Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
feketegergo
tag
Sziasztok!
Több felhalsználóval eggyütt használunk egy gépet. Egyikünk elindított egy számolásigényes feladatot, ami órákig viszi 100%-on mind a 4 processzormagot. Lock-olta a screen-t, és a gép szépen számol... eddig jó.
De amikor ctr+alt+F1-el átváltottam az első virtuális terminálra, és beléptem másik néven, akkor az ő számítása háttérbe vonult (ventillátorzaj elnémult, proccesszorhasználat csökkent). Amuikor visszaváltok az ő lezárt screen-jére akkor megint felpörögnek a ventillátorok, és újra számol a gép.
Nem tudjátok, ezt vajon miért csinálja?
Hogy lehet megoldani, hogy a számolás folyamatosan menjen?Egyéb körülmények: Xfce felületről lépett be, de gnome is telepítve van. Nem tudom ez számít-e.
Megpróbáltam úgy, hogy ssh-val léptem be másik gépről X11 forward-al. Ez normálisan működött, nem küldte háttérbe a számolós taszkot.
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest