Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Netfone
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Sziasztok!
Régi gépet szeretnék főleg filmnézésre, de netezésre, szöveg, és xml-szerkesztésre is.
A gép: CPU: PIII 1000B133MHz, RAM: 256MB133MHz, VGA: 32MB Riva TNT2 M64
Vmware-ben kipróbáltam több változatot, úgy láttam az lxde-s kb. annyi memóriát foglalt, mint az xfce-s, de az 6% processzorhasználatot írt ki, az lxde 0-1 közt mozgott a 2,5GHz-es gépben, ezért feltelepítettem már a régi gépre is az lxde-s verziót.A kérdésem egyrészt az, hogy miért van az, hogy ha Openboxot választok, és annak a menüjében a Debian-Fájlkezelők-Nautilust választom, vagy Terminálból nyitom meg, akkor betölt mögötte az Asztal háttérkép, esetleg asztali ikonok is, és megszűnik az Openbox, már az asztali menük jönnek csak ki. Viszont innentől nem lehet még kikapcsolni sem, mert az asztali menüben ilyen nincs.
A másik kérdésem az lenne, hogy van olyan billentyűparancs, vagy valami amivel egyszerre mindent be lehet zárni? Nem nekem lesz, és elképzelhető, hogy megnyit 10 fájlkezelőt, és 10 vlc-t, és egyenként elég hosszú folyamat lenne bezárni.
Próbáltam telepíteni a Standard verziót is, de nem sikerült telepíteni rá az Openboxot.
Lehet ez amiatt, hogy miután nem #, hanem $ van, úgy váltottam, hogy újraindítottam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Eredeti játékok OFF topik
- Projektor topic
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- OpenMediaVault
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest