Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
kojak27
üzenetére
Elég ha felteszed a ReadyMedia-t (anno minidlna néven futott.) A konfig fájlba megadod melyik médiatipus melyik könyvtárban van, és DLNA-n eléred a hálózaton. Újabb "okos" TV-kben alapból van DLNA kliens, nem kell hozzá plusz program. Faék egyszerűségű megoldás.
Ha ez nem elég, pl. olyan formátumot szeretnél lejátszani amit a TV nem tud, akkor felteszed a Plex szervert. Ez tud transzkódolni, ha olyan médiába ütközik amit a kliens nem tud, megkérheti, hogy a neki megfelelő formátumba valósidőben átkonvertálva küldje a streamet.
-
-
Friczy
senior tag
válasz
kojak27
üzenetére
Én már nagyon sokszor költöztettem rendszert, ha van lehetőséged arra, hogy a két HDD együtt legyen bent a gépben, akkor a legegszerűbb az új HDD-n létrehozni a partíciót(partíciókat, ha többet akarsz), és cp paranccsal átvinni mindent, grubot betenni az új HDD-be, és hajrá.
Én a cp -ax parancsot szoktam használni, ez csak az adott partíciót másolja át, ha több partíción van a rendszer, akkor ezt egyenként kell kiadni, de ez nem szokott gond lenni.
-
stopperos
senior tag
válasz
kojak27
üzenetére
Clonezillával jársz a legjobban, készíts belőle egy liveusb-t és indítsd arról a géped amikor benne van mind a kettő HDD. A menüből ki tudod választani mit szeretnél (device-to-device), utána már egyértelmű.
-
zoltanz
nagyúr
-
trapi007
tag
válasz
kojak27
üzenetére
Hali!
Nekem van egy intel atom 1,6 egy magos alaplap, + 1gb ram. Ha a tiéd sem dual...
Kipróbáltam XP-t, win7 startert, debiant. Nekem mindegyik zavaróan lassú volt.Most debain 9 fut, grafikus felület nélkül. Telepítve ts3 szerver, egy fájl kiszolgáló, és torrent kliens.
Hónapok óta szépen működik, nem kell hozzányúlni. A gépre csak egy LAN kábel van dugva.
A gép elérése: Putty, vagy WinSCP-n keresztül. Viszont, csak parancssor...
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mobil flották
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi