- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Feltettem a Debian 8 at KDE ablakkörnyezettel haver laposára. És elég furcsán települt, angol lett magyar helyett, de terminálban magyarul ír, akkor nem települt az Apper se más grafikus csomag kezelő se az Iceaweasel böngésző.
Feltettem az Appert az elébb de nem működik, telepitettem a Chromet terminálból és ez se akar működni, megnyitom, tölt 5-6 mp ig majd kilép. A Chrome is úgy települt h nem akarta dpkg telepiten egyből mert függőségek hiányoztak, települt de úgy h üres kép az ikonja a Chrome helyett. Rufussal csinálam a telepitő USB t, Unetbootinal szoktam, de avval el se akart indulni telepités, mert nem látott oprenszerdert rajta. A Rufusnál meg Syslinuxal volt vmi gondja, frissiteni kellett v mi, le is töltötte ő magának. Lehet ez okozta gondot?
Hogy lehet teljesen Magyaritani?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch 2
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Arc Raiders
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Feltettem az Appert az elébb de nem működik, telepitettem a Chromet terminálból és ez se akar működni, megnyitom, tölt 5-6 mp ig majd kilép. A Chrome is úgy települt h nem akarta dpkg telepiten egyből mert függőségek hiányoztak, települt de úgy h üres kép az ikonja a Chrome helyett. Rufussal csinálam a telepitő USB t, Unetbootinal szoktam, de avval el se akart indulni telepités, mert nem látott oprenszerdert rajta. A Rufusnál meg Syslinuxal volt vmi gondja, frissiteni kellett v mi, le is töltötte ő magának. Lehet ez okozta gondot?