- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
ubyegon2
üzenetére
Hmm ez érdekes, a lan-nak mennie kéne alapból, továbbá én még olyat nem láttam hogy telepítés közben kettéhal a Debian (sőt, semmilyen körülmények között nem láttam még ilyet).
Van esetleg valami konkrét DE amit szeretnél feltenni? Mert lehet inkább annak lenne érdemesebb leszedni az iso-ját, és a telepítés sem olyan lassú.
A wifi az ami igazából alapból nincs és utólag kell feltenni (vagy előre bemásolni), mert a wifi driverek tartoznak a non-free firmware-ek közé (ami jó nagy hülyeség).No, de a lényeg: innen tudod letölteni a realtek firmware-t
De szerintem egyszerűen elég csak a telepítő lemezen (usb-n
) lévő "firmware" mappába, aztán ha nem jó, valaki javítson ki.Ha pedig wheezy-t telepítesz, itt van a non-free installer, amiben benne vannak a non-free driverek is
Szerk: amúgy bármilyen hiányzó firmware van, semmilyen körülmények között nem kéne a Debiannak kifagynia, magától újraindulnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) lévő "firmware" mappába, aztán ha nem jó, valaki javítson ki.