- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- Magisk
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
urandom0 #9807 üzenetére
Hi, köszi, működött, igaz az utolsó sorral amit küldtél problémázott, az alábbi sorral:
"Debian Testing “Bullseye”: The Repository Does Not Have a Release File"Kikommenteltem, ment, de ismét jönnek a bajok amit nem értek, egyenlőre szórakozom vele mikor lesz időm Egyik NAS-om kell újrahúzni + kitakarítani, ami nem 1-2 óra lesz értezem
Érdekesség, hogy Debian11-et frissen telepítetem, realtek driver csont nélkül felment, majd Docker+Ha supervisor után 2 problémám lett:
- AMG GPU driver-t nem találja : AMD R5/R6/R7 ami alaplapra integrált
- SSH fut, mert lekértem a systemclt-el a státuszt de nem tudok rá csalakozni. Enable/disable, mindennel próbálkoztam de semmit sem mozdul a dolog.Azért köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest