Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• olivera88
    veterán

df -Th parancs megmutatja pontosan, de nem pazarolja a RAM-ot, annyit használ, amennyi éppen szükséges.

Azt mindenki igényei szerint dönti el, milyen opciókat használ az FSTAB-nál. Ha kell a naplózás, akkor használd, nem olyan vészesek ezek az írások a mai SSD-nél. Reggel olvastam amúgy, hogy valamelyik Linuxos fórumtársnál kampózott a Samu vezérlő. ;)

Sokan mondják, hogy minek azt óvni, még a TRIM-et se használják, van aki meg mindent HDD-re tesz és elvész az SSD gyorsasága azzal.

Egy viszont biztos, az optimalizált beállítások és ellenőrzések nem ártanak az SSD-nek!

50 év garival meg aztán tényleg ne foglalkozz semmivel! ;] (kissé szkeptikus vagyok, de ha 50 év, hát 50 év)

Értem.Az az csak 5 év. :DDD
    A másik kérdésem ez lenne
    Windows telepítésnél írták hogy az oprendszer telepítésének idejére minden más adattárolót lehúzunk az alaplapról
    Ez Linuxra is érvényes? Remélem nem, mert akkor nem tudom megadni HDD on lévő home particiót se a swapot se.

bambano Hmm. És miket csinált? Amúgy direkt Samsungot akartam mivel egyik prohardveres cikkben azt írták ök járnak az élen a SSD gyártásban. A másik opció, meg a HyperX Savage volt, de ott kevesebb garanciát adnak, és nem is volt a szegedi edigitalban.

Új hozzászólás Aktív témák