- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android szakmai topik
- Poco F7
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
Szia!
Uhh sajna nem ismerem közelről a Debiant, mert én Gentoo -t használok,de ''hallottak'' alapján hasonló csomagkezelő rendszerrel mennek. Namost ez a ''MARADÉKTALANUL'' mit jelentene? Nem elég alapos a csomag-eltávolítás? Vagy a függőségeket csak fölrakás irányba kezeli, ''letelepítéskor'' nem? Egyébként tapasztalataim alapján a Gnome kb. ua gyors mint a Kde(nálam 3.1.2), de mint mondottam Gentoo -s vagyok, az meg forrásból építkezik, és így már lehet hogy mondjuk a Gnome ''Generic'' munkakörnyezetként jobban megállja a helyét mint a Kde. De majdcsak idetéved egy-két Deb. -es fickó,
aki erről mesélni tud.
''Kezdek elpártolni...'' Háát ha többször nem is, egyszer meg kell szenvedni hogy jó legyen az op. még nálam is.(Pedig a Gentoo leginkább már a gyurmához hasonlítható formálhatóság szempontjából
)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest