Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Davidkoma
üzenetére
trying to overwrite '/usr/bin/soffice', which is also in package libreoffice-common 1:6.1.5-3+deb10u7
Sose próbáltam LO mellé felrakni, de mivel a soffice a Libre indítója és ezt akarja felülírni, nekem ebből az jön le, hogy vagy egyik vagy másik. Megnézve ezt a leírást, itt is le kell szedni a LO-t, ha fenn van:
How to Install Apache OpenOffice 4.1 on Ubuntu, Debian and LinuxMint
Rég foglalkoztam már rendhagyó telepítéssel, szóval lehet, hogy egy szeparált mappába tudnád telepíteni, de erre nincs tippem. (egyébként Debianra esélyesebb talán, mint Mint-re, itt már elég sok egymásra épülés van(DE, fájlkezelő X.apps), hiába Debian alapon adják ki)
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Villanyszerelés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrotik routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmvilág
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest