Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- iPhone topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Sokat gondolkodtam hogy erősen felhagyok a Windows világával és megismerkednék hosszútávon egy másikkal. Nevezetesen a linuxxal. Valami primitív ismereteim már vannak. Anno Mandrake és Red Hat 9 linuxxal kezdtem. Red Hat 9 mondjuk pár hónapig meg is volt. Aztán 2005-ben A Fedora 3 amit használtam 1-2 hónapig. Azóta semmi. Viszont már évekkel ezelőtt elhangzott pár linuxos ismerősöm szájából hogy a Debian az a legjobb. Nos nekem olyan linux kell ami:
- Kezdőknek is ajánlanak de haladók számára is kiváló
- Erőssége a manualitás (tehát jól kell ismerni a számítógépet hozzá hogy igazán be lehessen lőni)
- Rendkívül buherálható (teljes szabadság a hozzáférhetőségét illetően)Nos nekem ajánlottak Gentoo-t meg Slackware-t is. De az már nekem bonyolult. Debian-t meritek ajánlani? Tényleg a debian a legjobb?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest