Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kvelstadt

veterán

válasz Weareus #1252 üzenetére

jaja elsőben cutter és kész. egyet értek.
    igen a másodikban az energianyaláb mindent megold. én még detonátort szoktam mert lerakni is jó meg ha rálősz vele valakire az is elég hatásos.
    hullámfegyver az első részben az egyetlen értelmes másodlagos fegyver volt nekem. ív fegyver nekem semmirevaló. kevés lőszer megy bele, lasan tüzel, lassan tölt újra nem fed le a lövése akkora területet mint a hullámé stb..
    ha hamarabb jönnek a piócák mint ahogy megvan valami nagyobb fegyverem akkor belassítom őket és dobálom dobozokkal testrészekkel stb. azoktól egyből szétplaccsannak még ha nem is mind egyszerre.

lángszóró az szintén csak azért van hogy legyen benne ilyen is. de sokat nem ér. habár a 2 részben már hatékonyabb ha maxra van húzva.
    dárdavető nekem is tetszik csak az zavar hogy abba is kevés lőszer megy plusz a másodlagosa fogyaszt még egy lőszert a tárból. de egyébként volt hogy előttem valakit, hátréb esett és ott adtam egy másodlagost és többiek is kaptak belőle.
    meg a csecsemőknél belőttem egyet a földbe, és mikor sok odaért adtam egy másodlagost és kész.

Új hozzászólás Aktív témák