Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
mukibuci #14112 üzenetére
Én csak egy virtuális gépre telepítettem fel kipróbálás erejéig, de ezzel a Metro felülettel nagyon nem akarok megbarátkozni.
Pedig biztonság-menedzsment tanárunk mondta, hogy biztonság szempontjából sokat fejlődött a 7 óta, az átlaguserek viszont ugye csak a csempéket látják az egészből.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
mukibuci #14105 üzenetére
Na igen, valószínűleg emiatt nem fogom használni, pedig az oprendszer többi része teljesen rendben van. Nem tudom miért kellett összemosni a tabletes és desktop OS-t és miért nem lett volna jó külön megcsinálni őket..
(#14108) blasko92: Kösz főnök! Barcsánál csináltad te is?
Előbb az elsősegélyt akarom megcsinálni, ígyis abbahagytam egy hét után és szóltam a tanárnak, hogy majd jövőre találkozunk, olyan lusta vagyok..
Ha elkezdem a forgalmit, akkor megint nem fogok semmit foglalkozni az elsősegéllyel.
-
ati012
őstag
válasz
mukibuci #10803 üzenetére
Raktam volna, csak fejből nem megy képen meg nehéz kiolvasni.
De tényleg annyinak tűnik!Így tél előtt mondjuk hülyeség meghirdetni, csak elpocsékolom. De hát foglalja a helyet nagyon...
Ebből következik, hogy pofátlan ajánlatokkal is meg lehet keresni.bájoló: Érdekel esetleg?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
mukibuci #8744 üzenetére
De legalább ha valaki annyira perverz, hogy neki mindenképpen PH profilomra van szükséges és feltöri, akkor csak ezt a 18 beszélgetést látja.
(#8745) giigz: Szerintem nekem azóta nem volt összesen annyi e-mailem, amióta internetet használok. Most pl. 25 bejövőm van, de úgy érzem, hogy törölni kellene közülük.
-
simii16
aktív tag
-
bobace
addikt
-
törölt tag
válasz
mukibuci #7152 üzenetére
Ha kondenzációhatár felett kezdenek el bármit is kiszórni, akkor mire onnan leér 1km²-re jutna kb egy részecske. Ráadásul rohadtul nem garantálható, hogy hova érkezik, ugyanis onnan lefelé 3-4 különféle irányú légrétegen is keresztül kell jutnia.
Az összeesküvéselméletek hívőinek meg annyit, hogy több mint 20 éve léteznek olyan anyagok, amivel a kondenzáció nyomai eltüntethetőek. Ezért nem húz kondenzcsíkot egyetlen harci bevetésre induló B-2A sem. Ha valami "háttérhatalom" stikában népet akarna irtani, akkor nyilván nem a lehető legfeltünőbb módon csinálná. Elvégre az egész NWO arra épül, hogy láthatatlanok. Erre nyilván tele fogják rajzolni az eget, mert azt biztos senki sem veszi észre.
Népirtásra egyébként is sokkal hatékonyabb megoldás az ivó víz használata közvetítő közegként.
-
Antimatrix
senior tag
válasz
mukibuci #7152 üzenetére
Ez szép és jó "lenne" - gazdaságilag levezetve nem "éri+" csak van 1 kis<>nagy probléma ezzel
akiknél annyi van hogy szó legszorosabb érdekében sem lehet számszerűsíteni azok "+győzik" azokat akiknél a "legkevesebb" van hogy ez nem éri meg gazdaságilag
-akkor ott kell abbahagyni mert "győztek" is agyban és elég nagyban
- mivel a "többség" azzal tud gondolkodni ami van a "fejébe" és ezt sem nagykanállal igy már a módja is korlátos az elképzelését inkább hagyjuk
- "gondolkodóként" ennyivel meg vagy győzve akkor fogyasztói társadalmi "kúltura elég jó" asszimilációja hatásos volt
- félmilliárdos iránycél között fix helyet "bérelni" - nincs free ticket maradjunk ennyiben tenni kell érte és messze nem ezt...
-valamilyen folyamatnak "többlépcsős" hatása van azt nem kell ecsetelni semmikor sem
ha az "első lépcső" - ha ez egyáltalán az!!!! - nem "káros " vagy "nem annyira hatásos" mint más már "agyakban megjáratott folyamat" nem jelenti azt egyértelműen ne is foglalkozzunk vele mert "hülyeség" - inkább ezt kijelenti az az....1 mondat az egészből
"Ezt speciális technológiákkal felszerelt permetezőgépek végzik, felségjel nélkül, a háttérhatalom megbízásából és a bábkormányok támogatásával, határokon átnyúlva."
- na ebben a mondatban "minden" van amit bele lehet tenni többszörösen összetett szerkezetben
-van benne 1 tény ami elsőre talán jelentéktelen de ugye mindig a "kis dolgok" a "nagydolgok" és ebben az ""@gyon"civilizált világunkban" ha van és márpedig van és létezik ilyen akkor már mindjárt nem civilizált - ezt sokak vitathatják... - lehet irni rá és válasz is lesz
-vagy nem NEKÜNK civilizált - ezt már nem vitathatják... - és a pont pont ott van ahol és aki ezt el tudja érni - ott már megvannak nem csak a tervek hanem technológiák és a "szükséges erőforrások"
Többin lehet "vitatkozni" hogy ki miért hogyan...stb
Egyszerű a válasz csak a kérdéseket kell jól feltenni:
pl: Régen volt ilyen? Van most ilyen? - Kell ez ? -Enélkül a föld nem tud "tovább élni"? Megkérdeztek róla - vagy szavaztál róla valaha valamikor valahol - Téged?
Ezekre a kérdésekre "IGEN"-nel tudsz válaszolni akkor Te tudatos vagy és IGEN mindenre jó döntést hozol és ez bármi is legyen az mehet tovább...
NEM lenne a válaszod kérlek gondold "tovább"... -
menalcas
őstag
-
izomhod
őstag
-
szabi911
csendes tag
válasz
mukibuci #2756 üzenetére
kajak mi bajod van a hirdetésemmel nem értem mit nem lehet érteni komolyan mondom annyi sok idétlen ember van -.-" van 1 rákos telefon ami motorola motolux azt akarom eladni feladtam a hirdetést leirtam mindent benne akinek nem világos az irjon püt és válaszolok ott mindenre...kajak a mai világba ennyire nehéz vmit eladni és megérteni vmit
kovy29 vagy kitudja hát figy ez nem 1 fos x8 meg x10 ez 70rugós telo nem gagyi xperia
-
ati012
őstag
válasz
mukibuci #1873 üzenetére
Bontott cserép volt már
Képek a malacról és a csicsikről ahogy forognak:
malacka
megsütve
csirkékA csirkék kb 2 óra alatt, a malac 8-9 óra alatt sült át. Nem volt véres, nem volt nyers. Finom és egy örök élmény marad minden résztvevőnek. Lakodalomra, osztálytalálkozóra, legénybúcsúra ideális.
Mi a malacot 12-ért vettük, 1500-at kért a hentes azért hogy leölje, perzselje, és kibelezze.
szerk.: faszénnel / brikettel üzemel. A tűztér állítható 2 pozicióba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest