- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Chesterfield
őstag
Hát akkor az egy szimpla büdös gyökér.
Kár nem érte volna, csak legalább szívesen ment volna oda vissza az ember vásárolni.
Egyszerűen alkalmatlan a munkájára.Az Intersportban nekem is azt mondták, hogy "ha bármi gond van, kérdés nélkül visszavesszük". Gond lett, már másnak visszavittem a cuccot. Erre jegyzőkönyv, 3 nap kivizsgálás, ha igazam van levásárolhatom. Mondom nem erről volt szó, ha ezt előre közlik, akkor el sem viszem. Végül nagynehezen megegyeztünk a visszafizetésben.
-
Irmscher 353
aktív tag
Szintén ebben az áruházláncban vásárolt cuccal volt nekem is gondom.
Vettem autóba való zavarszűrőt, aminek ugye az lenne a feladata, hogy a kiszűrje az esetleges zajokat a hifirendszerből, de ez semmit nem csinált.
Nekem anno kérdés nélkül visszaadták az árát, nem volt semmi macera.Keresek, új, vagy nem agyonhasznált egeret.
Vagy vmi tutit ami játékra is alkalmas, vagy szimplán vmi olyat ami megment a tapipadtól... (de ezt nagyon olcsón) -
zolikaDB
veterán
6 évig volt symbianom, az elsők között vettem, hatalmas szabadság, mindenféle marhaságot lehetett rátenni, skinelni, piszkálni, volt S60, UIQ... Nekem jó az iOS, nincs benne sallang, a tudása bőséges. Ízlések és pofonok. Csak az olyan megállapítások, h az Apple lop, másol, gagyi többnyire önös és szubjektív dolgok. Az is másol, aki palackba zárt vizet árul, de lehet vkinek az 50 ft-os a jó, másnak meg az evian 600 ft-ért.
Részemről a baromkodást lezártam, szarozni lehet másik topikban is a 1000000. apple vs android vitában.
PONT. daa-raa-t kérem, h ezeket a hsz-eket törölje! Amennyiben nincs ellene másnak kifogása.Normális, kulturált hangnemben zajlott a beszélgetés, maradhat.
[ Módosította: #65675776 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest