Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz
#59070464 #7267 üzenetére
https://www.debian.org/Bugs/
https://bugs.debian.org/release-critical/Ha egy csomagban release critical bug van az adott release kiadásakor, akkor az nem kerül be a kiadásba. Ez viszonylag ritka dolog, mert a freeze időszak viszonylag hosszú, és elsősorban erre való. Általában a népszerűbb, fontosabbnak ítélt programok hibáira jobban koncentrálnak, tehát az általad említett Evolution nem valószínű, hogy erre a sorsra jutna egy ilyen esetben (más kérdés, hogy szerintem nem lenne kár érte
, de ez csak azért van, mert én nem szeretem)
Az, hogy 'a tárolóból is kikerül' nehezen értelmezhető. A stabil kiadás tárolójába természetesen nem kerül bele, de attól még magát a programot nem dobják ki a Debianból, az unstable és testing tárolóban benne marad. Ahogy az oldstable-ben is, a stabil - értsd: már kiadott - release-ek tárolóiból nem kerülnek ki csomagok, és nem is kerülnek be újak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest