- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
erik365 #90745 üzenetére
fűkaszához és motorfűrészhez kell, maxon 9.500-at és 13.000-et forognak
Mivel ingadozó terhelés és kicsi a léghűtés, ezért magasabb az üzemi hőmérséklet mint egy folyadékhűtéses motornál.De most nem is ez volt a lényeg, hanem az árult termék ismeretének a hiánya.
Mikor megkérdeztem, hogy miért pont azt ajánlja, akkor nem kaptam értelmes választ. -
mghltm
addikt
válasz
erik365 #90657 üzenetére
egy ismerosom fianak raktam ossze a kovetkezo gepet:
i3 2100
2 x 2g ddr3
gigabyte alaplap
400w fsp tap
500gb hdd
amd hd 7770 1gb
markas haz win 7 pro matricaval, tehat eredeti windows kerult ra
dvd iroaz egesz megallt 50e alatt, kesobb meg lehet boviteni erosebb procival / vgaval / rammal / ssd-vel, ahogy az igeny es a penztarca engedi
-
Antimatrix
senior tag
válasz
erik365 #89489 üzenetére
"Ezt megérteném ha 500ft lenne egy szatyor, de míg 20-50ft között van az ára ez csupán lehúzás."
Ez motivációs pénz .
A "butább emberek/népek" " nem tudják" hogy mennek vásárolni... általában/mindig vesznek szatyrot és mindig kifizetik nem terjed odáig az IQ
az okos "tudja" hogy vásárolni megy és visz magával - és csak akkor kér vesz újat amikor a másik el- le szakadt - a szatyor megdolgozik azért "pénzért"számoljuk át átlag család heti 5x biztos vásárol - és ebből 2db nagyvásárlás ez minimum 10 szatyor /hét kaja - ezen kivűl pia és ruha/cipő tisztitószer
havi 50 szatyor /család
Debrecenben vannak kb 220eft - ez kb 55e család a HAVI 2750e = 2,75 M db műanyag eldobható szatyorIngyen szatyor pártiaknak:
Annak lakását kinevezném "szatyor visszaváltó pontnak" és oda adjuk le az "elhasznált szatyrokat" + adni neki havi nettó 150eft jövedelmet - és oldja már meg hogy ne műanyag szatyorba fulladjuk bele kb 10 év múlva kb 250-285M db szatyorba"Szatyor téma meg olyan, hogy 10-100x több műanyag hulladék keletkezik csomagolóanyagokból, mint nylonszatyorból."
- mindent úgy veszel nincs rajta csomagolóanyag - csak a termék - kamionról leesett kategória
- lehetne ezt is jelezni mint MAGYAR termékete pár éve kb 5-6 ez csak kezdeményezés volt most már kinőtte magát
lehetne ÖKO LÁBNYOM is - amibe benne van a csomagolás is
pl: ÖKO LÁBNYOM magyar termék túró 6/15/45 - első a termék / második logisztika / csomagolás
Co2 kibocsájtásásra vagy környezi kárára okoz
-> a GYÁRTÓNAK be kell fizetni egy KÖZÖS ALAPBA ELŐRE!!!! - amiből újrafeldogozókat építenek korszerűsitenek és MAGYAR munkaerőt dolgoztatnak benne / rajta
->KERESKEDELEM visszaveszi a csomagóanyagot - amit lehet akár SÉRÜLTEN is
-> a bocit muszáj etetni hogy adjon tejet - bélgázait pedig azok növények teszik újra O2-vé amire rátrágyázott és kész is folyamatNem ártana, ha te sem csak az egyik szemed tartanád nyitva." - másikat + gondolatokkal kell motiválni
Ő neki nyitva van az egyik szeme - akkor ne csukassuk már be vele - mert szólni írni mert a "köz ügyében"Mutasson már valaki olyan dolgot ami előre mutat
miért nincs visszaváltható Műanyag PALACK - ásványvíznek
ÜVEg -joghurtoknak egyéb tejtermékeknek - PRÉMIUM kivéve
Zsírpapir felvágottaknak / húsoknak - régen elég volt * most kimért vákuumcsomagolt van csak
-
Sokaknak van facebookja - de a gondolkodásmódban közelítenek a LIBÁK szintjére -
NEKED még sikerűl "megúsznod" a problémát és csak 55 évesen leszel "csak rákos" gyógyószereken még "élsz 5-10évet" - a gyereke(i)d feltéve hogy jól gondolkodol a JELENBEN adsz esélyt hogy "teljesebb életet éljen" - Szemetet okosan gyűjtse és ÚJRAFELDOLGOZZA - ne csak a KUKÁBA tegye - csak mai Mo-n nincs szemelőtt az már "nemszámit" mentalitás egyenlő a =THE DEAD akármilyen nyelven irod olvasod...itt a nagy gondolat amit mindenkinek a SAJÁT szintjén be kell emelnie:
Kicsit nyitottabb szemmel kell nézni a világot és sok mindenre rájöhetünk magunk is.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
erik365 #87551 üzenetére
Zsibi.
Kicsit lutri, de nemrég vettem asztalról 800Ft-ért használt gyári 2A-es Samsungot adatkábellel. Kicsit odébb 50Ft-ért kipróbáltam, a kábel kontaktos, a töltő jó.
Új, párszáz mA-es töltők meg 500 körül mennek. De azok csak usb aljzatosak. Ha van kábeled, akkor van értelme. -
Zola007
veterán
-
mghltm
addikt
válasz
erik365 #87045 üzenetére
2016. március 14. hétfő – szombati munkarend
normal esetben ezek vannak nyitva szombaton:
Múzeum utca 3., 4001 debrecen
Debrecen 1 postaFüredi út 27., 4039 debrecen
Debrecen 20 Malompark postaKishatár út 7., 4031 debrecen
Debrecen 19 Auchan postaKishegyesi út 1-11., 4031 debrecen
Debrecen 21 Tesco Postaholnap kerdezz ra ezeknel
-
Atomantiii
addikt
válasz
erik365 #86519 üzenetére
Szóval pontosítanék, elméletileg ilyen csavart keresek:
1/2" UNC 13, kb 9-11 cm hosszúságú kellene, col-ban nem tudom azt hogy jelölik mert törtnek jelölik a hosszát is.
Tudtok ajánlani boltot a városban ahol esélyes lehet (a Hadházin kívül, mert ott találtam csak 7 cm hosszú és rövid).
Szeghalomban a Furák csavarnál elvileg lesz, csak nem tudom mikor járok arra de lehetséges, hogy hamarosan.
-
Atomantiii
addikt
válasz
erik365 #86519 üzenetére
Köszi, sajnos menetfésűm nincs de biztos, hogy nem normál menetes mert nem kap rá a normál 12-es csavar csak a legvégén egy nagyon picit.
Tolómérővel mérve egy 12-esnél egy picit szélesebb a menetes rész körül így teljesen belepasszol a 13-as furatba. Na mindegy majd futok egy kört a mintapéldánnyal hátha találok. Nem tudom Trendixbe mennyire vannak spéci csavarok de lehet először a Bem tér fele nézem meg, most nem ugrik be a bolt neve.
Esetleg más ötlet?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
erik365 #86378 üzenetére
Ez teljesen kizárt.
Nem akarok külön eszközöket, és nagy hangfalakat a számítógépem mellé. Mivel a hallgatandó zenék nem a minőségükről híresek, így én egy jobb minőségű 2.1-es rendszert preferálnék, csak ugye szinte lehetetlen bárhol is kipróbálni ezeket...(#86395) Irmscher 353!
Köszi a tippet, benézek.
Nem akarok egyébként vitatkozni, szívesen hallgatok zenét a jelenlegi 2.1-esen, mert számomra nagyon jól szól.
A hangerő kevés lehet, pontosabban már nagyobb hangerőn betorzít, így csak egy hasonló, de nagyobb hangerejű szett kellene nekem.(#86396) Zola007 !
Nagyon nagy! -
XtremLor
őstag
válasz
erik365 #86378 üzenetére
+1 Nekem is van egy masodrendszerem pio 605r+soundart w2, osszeraknam en barmelyik aktiv 2.1-el....
Kevesebbol is kilehet hozni, de egy aktiv 2.0 rendszer is boven tulmutat a x230-on (x530 volt a pc korszakom elejen)(#86374) elfelejtette:
Qr code se artott volna par mosodpercet sporolnak...hatha van esely! -
Chesterfield
őstag
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
erik365 #86166 üzenetére
Ezüstfenyő kft a Lónyay utcán.
Gondolom az anyagot is tőlük vennéd, am darab (értsd leértékelt anyagot is vágnak tetszőleges méretre) -
tsyl
aktív tag
válasz
erik365 #85762 üzenetére
Én Hyundai 12V-ost 2 akkust kaptam ajándékba. Ezt vásárláskor mindenféleképpen kerülni kell, semmi ereje.
-
sto1911
veterán
válasz
erik365 #85711 üzenetére
Saccolni kell. Eleg valoszinutlen, hogy egy 3 eves autora 3-7 ev alatt elmegy 3-6M szervizre. Ha megis, akkor az elso rakoltott millional tul kell adni rajta
Munkatarsam Passat kombit vett, 6 v. 7 eves. Megvetel utan ket honapra kettostomegut+teljes valtoszerkezetet cserelt, 250k-ert. De ennel az autonal mar 50k kilometernel volt egy kettostomegu csere, meg boven gariban...
Masik ujonnan vett Polo 4-est talan, az egesz futomuvet ki kellett alatta cserelni egy even belul :S Most 8-10 ev korul van az auto, 48k kilometerrel
-
diablo1984
veterán
-
rayoliviero
veterán
válasz
erik365 #83708 üzenetére
Debrecenben sehol, de itt tudsz venni jó minőségűt.
Extremeaudio az Árpád téren árul Audioquestet, ott bepróbálkozhatsz hátha van nekik. Edigital is szokott.
Szerk: Hát nézz be a házimozi topikba, ott ez megy kb.
Ha odaírod, hogy jó minőséget keresel és nem írsz árat, akkor hasonló választ kapsz.
-
bobace
addikt
válasz
erik365 #83684 üzenetére
Legyen a konklúzió, hogy így tehetsz, a korábban tárgyaltaknak megfelelően, talán két kis dolgot figyelembe véve azért:
1. nem tudod, miért siet mögötted valaki, ezért előzékenységet tanúsítasz, ha megteheted és a forgalmi szituáció engedi vagy nem kanyarodsz hamarosan
2. nem mész 50-nel a belsőben a kiskörúton, mikepércsin és a böszörményin, mert azzal már akadályozod a forgalmat (amennyiben a tér engedi persze a 60-at, és nincs előtted 26ezer autó) -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
erik365 #83684 üzenetére
Nem ertek veled egyet.
Azt honnan tudod, hogy te 50-el mesz?
Jah, hogy jarmuved km orajarol.
De a mogotted erkezo jarmu km oraja meg azt mutatja, hogy te meg igazabol 30-al mesz.
Akkor kinek van igaza?
Erre irtam korabban, hogy ehhez hatosagi meres kell, viszont az "el nem engedes" azonnal lathato szemmel, es ilyen esetben a rendorok egyre tobszor buntetnek is.
En azt mondom hagyatkozzunk a jogszabalyra, a hivatalos mért adatokra. -
Laraxior
titán
-
keccsa
aktív tag
válasz
erik365 #83082 üzenetére
Szia!
Ennyiért van egy eladó, keveset használt, hibátlan állapotú Synology DS109-es (nem a butított "109J" verzió!) NAS-om.
Ha jó a hálózatod, ez fullHD-ben mindent kiszolgál (tv, médialejátszó, pc, egyszerre akár többet is), torrentkliens futhat rajta, illetve akár IP-kamerák jelét is rögzítheti.Ha érdekel, dobj egy privit!
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
erik365 #83096 üzenetére
Simán megoldható egy routerrel, Nekem egy TP-LINK TL-WDR4300 -as van openwrt-vel. Fut rajta miniDLNA, samba, nyomtatószerver, transmission (50-60 torrent) FullHD filmeket szoktam nézni, akadásmentesen wifin.
Ha pedig nem szeretsz mókolni akkor jó a Asus RT-N18U amit htc07 ajánlott mert ott már az alap szoftverrel megtudsz csinálni sokmindent.
-
htc07
addikt
válasz
erik365 #83094 üzenetére
Igazából én nem akarok nagyon beleszólni, nekem egy Asus RT-N18U router viszi a NAS szerepét.
Gigabites router, hardveres NAT, VPN, DLNA, Samba, FTP. printer szerver, torrent kliens, 2 USB port (az egyik 3.0), meg vannak még benne klassz cuccok.
Gigabites digivel használom, bár a legtöbb funkciója csak kipróbálva lett, de nem csuklik össze a nagyobb terhelés alatt sem (talán kevésbé érdemes egyszerre több torrentet futtatni rajta, de ez az USB miatt van).
Nekem bejött, ha "okos" a tévéd (wifi/ethernet) és amúgyis kéne egy jó router, akkor szerintem bestbuy. Bár ha twonkyt használsz, gondolom akkor az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest