-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Glatius #4146 üzenetére
Ez így van, ahogyan azt a kérdésemben is leírtam, laikusként is telepíthető, használható OS-t szeretnék. Egy Ubuntu telepítésen és beállításon kívül csak hírből ismerem a Linux rendszereket, túlnyomórészt OS X előtt ülök, néha meg Win előtt. BlackPanther-t megnézem, köszönöm a javaslatot!
-
HP Compaq NX6110-es. Pentium M750-es CPU, 512 MB RAM. Barátnő kapta kukaérett vinyóval, akksi nélkül, ezeket azóta pótoltam, azonban mindenképpen open source OS-t szeretnék rá. Ubuntu-t próbáltam korábban, de nem volt meggyőző az erőforrás-gazdálkodása, ezért gondoltam arra, hogy a második legnépszerűbb megoldás, a Debian felé próbálkozom megtalálni a megfelelő disztribúciót.
-
Sziasztok, régi, netezős notira szeretnék vmi elhanyagolható hardver-igényű, laikusok által is kezelhető/telepíthető GUI-s linux disztribúciót tenni. Mit ajánlotok e célra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest