- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laprasi991
üzenetére
van fenn egy ubi de ugymond a saját magam szivatásával nem vagyok elégedett!
a másik meg a sudo spéci cucc... -
sziasztok!
kezdőknek mennyire nehéz a debian? mert nekem teccik a disztró. volt már fenn és hát mindent nekem kell csinálni benne opre (értsd nincs annyi synapticos csomag mint az ubuntuhoz) mert megakarom tanulni rendesen használni. szóval akkor belecsapjak? -
sziaszto! szeretnék uhuról debianra váltani csak nemtom létezik e olyan cd íro progi mint a k3b de b alá? ha igen mi a neve? hát sajnso parancssorból gyér vok ezért kéne graf fel is. (gyk oan eccerű és könnyen kezelhető de nagy tudású cd író progit akarok)
2. mplayer van alapból a debben?
3. hány cdt töltsek le ,hogy jól tudjam használni? (alapprogi + felhaszprogik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ableton Live 12 Suite Education
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a másik meg a sudo spéci cucc...