- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
Válts szolgáltatót szvsz... UPC-vel csak a gond, csak a baj... legalábbis én csak ezt hallom vissza.
Próbáltad ugyanezt az OS-t/Konfigot más internet kapcsolattal? Dugd rá pl bobilnetre... lehet még azzal is jobb lessz...Ha bobilnettel is szakadozik kérdezz rá valami értelmesebb helyen ahol esetlegesen választ is kaphatsz... SZVSZ Magyar fórumok esélytelenek, ha komolyabb problémával szembesülsz...
a sok noob. Én is egy vagyok közűlük...
libera.chat #debian chanelen esélyes h találsz valódi segítséget.
Ha lekorlátozod a kapcsit akkor nem a csomagok vesznek el értelemszerűen... Csak lassabban érnek célba...
Nem is értem... ne korlátozz ... a csomagütemezés hatásosabb dolog ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest