- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
feketegergo
tag
Sziasztok!
Több felhalsználóval eggyütt használunk egy gépet. Egyikünk elindított egy számolásigényes feladatot, ami órákig viszi 100%-on mind a 4 processzormagot. Lock-olta a screen-t, és a gép szépen számol... eddig jó.
De amikor ctr+alt+F1-el átváltottam az első virtuális terminálra, és beléptem másik néven, akkor az ő számítása háttérbe vonult (ventillátorzaj elnémult, proccesszorhasználat csökkent). Amuikor visszaváltok az ő lezárt screen-jére akkor megint felpörögnek a ventillátorok, és újra számol a gép.
Nem tudjátok, ezt vajon miért csinálja?
Hogy lehet megoldani, hogy a számolás folyamatosan menjen?Egyéb körülmények: Xfce felületről lépett be, de gnome is telepítve van. Nem tudom ez számít-e.
Megpróbáltam úgy, hogy ssh-val léptem be másik gépről X11 forward-al. Ez normálisan működött, nem küldte háttérbe a számolós taszkot.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest