Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Feltettem a Debian 8 at KDE ablakkörnyezettel haver laposára. És elég furcsán települt, angol lett magyar helyett, de terminálban magyarul ír, akkor nem települt az Apper se más grafikus csomag kezelő se az Iceaweasel böngésző.
Feltettem az Appert az elébb de nem működik, telepitettem a Chromet terminálból és ez se akar működni, megnyitom, tölt 5-6 mp ig majd kilép. A Chrome is úgy települt h nem akarta dpkg telepiten egyből mert függőségek hiányoztak, települt de úgy h üres kép az ikonja a Chrome helyett. Rufussal csinálam a telepitő USB t, Unetbootinal szoktam, de avval el se akart indulni telepités, mert nem látott oprenszerdert rajta. A Rufusnál meg Syslinuxal volt vmi gondja, frissiteni kellett v mi, le is töltötte ő magának. Lehet ez okozta gondot?
Hogy lehet teljesen Magyaritani?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Robotporszívók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Warships
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akvarisztika
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Feltettem az Appert az elébb de nem működik, telepitettem a Chromet terminálból és ez se akar működni, megnyitom, tölt 5-6 mp ig majd kilép. A Chrome is úgy települt h nem akarta dpkg telepiten egyből mert függőségek hiányoztak, települt de úgy h üres kép az ikonja a Chrome helyett. Rufussal csinálam a telepitő USB t, Unetbootinal szoktam, de avval el se akart indulni telepités, mert nem látott oprenszerdert rajta. A Rufusnál meg Syslinuxal volt vmi gondja, frissiteni kellett v mi, le is töltötte ő magának. Lehet ez okozta gondot?