"Sajnos a munkámban nem tudom elkerülni őket, de azért pénzt kapok, a tömegközlekedésért pedig én (nem) fizetek.
-
bul07
nagyúr
válasz
Aryes #133097 üzenetére
Hát igen
Falusiaknak ilyen a bejárásEgyik évben olyan órarendünk volt hogy a számtech óra bent tartották a központi iskolában
Az nap úgy nézett ki hogy reggel 07:20 busz 15Km, volt pár óránk majd a 12órás buszra fel és 40Km utazás, volt két számtech óránk és a 16:20-as busszal haza 25Km, és volt olyan osztálytársam hogy még neki át kellet szállni másik járatraVagy öcsém
Három évig járt Debrecenbe a Vénkert u. 2-be
Reggel a 5:45-ös busszal indult mindigAmikkor én még általánosba jártam, menetrend szerinti busszal jártak be a diákok, már első osztálytól
Buszig kísérték utána a nagyobbak az iskoláig
Így ők már 7éves koruktól buszoztak
Most már ugye iskola busz viszi őketEsetleg ha valaki kíváncsi valamire hogy Romániába mennyibe kerül akkor küldjön privátot hogy mit nézzek meg
Kedden megyek Kaufland, Carrefour, Auchan, ezekbe tudok nézelődni -
Sanki
addikt
válasz
Aryes #133065 üzenetére
Hiába sűríted a buszokat, ha ugyanott állnak majd egymás után a dugóban.
Ez akkor lenne jó, ha a folyamatos haladás biztosított lenne (mint pl. Pesten a sok buszsáv a kritikus helyeken).
Én is szívesen járnék busszal, de reggel nem akarok 40-50 percig utazni, ami busszal lehetne 20-25 perc is, délután meg megint akarok a megállókban 15-20 perceket állni, mert késik a busz (vagy teljesen kimarad). -
Papaj x
senior tag
válasz
Aryes #132992 üzenetére
Azért említettem az ideális tápfeszültséget, s az "ideális kondit" nem igazán értem. Van, ez az esr, vagyis az elektronit ellenállás, ha fogalmazhatok így, de ez pl egy 100 mikrón 50V-on 0.33 (a norma), ami azért elég pici.
Igen, gyanúsan az, de csak normális tápellátás esetén, vagyis hálózati feszültség megléte nagyon csúnyán fogalmazva "folyamatos".Peti78: Hát nem tudom melyik jobb.. Bár 1 út megtétele éppen lényegtelen.
De adony felé értelmesebb lehet, bár nem most jártam.
-
Papaj x
senior tag
válasz
Aryes #132988 üzenetére
Nem, mivel nem végeznek "munkát", nem úgy mint ki bekapcsolás esetén. Természetesen ez jó hálózati áram is szükséges, ezért nem biztos, hogy meghatározható, ez csak a "laboratóriumi" szempont. Ezen tápokban mivel low esr kondi van, így ez nem igaz, legalábbis ezen felállásban, ergo nem fognak több munkát végezni, mint ki-be kapcsolás esetén, kb. sosem. Nagykapacitás nics egy kapcsoló üzemű tápban, nem úgy mint egy transzformátoros erősítőben, ahol akár 10emikrókról is beszélhetünk. Igen, annak is jobb lenne az állandó fesz. (feltételezve a normális üzemárami ellátottságot), mintsem ki be kapcsolni, csak fizetni is kell azt a villany számlát.
Összegezve, nem véletlen a "sztendbáj", szerintem sem.
Salex1: Igen, ahogy a kollega is írta, max füstöl (nem, nem szokott), fordítva nem fog forogni, ugyanis ez nem kefés motor, s nincs tényleges/névleges "polaritás váltás". Induktivitás csak egy irányban lesz, így nem csinál semmit. De ugyan úgy mint a hangszórónál is megvan, ott a jobb oldalt a pozitív, másik oldal a negatív, ez venti esetében is adott, de pontosan nem emlékszem mi módon.S megjegyzem ismételten, ez csak az én tapasztalatom, s reálisan nézve így kellene lennie..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fűnyíró topik
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- XPEnology
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest