-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Köszönöm a segítséget!
Szerintem úgy néz ki, hogy menni fog. Most húztam fel a két virtuális szervert, illetve beállítottam azon a szerveren a programokat amiken a graylog megy. Először ugyanaz volt a gond, mint amikor elsőre írtam, hogy nem volt látható az Elasticsearch 9200-as portja. Egy más jellegű elasticsearch-ös fórumból kiindulva viszont annyival kiegészítettem még a /etc/elasticsearch/elasticsearch.yml fájl-t, hogy megadtam neki a network.host-ot arra az ip-re amin fut. Így már másik gépről is látható a port, ez kiderült az
nmap -p 9200 a.graylog.szerver.ip.címe
parancsból. Hogy valóban csak ez volt-e hiba azt csak később fogom tudni kideríteni, mert még sok idő amíg teljesen beállítom a graylog-ot és az elasticsearch-öt arra az állapotra, hogy azt a grafana fogadni tudja, az pedig sajnos nem ma lesz. Amennyiben ezzel kapcsolatban lesz eredmény (akár negatív akár pozitív) még jelentkezni fogok! Egyelőre mára beérem annyival, hogy a port elérhető lesz a gépről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest