- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
Laza... #62666 üzenetére
Egyszer a Lidl-ben vasaroltunk, es ott teblabolt egy eleg lerobbant hajlektalan. Na, a menyasszonyom mondja, h visszamegy, vesz egy kenyeret meg egy rud parizert neki. Jelzem, nem kert. Kivittuk, odaadtuk, fejjel biccentve megkoszonte, nem tudom, miert nem beszelt.
Aztan mondja a parom, h vmelyik este olyan reszeg volt a Szent Annan, h mentot hivtak hozza...Zola007: az a "drágajóuramálgyamegmágát-csakpárforintottessimánadni" szolibarna kiskollega??
-
Laraxior
titán
válasz
Laza... #62203 üzenetére
A telefonom ketszer kuldtem be javitasra akkor kerdeztem meg h hanyszor kell még, akkor mondtak hogy a 3. utan csere lesz, de akkor ez csak a samsungnal....
De mar ott is voltak valtozasok, hiszen megszunt az otthoni javitas, most nem tudom mi a helyzet, ez tobb mint egy eve volt. -
sNORh
addikt
válasz
Laza... #61404 üzenetére
Shokkolo persze megvolt, összes port+ kábelcsere, de egyébként a Saját gépem erről megy. Beállítás kilőve, mivel fiss Oprendszert raktam fel 3 félét is(hátha..)!
Laza: Azt is kilőném, mivel az alaplapin kivűl még 2 fajta PCI-os kártyát is raktam bele, és ugyanígy viselkednek..
X-akta..
-
gps76
őstag
válasz
Laza... #60756 üzenetére
Tudom,volt nekem is csak elhasználgattam,itt meg sok lehetőség nincs.
XmoD: Ez az,hogy nehéz összehozni ki mikor,hol. Köszi azért.
Eladó:
- Asus RT-N12,n-es két antennás WLan router,majdnem újonnan,nagyon pici fogyasztással. - 5 k
- Digitális tolómérő(150-es,százados). - 2 k
- QI vezetéknélküli töltő(én Nexushoz használtam,de bármihez jó ami tudja ezt). - 2.5 k
- Nexus 5-höz aktív tok,mágnes zárral.(könyvszerűen nyílik,szilikontok tartóba kell a telót tenni,nem kemény műanyagba). - 2 k
- Puha tokok 8-9"-os tabletekhez(eredetileg 7" eeePC tokok,de az külső méretileg nagyobb).- 1.5 k
- 10"-os tablet tok(Myaudio felirattal). - 1.5 k
- 7" Prestigio igényes műbőrtok,majdnem újonnan. - 2 k
- Lenovo A820 szilikon és hard tok. - 1 k/db
- Nexus 7,Samsung Tab 2 fóliák. - 1 k/db
- EZAV emp-450 1 GB-os,512-es mp3 lejátszók(Wolfson audio chipesek,audio bemenet,mp3-ba(192 kbps)rögzit akár rádióból is. - 3k/2.5 k -
törölt tag
válasz
Laza... #59144 üzenetére
Kérdés milyenek az ottani szabályok. Nem kizárt, hogy a pihenésbe nem fér bele, hogy ott aludj az út szélén. Ismerve a svájciak gondolkodásmódját, az már lehet kempingezésnek számít, azt meg autópályák közelében kb mindenhol tiltják.
Az, hogy az ember esetleg sok helyen járt nem jelent semmit. Ismered az összes ottani szabályt is? Mert néha elég komoly eltérések vannak. Ami itt természetes és szabályos, az egyáltalán nem biztos, hogy máshol nem tiltott. Rendelj pl egy szép nagy steak-et valahol egy hindu étteremben.
-
mghltm
addikt
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Laza... #59131 üzenetére
Svájci törvény azt írja elő hogy 1méterrel hosszabbnak kell lennie a mint az autó amit szállít. Így már túl hosszú lenne a két tengelytáv, amit "B"-vel nem lehet vezetni.
(#59132) kungzi Fiat brava. Sajna kinn nem itthoni árakon dolgoznak a szerelők. 8-10ezer ha csak beállsz és kitöltöd a megrendelőlapot.
#59153) nagyfejü Svájci magyarok csoportba épp az után kutatunk a facebookon
De ha másik városban van szerelő, akkor oda is el kellene vinni, ami az itthoni árának NÉGYSZERESE
#59154) arpeen2 Pont most akar/akart venni mercit, de lehet így abból nem lesz semmi, mert ki tudja ez a kis "malőr" mennyibe fog lenni.
Privátokra ismét is itt válaszolok, hogy ne kérdezzék meg többen:
-meg van rá a pénze (ha nem lenne ennyi pénze akkor egyáltalán miért kérdeznénk, hogy ki tudja hazahozni? A két szép szemünkért???? )
- ő sem annyit keres, mint itthon hanem a sokszorosát..ha neki ez megéri, akkor nem értem miért kell, nyolcszor megkérdezni, hogy hagyja a csudába, vegyen másikat, stb hasonló "jó tanácsok".. -
törölt tag
válasz
Laza... #59053 üzenetére
Nem mindegy. De ettől függerlenül a DDR RAM-ok is SDRAM-ok. Amire hivatkoznál, azt SDR SDRAM-nak nevezik mióta megjelentek a DDR-ek.
Az SD és az SDR/DDR más dologra utal. Az SD-ben az S arra, hogy a memória órajele és a rendszer órajele szinkronizálva van (Synchronous), a D pedig arra, hogy dinamikus, azaz folyamatos frissítést igényel, hogy el ne veszítse a tárolt adatot.
Az SDR és a DDR pedig arra, hogy a buszon hogyan viszi át az adatokat. Az SDR (Single Data Rate) csak lefutó élre, míg a különféle DDR-ek (Double Data Rate) fel és lefutó élre is.
De SOAD kérdése alapján akár lehetett volna azt is kérdezni, hogy CF, SD (a másik SD, azaz a Secure Digital), MMC, MS...
SOAD19: Belerakhatod a 800-ast is.
-
SOAD19
addikt
válasz
Laza... #59050 üzenetére
Gépbe, alaplapba szánt, de csak most sikerült kideríteni, hogy milyen is kellene pontosan: 667 MHz-es DDRII-es ramot kezel az alaplap. Hülye kérdés, de ugye 800 MHz-es ramot is belerakhatok, csak nem fogja kihasználni, vagy tévedek?
(#59055) daa-raa Kösz a megerősítést!
Akkor elsősorban 677, vagy 800 MHz-es DDR2-es ramok érdekelnének. Az adott gépben van egy 1GB-os 667-es ram, emellé kellene még egy legalább 1 GB-os. Vajon, ha egy 1GB-ost veszünk, akkor fog menni egymással, arra gondolok, hogy nem ugyanolyanok, vagy egyformát érdemes a gépbe rakni?
-
SOAD19
addikt
válasz
Laza... #58904 üzenetére
Azért ne vitassuk el, hogy van, de tény, hogy a színvonal nem a legjobb.
Csak nem a semmiért kapnak, annyi pénzt a játékosok, nem?!
Nem kellene ennyire megfizetni őket, a nézőszám (a max nézőszámhoz viszonyítva) függvényében kellene kapniuk a fizetést, most mondjuk karcsú lenne a fizetés. -
xuldar
addikt
válasz
Laza... #58568 üzenetére
Majd egyszer elmegyünk együtt és kérsz magadnak egy adagot, amit én eszek meg. Akkor megmondom, hogy veled kivételeznek, vagy csak zóna adagra vagy hitelesítve
Hüsében jó a kaja, de a Casában szerintem jobb, egyébként Ausztriában éltek nemtom meddig. Menüben sehol nem adnak óriási adagot, nekem sem szokott elég lenni egy alap menü, éhes maradok utána.albert8: akkor valószínűleg szidni fogsz néha
-
-
pohár
félisten
-
keccsa
aktív tag
válasz
Laza... #57338 üzenetére
Ezt nem ismerem (de attól még lehet jó
).
Több, mint 10 féle, 5-20 ezer forint közötti kategóriát képviselő agybadugós fülesem van/volt a közelmúltban, de az ajánlott kettőt használom közülük a legszívesebben.A Xiaominak nagyon nyílt, tiszta, torzításmentes a hangja, míg a Sony "dögösebben" szól, a szó jó értelmében. A Sony kicsit dúsabb, de azért "kottázható" mélytartománya miatt hosszabban is hallgatható, nyugodt hangú füles, melyeken az esetlegesen gyengébb minőségű zenék is elfogadhatónak tűnnek. Ha zúzós, vagy "tuctucc" zenét kedvelsz, és szereted a lehengerlő mélyeket, akkor a Sony jobb. A Xiaomi viszont kegyetlenül a füledbe váj, ha rossz minőségű zenével próbálkozol, viszont ha jó a telód DAC-ja, és nem 128k-s MP3-mal próbálkozol, hanem mondjuk valami jó kis veszteségmentes (pl. flac) tömörítésű, eredetileg is príma fevétellel, akkor leesik az állad!
A Xiaomi még a 650-es Sennheiseremmel is felveszi a harcot (de persze azért alulmarad, a közel húszszoros árdifi nem véletlen), úgyhogy nálam most ez a Bestbuy.
-
erdoke
titán
válasz
Laza... #56275 üzenetére
Nem tudom, mennyire látod át a kérdéskör biokémiai hátterét, de éppen most kezdtem el egy blog sorozatot a témában. A második-harmadik részben már ott lesz a megoldás.
Kipróbáltam magamon, működik. Csak sétálgattam fél évig, mindig jóllaktam, és lement 30 kiló. Persze szemetet nem eszek. -
patex1983
őstag
válasz
Laza... #56275 üzenetére
Bizony. Anno mikor én is egyedül éltem, szinte csak gyorskaján, mireliten, konzerveken éltem.
Akkor 70 kg voltam. Most, hogy az asszony főz, 93 kg...
Ami a lényeg, hogy legény koromban egy nyomdában toltam 3 műszakban, jó sok túlórával, napi 8-12 óra futkorászás, pakolás, cipekedés. Most meg egy irodában rohadok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hyundai, Kia topik
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OpenMediaVault
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Egyedi ékszerdobozka
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest