- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Netfone
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
Szia!
Uhh sajna nem ismerem közelről a Debiant, mert én Gentoo -t használok,de ''hallottak'' alapján hasonló csomagkezelő rendszerrel mennek. Namost ez a ''MARADÉKTALANUL'' mit jelentene? Nem elég alapos a csomag-eltávolítás? Vagy a függőségeket csak fölrakás irányba kezeli, ''letelepítéskor'' nem? Egyébként tapasztalataim alapján a Gnome kb. ua gyors mint a Kde(nálam 3.1.2), de mint mondottam Gentoo -s vagyok, az meg forrásból építkezik, és így már lehet hogy mondjuk a Gnome ''Generic'' munkakörnyezetként jobban megállja a helyét mint a Kde. De majdcsak idetéved egy-két Deb. -es fickó,
aki erről mesélni tud.
''Kezdek elpártolni...'' Háát ha többször nem is, egyszer meg kell szenvedni hogy jó legyen az op. még nálam is.(Pedig a Gentoo leginkább már a gyurmához hasonlítható formálhatóság szempontjából
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nők, nőügyek (18+)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- LEGO klub
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest