- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laprasi991 #1467 üzenetére
van fenn egy ubi de ugymond a saját magam szivatásával nem vagyok elégedett!
a másik meg a sudo spéci cucc...
-
sziasztok!
kezdőknek mennyire nehéz a debian? mert nekem teccik a disztró. volt már fenn és hát mindent nekem kell csinálni benne opre (értsd nincs annyi synapticos csomag mint az ubuntuhoz) mert megakarom tanulni rendesen használni. szóval akkor belecsapjak? -
sziaszto! szeretnék uhuról debianra váltani csak nemtom létezik e olyan cd íro progi mint a k3b de b alá? ha igen mi a neve? hát sajnso parancssorból gyér vok ezért kéne graf fel is. (gyk oan eccerű és könnyen kezelhető de nagy tudású cd író progit akarok)
2. mplayer van alapból a debben?
3. hány cdt töltsek le ,hogy jól tudjam használni? (alapprogi + felhaszprogik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Asus Rog Strix G16
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged