Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Feltettem a Debian 8 at KDE ablakkörnyezettel haver laposára. És elég furcsán települt, angol lett magyar helyett, de terminálban magyarul ír, akkor nem települt az Apper se más grafikus csomag kezelő se az Iceaweasel böngésző.
Feltettem az Appert az elébb de nem működik, telepitettem a Chromet terminálból és ez se akar működni, megnyitom, tölt 5-6 mp ig majd kilép. A Chrome is úgy települt h nem akarta dpkg telepiten egyből mert függőségek hiányoztak, települt de úgy h üres kép az ikonja a Chrome helyett. Rufussal csinálam a telepitő USB t, Unetbootinal szoktam, de avval el se akart indulni telepités, mert nem látott oprenszerdert rajta. A Rufusnál meg Syslinuxal volt vmi gondja, frissiteni kellett v mi, le is töltötte ő magának. Lehet ez okozta gondot?
Hogy lehet teljesen Magyaritani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Sony PS VR 2 Headset. Gari-2027-05-05
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Feltettem az Appert az elébb de nem működik, telepitettem a Chromet terminálból és ez se akar működni, megnyitom, tölt 5-6 mp ig majd kilép. A Chrome is úgy települt h nem akarta dpkg telepiten egyből mert függőségek hiányoztak, települt de úgy h üres kép az ikonja a Chrome helyett. Rufussal csinálam a telepitő USB t, Unetbootinal szoktam, de avval el se akart indulni telepités, mert nem látott oprenszerdert rajta. A Rufusnál meg Syslinuxal volt vmi gondja, frissiteni kellett v mi, le is töltötte ő magának. Lehet ez okozta gondot?