Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
Daniel Alves #21083 üzenetére
Az ilyet tényleg babbal, rizzsel, búzával szokás feltölteni ? (Ha igen, akkor egy év múlva már önjáró lesz, mert hemzsegnek benne a zsizsikek.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Daniel Alves #21083 üzenetére
Itt próbáld meg.
-
RootRulez
félisten
válasz
Daniel Alves #21040 üzenetére
duié mennyi, korábban kérdeztem, de nem mondta.
-
mezis
félisten
válasz
Daniel Alves #21012 üzenetére
Én tennék egy kört a BIOS-ban. A FuSi Lifebook C1020-asomon választhatok 16-64 MByte között. És még csak kampányolnon sem kell érte !
Lehet, hogy ez a grafika ennyit tud. A saját kijelzője 60 Hz, noninterlace, a TV meg 50 Hz félképváltásokkal.
-
patex1983
őstag
válasz
MPC-HC
Ehhez sem kell semmilyen kodek, annyi a lényeg, hogy a vga driver és a directx friss legyen. -
GIJoe
addikt
válasz
ö első körben én megpróbálnék egy másik lejátszó progit, név szerint Mirrilis Splash light (freeware) saját belső codecje van, az IGPd támogatja a DXVAt... Ha vele megy, szerintem menni fog a többivel is, akkor viszont DirectXet kéne feltenni, a mostani lejátszódhoz... (szerintem)
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
Daniel Alves #21009 üzenetére
Sehol nem tudod állítani, magának szabályozza, mennyi memóriát használjon.
Csak a TV-vel szaggat, vagy a noti LCD-jén is? -
giigz
veterán
válasz
Daniel Alves #20850 üzenetére
durva*
-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves #20649 üzenetére
még nem keresek, csak egyelőre tájékozódni próbálok olyanoktól, akiknek van ebben tapasztalat
-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves #20647 üzenetére
az megint ennyi, vagy mennyi?
-
mezis
félisten
válasz
Daniel Alves #20642 üzenetére
Nem zúgló, hanem Zugló. Csak azért. hogy el ne tévedj.
-
mttaas82
csendes tag
válasz
Daniel Alves #20624 üzenetére
Nem késő egy kicsit? Színész csapatnak nemsokára vége!
-
giigz
veterán
válasz
Daniel Alves #20621 üzenetére
Milyen egyesületre gondolsz?
-
Chesterfield
őstag
válasz
Daniel Alves #20419 üzenetére
MÁVDIREKT - telefonos ügyfélszolgálat:
(menetrendi információ) 06 (40) 49 49 49
(helyi tarifáról hívható kék szám) -
mghltm
addikt
válasz
Daniel Alves #20154 üzenetére
Csuka Bt. - Műanyagjavító Műhely (Hajdú-Bihar megye)
4034 Debrecen, Csenger u. 14.
Telefon: 06 (52) 404-957
Mobil: 06 (20) 946-4595
Fax: 06 (52) 404-957o tuti csinal idomokat, van egy 800-as vfr-je is
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves #20083 üzenetére
Sajnos motor alkatrészekkel nem foglalkoznak.
Más ötlete valakinek? -
werszomjas
addikt
válasz
Nekem egyszer cseréltek egy elektromos ablak emelőt, kompletten az egészet, jó kis szopatós volt ráadásul, mert szegecselve volt körbe az ajtó, szépen megcsinálták és gyorsan.
19.000ft volt mindennel együtt.Meg egyszer leszakítottam a haspajzsomat, 5000ft-ért tették vissza, de azóta fent van, szintén gyorsan megcsinálták.
Jövő héten viszem hozzájuk az autót kötelező szervizre, nekem eddig szimpatikusnak tűnnek és jól dolgoznak
-
bobace
addikt
válasz
Műanyag hegesztést és fényezést is csináltak nekem. Meg voltam elégedve, a színt is eltalálták teljesen, egy év múlva is tökéletes volt a fényezés (gyöngyház bordó). És van rá két év gari is, ha jól emlékszem. Cserébe nem volt mondjuk sufnigarázs ár, bár nekem minden drága
-
werszomjas
addikt
válasz
Daniel Alves #20042 üzenetére
Ha olcsón kell szállás, az egyetemek (főépület, ótemető utca műszaki kar borsos józsef koli) kollégiumaiban meg lehet olcsón szállni.
Minőségét nem tudom milyen, ha komolyabbat kerestek, péterfia utca tele van panzioval, árak passz, de azok biztos igényesebbek
-
dbius
veterán
válasz
Daniel Alves #19410 üzenetére
Akkor az alaplapot és a vga-t is vidd vissza.
Még egy dolog: A tápegységgel a gépben minden oké?
-
pockhome
senior tag
válasz
Daniel Alves #19410 üzenetére
jobb szerintem ha nem szenvedsz vele többet, azt viszed vissza
valszeg gyári hibás a cucc -
copass
veterán
válasz
Daniel Alves #19407 üzenetére
ha rossz akkor kötelesek kicserélni, függetlenül attól mibaja, nem szervízbe küldik(beróbálkoznak ezzel mindíg a tróger helyeken),a profik azonnal kicserélik és kész.
edigitalnál viewsonic monitorral jártam így,megvettem, másnapra becsíkozta magát,visszavittem, mutattam a képet,mondtam hogy mijadijagnózis, nekik is csinálta, kicserélték.
ha jó a cucc amit visszaviszel akkor rajtuk múlik hogy levásárolhatod-e, általában le. pénzt nem adnak vissza. -
dbius
veterán
válasz
Igen, hiba esetén 3 napon belül ha visszaviszed, akkor kötelesek cserélni. Ha nem akarják helyben cserélni, akkor kérd vissza a pénzt. Vidd magaddal telefonon vagy kinyomtatva a screenshotokat, amiket készítettél.
Szerk: A vga ezek szerint kuka. Az alaplap is új? Az másik vga-val megy? - usb portok -
-
mghltm
addikt
válasz
ha garos, teljesen mindegy hany perce/oraja/napja hasznalod, cserelniuk kell, mert ez bizony megmihalylott
-
dbius
veterán
válasz
Daniel Alves #19383 üzenetére
Ennyi sz@rság után ne foglalkozz vele tovább, vidd vissza mindet, valamelyik - ez alapján az alaplap gyanúsabb - hardverhibás.
Esetleg próbáld meg kivenni az alaplapból az elemet pár percre, majd utána egy utolsó próbát tehetsz a gép indításával, hátha - de nem sok reményt fűznék hozzá ezek után -.
-
fenergie84
addikt
válasz
Daniel Alves #19400 üzenetére
Szerintem az a lap szar...
-
giigz
veterán
válasz
Daniel Alves #19400 üzenetére
Azért bet365 befigyel
-
fenergie84
addikt
válasz
Daniel Alves #19390 üzenetére
Még annyit megtehetsz, h megnézed a lap bios verzióját, ha nem a legfrissebb, akkor az is okozhat usb anomáliát...(bár még asrock lapoknál olvastam hasonlót, de itt is lehetséges)
-
ravail
senior tag
válasz
Daniel Alves #19388 üzenetére
Szia!
Úgy nem próbáltad meg, hogy nem teszed bele a VGA kártyát? Csak simán az alaplapival?
Egyébként az is előfordulhat, hogy valamiféle összeférhetetlenség van az alaplap és a videokártya között. Ne vedd bántásnak! De nem igazán értem, hogy egyesek az ATI VGA-ra kihegyezett alaplapokba NVIdia kártyát akarnak használni és fordítva! Ennek mi értelme? Nem értem. A vásárlás előtt nem lehet kellőképpen tájékozódni? Én is szeretem a kihívásokat, a problémák megoldását! De lehetőség szerint kerülöm a szándékos probléma gerjesztését.
Egyébként, az érdekes, hogy előbb csak a VGA problémád állt fönn, most már -ha jól értem- a hátsó alaplapi USB-k sem mennek. Talán, kezd előröl, de a "kályhától" indulva. Vagyis, vedd ki a VGA-t, csinálj egy BIOS resete-t, állítsd be a BIOS-t, törölj minden partíciót a HDD-ről (az itt leírtak szerint), és így telepítsd fel a rendszert, majd a driver-eket. Utána ebben az állapotban teszteld. Ha így hibátlan, akkor nem az alaplappal van gond. Folytathatod, és bele teheted a VGA-t. Ha előjön a hiba, akkor kompatibilitási gondjaid vannak.
Sok sikert! -
hucsikoi
senior tag
válasz
Daniel Alves #19383 üzenetére
Itt is érdemes lenne megkérdezni.
-
dbius
veterán
válasz
Daniel Alves #19362 üzenetére
Próbáld ki egy Linux Live cd-vel is. Ha az alatt is csíkoz, akkor hardverhiba, vga csere.
-
stranger28
addikt
válasz
Előfordul sajnos.
-
diablo1984
veterán
válasz
Daniel Alves #19359 üzenetére
driver szépem felmegy?
-
RootRulez
félisten
válasz
Akkor viheted vissza.
-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves #19359 üzenetére
döglik a VRAM
-
diablo1984
veterán
válasz
Daniel Alves #19352 üzenetére
-
lorcsi
veterán
válasz
Daniel Alves #19241 üzenetére
a teszkó melletti sportboltban sok iylet láttam pár hete (segneren)
-
Plavix
tag
válasz
Daniel Alves #18742 üzenetére
Ha hiszed, ha nem, erről éppen tegnap este volt szó. Kérdésem: miért jobb Stephen Hawking már bocsásson meg - hülye elmélete, hogy a semmiből KELETKEZETT a tér, az idő? Azt gondolom, fogalmuk sincs semmiről. Olvasd el PAUL DAVIES - AZ UTOLSÓ HÁROM PERC című könyvét. Ő filozófus, aki elégedetelen volt a tudásával. Azt hiszem a Yale-en végzett mint csillagász. Végig hallgatta S. H. előadását, amely az ELSŐ 3 PERC-ről szólt. A könyvében elismeri, hogy fingjuk sincs semmiről. Vitatkozni, meggyőzni senkit nem akarok.
-
Plavix
tag
válasz
Daniel Alves #18734 üzenetére
3 tehén 3 nap 3 liter
1 tehén 3 nap 1 liter
1 tehén 1 nap 1/3 liter
6 tehén 1 nap 6/3 liter
6 tehén 6 nap 36/3 liter36/3=12
Tehát 6 tehén 6 nap alatt 12 liter tejet ad, ami meglepően kevés. Ha az én teheneim volnának, mennének a ... Valószínúleg befagyott a tőgyük, de ez feltevés. Lehet nem kapnak enni. Bár lehet nem is tehenek, hanem bikák, és a tejet összetéveszted a g.... vel. Ebben az esetben meg lehet soknak tűnik a napi 3 dl, bár nem tudom, nincs tapasztalatom a mennyiséget iletően. Végül, de nem utolsósorban lehet nem tehenek, hanem kecskék, de ez esetben is kevésnek tűnik a "tej".
-
csapee
őstag
válasz
Az nem tehen amit fejsz hanem BIKA, mert egy tehen sose ad egy liternel kevesebbet max ha doglott.
-
PLaci58
addikt
válasz
12
3*x=3 ... x=1
6*2x=12
ahol x pl 3 tehén által 1 nap alatt adott tej.
(6 nap alatt 2*3 tehén)=12Megduplázzuk a napok és a tehenek számát is (2*2=4
4*3=12 -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Daniel Alves #18223 üzenetére
Szuper tv2-n meg lakásátalakítás van
Eszméletlen jó ötletek lehet szerezni onnan
-
mongo
tag
válasz
Daniel Alves #17884 üzenetére
Feláldozhatom magam eme jó cél érdekében
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Daniel Alves #17884 üzenetére
Itt a lehetőség és még ölnöd sem kell érte.
-
lappy
őstag
válasz
Daniel Alves #17618 üzenetére
Szia!
Elvileg a technikusi többet jelent a szakképesítési szintek alapján.
Bővebben itt:[link]
De nem feltétlenül igaz, hogy nincs esélye elnyerni az adott pozíciót. Szerintem az is számít, hogy mennyi ideje dolgozik, mennyire tudja magát "eladni". Ezeket is számításba kell venni. És szerintem meg annyit megér, hogy elküld a pályázatodat, legfeljebb nem hívnak be. -
csapee
őstag
válasz
Daniel Alves #17228 üzenetére
Kezdo vagy? Ha nem vmi szint (ez meg az arba is sokat jelent)? Kerdezd amugy Lappy-t.
-
inner
csendes tag
válasz
Daniel Alves #17228 üzenetére
Keresek 622-14 kerekszettet. Gumi, agy mindennel. Irjatok,ha van valami.
-
csapee
őstag
válasz
Daniel Alves #16235 üzenetére
Hadházi - Nyíl u. sarok Konita 2004 Kft.
A városban a legolcsóbb, főleg rozsdamentesben (a Trendix marha drága sztem). -
lizakattila
senior tag
válasz
Daniel Alves #16235 üzenetére
Talán a Trendix-nél.
Esetleg megkérdezhetjük a Sunbelt-et, hogy nincs-e nekik olyan.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Daniel Alves #15744 üzenetére
Szia igazából nem nagyon lehet helyettesíteni ínyenc élénk fanyar ízét. Esetleg cayenne borssal, de abból nagyon pici kell.
Ha hipermarketben nem találsz, akkor a Csapó után a gyógynövényesnél a Liszt Ferenc sarkán volt egy nagy turkáló, a mellett van. -
ati012
őstag
válasz
Pfú de ismerős ez.
Valahol már láttam; de hol. -
pohár
félisten
válasz
csillagánizst? azt úgy igazándiból semmivel, ha a Tesco/Auchan párosban nem találsz egyikben sem, akkor a valamilyen delikáteszüzletet kell keresni, na viszont hogy ezek Debrecenben vannak-e, azt nem tudom
-
zolikaDB
veterán
válasz
Daniel Alves #15575 üzenetére
Teszkoban most felaron vannak a Tungsramok!
-
rayoliviero
veterán
válasz
Daniel Alves #14046 üzenetére
Edigital, Mobilx.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Daniel Alves #14048 üzenetére
Igen, az lesz.
-
dudikpal
senior tag
válasz
Daniel Alves #13324 üzenetére
-
stranger28
addikt
válasz
Daniel Alves #12772 üzenetére
Nézzémárá'
-
stranger28
addikt
válasz
Daniel Alves #12769 üzenetére
A holnap meg a szalon oké, de, hogy ilyen minőségben.... hááát.... Másrészt ez nem egy délután.
-
copass
veterán
válasz
Daniel Alves #12665 üzenetére
hivatalos kereskedések
hüsét én is csak ajánlani tudom, ha nincs is beszerzik.
sztori: vettem asszonynak egy légrugós ülést, kb 3 szor használta a bringát és szanaszéjjel szakadt az egész, nah mondom 3k volt egyfene, veszek egy jobbat, megyek mondom a srácnak hogy ülés kéne, mert a másikkal hogy jártam pedig itt vettem stbstb, azt mondta vigyem be ami maradt belőle visszaküldi a forgalmazónak hogy ez hogy is. korrektek. -
Irmscher 353
aktív tag
válasz
Daniel Alves #12665 üzenetére
Itt kérdezz utána: Gyöngy Ház Kerékpár
Esetlg a Bethlen utcán a Hüsénél, ők is árulják Db-ben. S ebben jók az áraik.
Privi akart lenni, de így is jó, mert közérdekű
-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves #12671 üzenetére
hát sajnos sejtettem, hogy ez a büdös nagy helyzet...
egy ideje fontolgatom már, hogy valami "belgásat" kéne csinálni, ami nem is drága, és a fiatalok is jönnének buli előtt egy jó kaja-piára, de hát ez a fiatalság, ami itt van Debrecenben, meg amilyen anyagi helyzettelPesten kéne nézelődni, valami egyedit csinálni, mert a kapcsolatok megvannak (vagy meglesznek) befektetőkhöz, csak az ötlet kéne maga
belga sörös sportpub akad pár, én még megtoldanám egy olyannal, hogy (akár) kemencében sült pizza... na de most lenne itt köztetek olyan, aki kifizetne egy csapolt Kasteel Rouge-ért 7-800ft-ot? Pesten is 800ft egy 3 decis csapolt Kasteel, és akkor még csapj hozzá egy ~1500ft-os pizzát, ha mentek többen, akkor iszol még 2-3 féle sört, és ott vagy, hogy elvertél egy ötöst, és még részeg se vagy
-
törölt tag
válasz
Daniel Alves #12606 üzenetére
My Bike Cegléd utca
[link] -
lakisoft
veterán
válasz
Árpád téren is van. + a Péterfia elején is van. + a cegléd utcán is van Bringa Bolt.
-
giigz
veterán
válasz
Füredi pl.
A szertár mellett, elég nagy.
-
copass
veterán
válasz
betlhlenen a hüse.
-
lorcsi
veterán
válasz
Daniel Alves #11846 üzenetére
ezt a bicajos topikban tudják neked megmondani szvsz
-
Blabcsi
senior tag
válasz
Daniel Alves #11846 üzenetére
Az, ha bemész a boltba és ott veszed. A Webshoppal csak bajod lesz.
-
mezis
félisten
válasz
Daniel Alves #11613 üzenetére
Igen. Ott van a nyakad fölött.
. Ja, bocs az mégsem lesz jó.
Banki jelszavakat soha ne bízz egyetlen programra sem ! (A többinél meg nem mindegy ?) -
mghltm
addikt
válasz
Daniel Alves #11613 üzenetére
-
giigz
veterán
válasz
Daniel Alves #11442 üzenetére
Hova?
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Daniel Alves #11329 üzenetére
Csapó utcán tökéletes
Daniel Alves egészségpénztárra mehet, ha van olyanod.
-
SOAD19
addikt
válasz
Daniel Alves #11332 üzenetére
Régebben még igen, de mára már nem hiszem. Két éve voltam csináltatni, és akkor homályosítottak fel az egyik szemüvegesnél, hogy csak erős, ha jól rémlik 5 dioptria felett jár a támogatás. Hogy ma mi a helyzet, azt nem tudom.
-
ProdyG
őstag
válasz
Daniel Alves #11329 üzenetére
Haláp utcán hibátlan a DIGI
mióta laksz a környéken? nekem még a Derék utca rémlik. -
br.rak
őstag
válasz
Daniel Alves #11298 üzenetére
Ha digikábeles vagy, nem kell semmilyen STB a tv-ben van beépített DVB-C-t tuner, használd azt.
Br
-
GIJoe
addikt
válasz
Daniel Alves #11298 üzenetére
DVB-C, v DVB-S hez?
-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves #11189 üzenetére
úgy is jól keresel, nemhogy vennél egyet magadnak, egyet az asszonynak is már akkor...
-
GabN73
addikt
válasz
Daniel Alves #10517 üzenetére
Rosetta Stone, Gaál Ottó féle kreatív, Pimsleaur hanganyagok...
Én ezeket ismerem, most ülök neki a decemberi német középfokúra tanulni
-
Csöves
őstag
válasz
Daniel Alves #10517 üzenetére
si
-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves #10093 üzenetére
hát manapság egyre ritkábban... jószerivel már csak Pestre járok, na de akkor be is pótolom az elmaradt hétvégéket
ha most sikerült leintéznem az itteni lyukba Juniort zenélni, meg jön vele Laci is (akinek a zenéit mutattam nyáron nálatok), akkor csapunk egy kisebb utónévnapozást december 8-án, itthon legalább nem kell azon pörögnöm, hogy telibecsapom a vonatot/buszt, amivel épp hazafele tartok
-
giigz
veterán
válasz
Daniel Alves #10093 üzenetére
Meg a fogadás...
-
XmoD
senior tag
válasz
Daniel Alves #9930 üzenetére
Hidd el a fonokom is mikor meglatta
Kivancsi leszek holnap az arcukra reggel
En majd vigan furkalom a fodemeket ok meg masnaposan fetrengenek majd a kocsiba szokas szerint... De nem baj addig se cseszegetnek
-
RootRulez
félisten
válasz
Daniel Alves #9062 üzenetére
Daniel Alves egy TP-LINK TL-R460 routert szeretne elpasszolni 2K-ért.LoL, kiverte a szemem, végül is csak egy félórája posztoltad a javítást.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Daniel Alves #9062 üzenetére
Nincs jogosultságod ehhez a művelethez!
Ezt írja a linkre kattintva..
-
giigz
veterán
válasz
Daniel Alves #8991 üzenetére
Akkor rakd vissza a kártyát a régi telóba, ha ott látod a számokat, vagy azon alapból rajtavan, akkor a névjegyzékben csinálj egy olyat, hogy exportálás SD kártyára. Az SD kártyát rakd bele az új telóba, a névjegyzékben pedig csinálj egy olyat, hogy importálás SD kártyáról. Készen is vagy.
-
giigz
veterán
válasz
Daniel Alves #8988 üzenetére
Megvan még az a másik teló?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Daniel Alves #8988 üzenetére
Az gáz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Daniel Alves #8986 üzenetére
Factory Resettel nem kellene, hogy eltűnjenek a telefonszámok. Legalábbis, ha a SIM-kártyán is mentve vannak.
-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves #8666 üzenetére
tacskóban 100% hogy van
mi itthon vettük, ha itt is van, nagyobb boltban is kell, hogy legyen -
Adonimus
senior tag
válasz
Daniel Alves #8666 üzenetére
-
kungzi
veterán
válasz
Daniel Alves #8016 üzenetére
Örülök.
-
kungzi
veterán
válasz
Daniel Alves #7968 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves #7261 üzenetére
kavicsot szopogattál?
5k-nál többe nemigen fog fájni maszeknál, de az nem húzni fogja, hanem egy vésővel alányúl, megemeli nagy recsegés közepette, aztán kihúzza -
mghltm
addikt
válasz
Daniel Alves #7256 üzenetére
megy pm
-
wwhy
veterán
válasz
Daniel Alves #7252 üzenetére
Motorkerékpár vagy autómotor?
Sajnos csak autómotor-szerelőt tudok
-
dudikpal
senior tag
válasz
Daniel Alves #7089 üzenetére
-
lizakattila
senior tag
válasz
Daniel Alves #6812 üzenetére
Esetleg: LINK
-
lorcsi
veterán
válasz
Daniel Alves #6812 üzenetére
én sem hittem el, de ez volt az újságba Írva, sajna elmenni még nem volt időm
de nekem is jó lenne tok oylan 6'-7' méretben a Nook-hoz
az mondjuk lehet hogy nem az új 3as ipadhoz való, hanem az elsőhöz..de arányaiban azé sem lehet sokkal drágábbjah, az ilyen nekem is tetszik..de piszok drgák
a Nookhoz kérdeztem iylet amazonról 7-8k lenne
ebayről meg kínából 1500...
vannak különbségek.. -
lorcsi
veterán
válasz
Daniel Alves #6790 üzenetére
a MM-ees nem jó?
vagy mi vele a gond?
valami 300 forintért reklámozták..elfogyott? -
lizakattila
senior tag
válasz
Daniel Alves #6790 üzenetére
-
ati012
őstag
válasz
Daniel Alves #6719 üzenetére
Impresszéknél nézd meg.
Egyébként el van szállva mind.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest