Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Nemrég összeraktam egy kis otthoni szervert, Dell 5050 sff az alapja (I5 7500, 32GB DDR4, 512GB Intel Pro M2 SSD, 1TB Micron szerver SSD van benne), Proxmox operációs rendszer fut rajta.
Szeretnék csatlakoztatni hozzá egy terás, 2,5 collos merevlemezt, külső usb házban, de valamiért nem működik a dolog. A merevlemezt másik Linuxos gépben formáztam, és létrehoztam egy ext4 partíciót, de miután rákötöm a szerver pc egyik hátlapi usb portjába, nem történik semmi, kap áramot, felpörög, de sehol nem jelenik meg, sem a webes gui alatt, sem a konzolban (lsusb, df, fdisk, ezek nem mutatnak semmit). Több portban is próbáltam, usb3/usb2, de ugyanaz.
Hogy tudnám kideríteni, hogy mi lehet a hiba? A merevlemez 100/100 Sentinel szerint, a másik pc-ben gond nélkül működik. A merevlemez konkrétan WD10JFCX, a külső ház EE25-XA6.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Mobil flották
- Spórolós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Esik a hóóó!!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest