Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
kovaax
üzenetére
Na igen. Ha tippelnem kellene az NFC olvasót nem éri el normál user-el alapesetben.
Nem tudom milyen interface-t használ az NFC reader, de ha sima USB serial port, lehet hogy a megoldás annyira egyszerű hogy a user-t hozzá kell adni adialoutsystem group-hoz. -
DarkByte
addikt
válasz
SirRasor
üzenetére
Win-en se kell írnod hozzá semmit. nssm-el be lehet rakni Windows service-nek kb. akármit.
Egyébként csak hogy még egy opció legyen
Szerintem még a user contab-jában is működne a dolog így regisztrálva.@reboot sudo /itt/van/a/scripted.sh(Nyilván ehhez is a sudoer fájlba ugyanúgy fel kell venni hogy ez a script root jelszó bekérése nélkül indítható super user jogokkal.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szerintem még a user contab-jában is működne a dolog így regisztrálva.