Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster helyzetjelentés: alapból itt sincs fényerő-szabályzás (illetve a gombok megnyomására ugyan kikerül OSD-re, hogy megnyomtam, de a fényerő nem változik), ami megegyezik a Stretchnél és az Ubuntunál tapasztaltakkal, de: Stretchen nem tudtam a brightness controllert működésre bírni sehogy sem, Ubuntun ment, de minden alkalommal, amikor VLC-re váltottam, vagy Tecsőt néztem, visszaállt 100%-ra, itt meg belépéskor beáll a defaultra és úgy is marad. Piros pont. MATE alatt vmiért nem hajlandó váltani az audio outputok között, ha a hangszórót akarom használni, ki kell húzni a fejest.
Van benne python 3.7, de mongodb még nincs
Ha valakinek van szájbarágós leírása, hogyan lehet deb csomagot csinálni a mongo forrásából, ne tartsa magában.Egyébként meg gyors, unalmas - pont ahogy nekem megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha valakinek van szájbarágós leírása, hogyan lehet deb csomagot csinálni a mongo forrásából, ne tartsa magában.