Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
bambano
üzenetére
Azért erre ne vegyél mérget.

A radeon bug miatt felraktam a backportsból a 4.4(?) kernelt. Aztán egyszer frissült is, és szólt, hogy a 3.16-os kernel nem kell már, szedjem le autoremove-val. Közben a bug javult, úgyhogy inkább a backportos kerneleket szedtem le, bp repoval együtt. Reboot. Na, ezután is azt mondta, hogy nem kell már a 3.16-os kernel, autoremove-oljam. Mondok biztos több van belőle (volt *-common és *-amd64 is), úgyhogy autoremove. Na, erre mondta, hogy a futó kernelt nem praktikus leszedni. Abortáltam. Aztán apt-get -f install, mire pár autoremove-olt kernel közeli csomagot vissza is rakott rögtön, és aztán megjavult minden. Szóval össze tud zavarodni a backportos repótól is, bár ki tudta javítani a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest