- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Köszönöm a segítséget!
Szerintem úgy néz ki, hogy menni fog. Most húztam fel a két virtuális szervert, illetve beállítottam azon a szerveren a programokat amiken a graylog megy. Először ugyanaz volt a gond, mint amikor elsőre írtam, hogy nem volt látható az Elasticsearch 9200-as portja. Egy más jellegű elasticsearch-ös fórumból kiindulva viszont annyival kiegészítettem még a /etc/elasticsearch/elasticsearch.yml fájl-t, hogy megadtam neki a network.host-ot arra az ip-re amin fut. Így már másik gépről is látható a port, ez kiderült az nmap -p 9200 a.graylog.szerver.ip.címeparancsból. Hogy valóban csak ez volt-e hiba azt csak később fogom tudni kideríteni, mert még sok idő amíg teljesen beállítom a graylog-ot és az elasticsearch-öt arra az állapotra, hogy azt a grafana fogadni tudja, az pedig sajnos nem ma lesz. Amennyiben ezzel kapcsolatban lesz eredmény (akár negatív akár pozitív) még jelentkezni fogok! Egyelőre mára beérem annyival, hogy a port elérhető lesz a gépről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szerintem úgy néz ki, hogy menni fog. Most húztam fel a két virtuális szervert, illetve beállítottam azon a szerveren a programokat amiken a graylog megy. Először ugyanaz volt a gond, mint amikor elsőre írtam, hogy nem volt látható az Elasticsearch 9200-as portja. Egy más jellegű