- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wertigo1984 #1198 üzenetére
már rég toltam az origins-t, meg én a ps2 kiadással játszottam de igen úgy kezdődik ahogy írtad. az alan wake-t én nem sorolom ide. tesómmal toltuk végig de mind hangulatba mind történetbe hurka a slilent-hez képest. pedig sokat vártam tőle.
-
válasz
wertigo1984 #1196 üzenetére
te box-on tolod nem? hogy vettél te francia nyelvűt?
tesóm londonban él és ott vette meg de még azon is rajta volt gyárilag még a magyar nyelv is.
slinet hill.ből az első3 rész volt jó. a többi már elkurvult. na jó az origins még belefér. de a 4 meg az 5 az más nem slilent. -
válasz
wertigo1984 #1194 üzenetére
jó rossz neked. kurvajók az olvasni meg hallgatni valók a játékba. nem csak a hangulat meg a lődözés. a story is nagyon sokat hozzáad a hangulathoz.
még jobb mikor hallod a kalamolást de mégsem történik semmi. csak kalamolás...
én fülessel toltam és kb fejezetenként kiléptem pihenni mert agyilag lefárasztott az a folyamatos figyelés és készültség meg az a para hangulat.. -
válasz
wertigo1984 #1192 üzenetére
a cutter az az alap fegyver. plasma cutter az angol neve.
igen a fordított C a hátadon a sztázis.
míg a fegyver sebzése nem volt maxos én nem adtam ruha fejlesztésre. csak egy gócot de azt is levegőre mert van egy futós rész ahol épp hogy odaérsz levegővel mert közbe még jönnek még a dögök is majd közbe és nem volt kedvem 50szer nekimenni esetleges fulladás miatt.
szóval annyira nem fontos. maradj távol tőlük akkor nem kell annyira az élet se. -
válasz
wertigo1984 #1188 üzenetére
én nem mondtam hogy mindenkit lealáztam kapásból.
én is láttam pár halált.
engem is szétszedtek. plusz mig el nem jutsz oda ahol megkapod a sztázist jön egy két dög akiket igen elég nehéz leszedni lassítás nélkül.
az meg még egy plusz hogy egy lövés tuti nem szedi le a karjukat.
minimum kettő kell hogy leszakadjon egy kar de a sötét színűekbe még töb kell majd.
de ha eltalálod még így is kevesebb lőszer megy mint ha még a lábát is leszeded. te te játszol. ahogy neked jobb.
amúgy az első 6 fejezet kő kemény szopás. aztán már kezd alakulni a fegyver ereje a sztázis meg az élet is ha jól fejleszted őket. de még az után sem könnyű.
én úgy csináltam hogy először a cutter-t fejlesztettem és annak is az erejét. tárkapacitás meg ijesmi ráér. utána a sztázist toltam fulra aztán majd jöhet az élet meg a többi. -
wednesday
őstag
válasz
wertigo1984 #1188 üzenetére
Azt hittem normálon fogod kezdeni. Nem semmi, hogy hardba kezdtél bele első végigjátszásnál.
Nem lesz egyszerű dolgod, igazi túlélő kaland lesz. Sztázist használd ellenük, ha belassultak könnyebb célpontok. -
válasz
wertigo1984 #1178 üzenetére
eszébe juttatsz?
azaz fejbelövöd? na az ami még felesleg.
nem az agyuk irányítja őket.
jó példa rá a csápos farkú ellövöd a fejét meg egy karját és már csak egy karja marad meg a csápja de még jön tovább. viszont két kar nélkül megnyugszik..
egyébként egy kar meg egy láb ellövése után is meg szoktak feküdni de egyszerűbb egyik kar után a másikat is becélozni mint a lábára rámenni.
főleg a nagy hasunál érdemes kart lőni mert ha meglövöd általában elkezdi felvágni a hasát hogy újabb dögöket engedjen rád viszont kar nélkül neki is vége és nem mászik ki belőle semmi. -
válasz
wertigo1984 #1176 üzenetére
adok egy tippet.
ha jönnek rád elszoktad lőni a lábukat szerintem. ez a logikus hogy lelassítsd őket.
de ez nehéz fokozaton csak lőszerpazarlás.
kell pár töltény a lábukba és utána még jönnek tovább földön kúszva és a karjaikat is el kell lőni.
viszont karok nélkül minden dög ártalmatlan és bele is pusztulnak szal lőszerspórolás miatt célozz inkább a kajaikra. lelövöd mindkettőt és tuti meghalnak. -
wednesday
őstag
válasz
wertigo1984 #1171 üzenetére
Jobb ha nehezebben kezded. Easy-t sose próbáltam, csak mediumot. És úgy sem vészes a játék elsőre se. Szerintem a játék lényege veszik el könnyű fokozaton, mert csak nyomulni kell előre és inkább a szörnyek félnek tőled, mint te tőlük. Hardon azért már tuti meg kell gondolni a lépéseket és a vásárlásokat. Többet kell költeni felszerelésre, így kevesebb jut a fegyverek tápolására (kevesebb gócot tudsz venni). Erősebbek az ellenfelek és jóval nagyobbat is sebeznek. De nem hinném, hogy többen lennének (pont elég a szívósság). Toturi feljebb leírta a különbségeket, ő már lehetetlen fokozaton is szakértő.
Ha először játszol vele akkor szerintem medium az ajánlott. Úgy kapsz egy már parásabb, de még mindig nem szenvedős játékmenetet. Viszont ha kihívásra vágysz, és ráhangolódtál a játékra el tudom képzelni, hogy hardon is menne. Bár ott (szerintem) már nem árt ismerni a dolgokat, fegyverek képességeit, fejlesztéseket. Sztázisra rámenni nehezebb fokozaton pl.
-
wednesday
őstag
válasz
wertigo1984 #1169 üzenetére
Majdnem. Le is kell menni a kolóniára a végén. De az egész játékterjedelemhez képest az már nem egy hosszú rész.
-
Kassadin
addikt
válasz
wertigo1984 #1152 üzenetére
Azokkal érdemes instant végezni, előszeretettel csinálnak a holttestekből szörnyeket.
3.Aragorn: Igen, és ahogy tapasztaltam, legtöbbször, mielőtt lengőznél egyet, már ugrik is arrébb a mutáns, természetesen utána van egy holtidő, amikor nem tudsz semmit sem csinálni, és már támad is vissza. Se a parasztlengőnek, se a taposásnak nem sok értelmét látom, semmit sem sebez egyik sem. Egyszerűbb lelőni a végtagokat.
-
válasz
wertigo1984 #1150 üzenetére
az az egyik leg szívósabb dög. az még egy karral meg fej nélkül is jön tovább meg igen gyorsan tud szaladni. lessz szívósabb fajtája ami ilyen sötétebb bőrű lesz.
sztázis, két karját levágni és akkor határozottan nem jön továbbegyébként valami 1500ft-ért vettem meg az első részt úgy hogy alapból tartalmazza a magyar nyelvet is az angol mellett.
-
válasz
wertigo1984 #1145 üzenetére
kinézissel tárgyakat tudsz mozgatni megemelni és eldobni. pl ami útban van. vagy akár az ellenfél leszakított hosszú karmát beléjük tudod lőni. bár ebbe a részbe még annyira nem lehet gyorsan használni. 2 részbe már bőven lehet használni meg érdemes is nehezebb fokokon lőszer spórolás miatt.
sztázis meg belassítja a célpontot. mozgó tárgyakat vagy ellenfeleket. brute ellen pl kötelező. bár én megtapasztaltam sztázis nélkül oldalazással megölni mert pont nem volt egy csepp sztázisom sem. nem nehéz csak többet kell mozogni nem pedig egy helyben álni és lőni a sárgáját..
-
Kassadin
addikt
válasz
Tárgyak mozgatása, olyan fegyvert is lehet venni a boltból, ami ezt a funkciót látja el, csak kicsit brutálisabb sebzés mellett.
-
válasz
wertigo1984 #1140 üzenetére
nem mondom hogy a 2 rész jobb de azt sem hogy roszabb. bazira fog tetszeni ha ez tetszik de nekem az első rész hangulata megismételhetetlen. és bár ugyanúgy jó a 2be is a hangulat de valahogy az első részé még jobb számomra.
viszont látvényra lesznek nagyon jó részek ami viszont nagyon tetszik a 2 részben. -
Kassadin
addikt
válasz
Yep.
A kinézis meg az alkarodon.
-
Kassadin
addikt
válasz
wertigo1984 #1142 üzenetére
Jól tetted. Mondjuk sokszor elő fog fordulni, hogy éppen lőszert vagy orvosságot kell venned a góc helyett... vagy sztázist.
3.Aragorn: Aha, szerinted.
5-ös szintű ruhába "alig" sebeznek már, annyira jó a pajzsa. Életerő meg alap, sokat számít. Tényleg."Gyorsnak kell lenni, hamar leaprítani az ellent és akkor alig sebeznek."
Erre térjünk vissza akkor, amikor túl leszel egy olyan karanténon, ahol rád ugrik egyszerre 10-12 ellenfél.
-
Kassadin
addikt
válasz
wertigo1984 #1140 üzenetére
Ha csak a sebzésüket lehetne fejleszteni...
Minden fegyvernél lehet sok mindent tuningolni, ez függ a típustól is. Plazmavágónál például tár kapacitásának a növelése, jobb tűzsebesség , gyorsabb újratöltés. Ívfegyvernél az ív szélességének növelése, valamint a második képesség, az akna fejlesztése. Az a baj, hogy szvsz nincsen elég góc ahhoz, hogy például a ruhád fejlesztésén kívül még csutkára kituningolj mondjuk 2 fegyvert. Ahogy írtam fentebb, nekem a plazmavágó és az ívfegyver jött be a legjobban, a pulzus gépkarabély(vagy puska)/lángszóró/stb. szerintem értelmetlen. A végére olyan erős lesz a plazmavágó, hogy a legtöbb szörnyet pár lövésből lehet ölni, még testre célozva is. Kivételt képeznek ez alól természetesen az erősebb szörnyek, pl. brute és társai, amibe nem tudom hány tár kell a végtagjába, mire megdöglik. -
válasz
wertigo1984 #1138 üzenetére
a nagyok sebeznek legtöbbet meg a gyorsak. azokra koncentrálj.
de ha egérrel tolod húzd maxra az egér érzékenységet. nem nehéz akár 60%-ra megcsinálni de nekem pl 79% a rekordom. és ez nem főgg néhézségi foktól. minden fokon ugyan olyan kihívás ez a rész. persze van menne egy olyan trükk hogy van mikor jobban jönnek a kövek van mikor kevésbé. ha kifogod a ritkábbat akkor gyerekjáték megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest