- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
Miután kikapcsoltam a bridged interface-t a konfigban, nekem is kb 30mp volt, mire működőképessé vált a grml karakteres felülete.
Gáz csak akkor van, ha ott X-re váltok. És hangsúlyozottan a friss grml live esetében (bár ez asszem telepítve is lehetne), mert az kicsit másképp működik, mint egy normál debian!
(valami framebufferes eszköz rémlik az X alatt, de nagyon rég néztem ilyen szempontból).
Lenny-re épül a Dom0, azon van a (hibás???) vncviewer, ami nem bírja a gyűrődést bizonyos esetekben. Már nem emlékszem pontosan, kissé álomkóros voltam, mikor abbahagytam a játszadozást, de mintha az xm new-val létrehozott guesten kiakadna, az xm create-tel elindított viszont működik normálisan...
Kíváncsiságból felraktam egy XP-t is, az kb. annyi idő alatt ment fel, mintha nem is virtuális gépben lenne és működik... pardon: elindul.
Ami még kiakasztott: van a Xen-nek is live cd-je, amivel lehet próbálgatni a rendszert, előre telepített virtuális gépekkel. Ez a desktop gépemen emlékeim szerint gond nélkül működött. Este még beraktam a notebookba úgy, hogy nem volt hálózatra (ethernetre) dugva a gép. Egyik virtuális konzolt sem tudtam elérni a virt-managerből, de hibaüzenet sem jött. Egyéb úton már nem próbáltam, mentem aludni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Torrent meghívó kunyeráló
- Le Mans Ultimate
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest