- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Glatius #4146 üzenetére
Ez így van, ahogyan azt a kérdésemben is leírtam, laikusként is telepíthető, használható OS-t szeretnék. Egy Ubuntu telepítésen és beállításon kívül csak hírből ismerem a Linux rendszereket, túlnyomórészt OS X előtt ülök, néha meg Win előtt. BlackPanther-t megnézem, köszönöm a javaslatot!
-
HP Compaq NX6110-es. Pentium M750-es CPU, 512 MB RAM. Barátnő kapta kukaérett vinyóval, akksi nélkül, ezeket azóta pótoltam, azonban mindenképpen open source OS-t szeretnék rá. Ubuntu-t próbáltam korábban, de nem volt meggyőző az erőforrás-gazdálkodása, ezért gondoltam arra, hogy a második legnépszerűbb megoldás, a Debian felé próbálkozom megtalálni a megfelelő disztribúciót.
-
Sziasztok, régi, netezős notira szeretnék vmi elhanyagolható hardver-igényű, laikusok által is kezelhető/telepíthető GUI-s linux disztribúciót tenni. Mit ajánlotok e célra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest