Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Én nem tudom, miért települt... Én nem választottam ki semmi ilyesmit a telepítés alatt.
A 6-os lxde-s verzió is így települt. De ai Iceweaselhez hozzárak, lehet ki is vesz dolgokat a Debian. De friss adatot nem találtam erről, hogy van-e különbség, és mit befolyásol, hogy melyiket telepítem.
Az mit befolyásol, hogy apt-get installal, vagy synapticból, vagy az általad linkelt módon telepítem?
A Firefoxom windows alatt 20.0.1, a terminálban telepített iceweasel 10.0.12, a linkednél 3.6-ost ír, a Mint-es Firefox nem tudom hanyas. Melyik frissül rendesen a Firefox-al? Minden sudo-s parancsra azt írja: (...) is not in the sudoers file. This incident will be reported. 2 slot van, és 2x128 MB, és erre nincsenek ilyenek, nem tudok szerezni 100-ért.
Én messze vagyok Pécstől, és 133MHz-es SD ram való bele. -
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Robotporszívók
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Hardcore café
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest