- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Aktív témák
-
sirály12
őstag
A gép teljesen stabil, a mem ellenőrizve.
A kártya egy macronix mx987x hálókártya.
Mondjuk kicsit a felrakásnál szerencsétlenkedtem, ez is csak másodszorra sikerült. Hogy tudom újra felrakni a kernelt, hogy a többi cucc ne szálljon el?
Közben megnéztem a másik hiba forrását.
A szöveg a következő:
xf86Open Serial Cannot open input device
preinit failed for input device ''Generic Mouse''
(II) xinput: addig extended input device ''Configured Mouse'' Fine mouse
Ebből arra következtetek, hogy az egér beállításai nem igezán jó. De akkor hogy tudja használni még a belépés előtt? -
BaLinux
tag
Utánaolvastam milyen esetekben jött elő ez a hiba.
Egyrészt gyanúsan hardware-hiba, de ha nem, lehet valami bug is a kernelben amit már kijavítottak. Hányas kernel ez ami nem működik? Mindig ugyanott dobja fel a talpát? Ha igen, mi van ha kiveszed a hálókártyát? (ha nem integrált :) ) -
sirály12
őstag
Na megjöttem.
A következőket írja ki:
etho: index #1 Media MII
descripted by a <null> (65) block.
Unable to handle kernel peging regvest at virtual address 62303031
current --> tss.cr3 = 00101000, % cr3 = 00101000
És ezután egy csomó szám.
A másik kérdésre a válasz. A gnome bejön és megy is ahogy kell, de a kde ott ahol az elején inicializál a harmadik ikonnál kilép. Ahol az a kis billentyű meg egér van. -
sirály12
őstag
A kernel kicsomagolódik és elkezdi felismergetni a cuccokat. (vinyó, cd, ...) aztán egy pillanatban huss és elszáll. Mindjárt megnézem mit ír ki.
A kde valszeg hibásan van beállítva és nem toom mien paranccsal lehetne beállítani. Felbontás, egér és billentyű, ienek. Ehhez kellene egy parancs amivel be tudnám ezeket állítani. Sajna nem toom hogy a debianban mien parancsok vannak erre.
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest