- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Magisk
- Két szempontból sem lesz profi a Xiaomi 18
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarokk79
aktív tag
Sziasztok,
VPN-ben kellene segítség. Otthoni routeren beállítottam az OpenVPN-t szerverként (OpenWRT alatt). Erre fel tudok már lépni windowsból is, meg linuxból is (debian 10.4, Mate felülettel). Viszont a debian alól csak parancssorból látom az álapotát systemctl status openvpn@client-tel.
Rákerestem, hogy a NetworkManager alól (Hálózatkezelő kisalkalmazás 1.8.20) is elvileg lehetne irányítani/megadni a configot, de ez nem sikerült. Felraktam a sudo apt-get install network-manager-openvpn alkalmazást, mert ezt olvastam, de itt csak statikus ip-címet tudok megadni, és nem olvassa be a cleint.cont-ot.
A probléma, hogy ha itthon vagyok, akkor nem működik az OpenVPN, vagyis ki kell kapcsolnom, és sose tudom, hogy most milyen állapotban van.Valaki tud ajánlani erre valamit, hogy tudjam Mate felületen ki-be kapcsolni a VPN-t?
Előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest