Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
diablo1984 #160748 üzenetére
bocsi a kései reakcióért...
szóval amúgy azt kell mondjam, hogy nem tetted számomra szimpatikusabbá a gondolatot, hogy egyáltalán nekiálljak foglalkozni ezzel a problémámmal...
persze természetesen muszáj leszek, hiszen nincs mit tenni, fiatalabb már én sem leszek, azt meg nem akarom, hogy mert szartam bele, később többel kössem be majd.ilyen Ofotért, Papp Optika, Válság Diszkont....ezeknél érdemes elmenni egy ingyenes vizsgálatra? egy haverom az utóbbit javasolta, hogy korrektek voltak. na de így optikában nem próbálnak csak azért is rábeszélni egy keretre, még ha nincs is ténylegesen baj a szemeddel? pusztán ezért gondoltam, hogy talán jobb, ha független orvossal nézetem meg (viszont a fent elhangzottak alapján OTI-ba be nem teszem a lábam!)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ford topik
- gerner1
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest