- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Feltettem a Debian 8 at KDE ablakkörnyezettel haver laposára. És elég furcsán települt, angol lett magyar helyett, de terminálban magyarul ír, akkor nem települt az Apper se más grafikus csomag kezelő se az Iceaweasel böngésző.
Feltettem az Appert az elébb de nem működik, telepitettem a Chromet terminálból és ez se akar működni, megnyitom, tölt 5-6 mp ig majd kilép. A Chrome is úgy települt h nem akarta dpkg telepiten egyből mert függőségek hiányoztak, települt de úgy h üres kép az ikonja a Chrome helyett. Rufussal csinálam a telepitő USB t, Unetbootinal szoktam, de avval el se akart indulni telepités, mert nem látott oprenszerdert rajta. A Rufusnál meg Syslinuxal volt vmi gondja, frissiteni kellett v mi, le is töltötte ő magának. Lehet ez okozta gondot?
Hogy lehet teljesen Magyaritani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher 1 Collector's Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás+játék DVD: Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő