Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
PLaci58 #161796 üzenetére
Hát én két gumishoz szoktam járni haverhoz akit mondtam ő kicsit húzza rá légkulccsal majd kézzel húz, másik Komádi Zsoltiék ott megzúzzák légkulccsal de mégy nyomatékkulccsal tud picit húzni és úgy kattan le
Ahol úgy meghúzzák légkulccsal hogy utána nyomaté kulcs egyből lekattan vagy nem mennék többet vagy szóvá tenném hogy így nem jó.100, azt nem tudom melyik kocsinál annyi
Én úgy tudom hogy ökölszabály a 120.
De vannak még tényezők
Ha valaki zsírozza keni a csavarokat akkor +20 tehát 140.Sőt vannak kocsik ahol még többet is előírhat a gyártó, terepjáróknál mintha halottam volna 160-at is, na de ott vastagabb a csavar is
Így én megnézném a kocsi könyvét vagy szerelési ajánlását
Nekem megvan a kocsim szerelési könyve(PDF-be[kép]), vagyis Golf V és Touran könyv mert e két kocsi nagyon sokba megegyezik
És nekem 120-at ír [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest