- iPhone topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
Válts szolgáltatót szvsz... UPC-vel csak a gond, csak a baj... legalábbis én csak ezt hallom vissza.
Próbáltad ugyanezt az OS-t/Konfigot más internet kapcsolattal? Dugd rá pl bobilnetre... lehet még azzal is jobb lessz...Ha bobilnettel is szakadozik kérdezz rá valami értelmesebb helyen ahol esetlegesen választ is kaphatsz... SZVSZ Magyar fórumok esélytelenek, ha komolyabb problémával szembesülsz...
a sok noob. Én is egy vagyok közűlük...
libera.chat #debian chanelen esélyes h találsz valódi segítséget.
Ha lekorlátozod a kapcsit akkor nem a csomagok vesznek el értelemszerűen... Csak lassabban érnek célba...
Nem is értem... ne korlátozz ... a csomagütemezés hatásosabb dolog ...
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest