- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Nemrég összeraktam egy kis otthoni szervert, Dell 5050 sff az alapja (I5 7500, 32GB DDR4, 512GB Intel Pro M2 SSD, 1TB Micron szerver SSD van benne), Proxmox operációs rendszer fut rajta.
Szeretnék csatlakoztatni hozzá egy terás, 2,5 collos merevlemezt, külső usb házban, de valamiért nem működik a dolog. A merevlemezt másik Linuxos gépben formáztam, és létrehoztam egy ext4 partíciót, de miután rákötöm a szerver pc egyik hátlapi usb portjába, nem történik semmi, kap áramot, felpörög, de sehol nem jelenik meg, sem a webes gui alatt, sem a konzolban (lsusb, df, fdisk, ezek nem mutatnak semmit). Több portban is próbáltam, usb3/usb2, de ugyanaz.
Hogy tudnám kideríteni, hogy mi lehet a hiba? A merevlemez 100/100 Sentinel szerint, a másik pc-ben gond nélkül működik. A merevlemez konkrétan WD10JFCX, a külső ház EE25-XA6.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest