- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz
HungarinBen
üzenetére
Na most pont jó embernek írok, mert tudom, hogy nem szereted a pulse rifle-t, de volt egy elég nagy vitám egy youtube-s arccal, akinek vannak fenn DS no damage végigjátszásai. Az 1-2-őt pulse rifle-vel tolta le, és amikor kérdezték, hogy miért, akkor azt írta, hogy mert a cutter op fegyver és ő azzal, hogy csak riflét használ, eh, szóval szerinte ezzel fűszerezte meg a dolgot egy kicsit.
Elég sokáig ment a vita, mert szerintem a rifle op (175 skuló a tárban, meg baromi nagy tűzgyorsaság, nem beszélve a ds2-ben a másodlagos lövéséről, ami kb mindent visz), de nem tudtam meggyőzni, sőt végül a youtube-on bannolást helyezett kilátásba a csatornáján, ha nem hagyom abba.
Eh, fuck, szerintem riflével akkor is könnyebb lehet letolni, mint cutterrel.
Szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest