- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
StaMiNa #2086 üzenetére
a pureftpd-nek eleg erdekes a beallitgatasa
egyfelol tortenhet parancssorbol, az inditaskor megadott kapcsolokkal, masfelol sok-sok kis apro konfigfile-lal, a fenti kapcsoloknak mefeleloen
pl a passziv portok 5000-5500 ytartomanyra allitasahoz:
- inditsd a pureftpd-t a -p 5000:5500 kapcsoloval, vagy
- hozz letre egy filet a /etc/pure-ftpd/conf konyvtarban PassivePortRange neven es a tartalma legyen 5000 5500
a hasznalhato kapcsolokat megtalalod itt, kozeptajt => Bovebben: [link]
btw itt egy egesz jol hasznalhato howto a pure-ftpd belovesehez mysql felhasznaloazonositassal (en magam, kezdo linux-oskent, ez alajan eleg gyorsan be tudtam loni eletem elso linux-os ftp szerveret) => Bovebben: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest