- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kassadin #1154 üzenetére
legtöbb helyen már tudom hogy jönni fog mire legközelebb én visszatérek oda. volt is hogy a vége felé egy teremnyi hullának taposgáltam le legalább a fejét meg a két karját mert az olyan hullákból már nagy csalódottan nem csinál nekromorfokat hanem inkább belőlem próbál nem sok sikerrel.
-
3.Aragorn
addikt
válasz
Kassadin #1144 üzenetére
Persze, ha elfogy az életerőm, cseszhetem, de eddig 10-ből 9-szer úgy haltam meg, hogy valami rám ugrott/elkapott és akkor hiába lett volna akár végtelenül sok életerőm, előbb utóbb szétszed. Az "E" gombot kínálja fel, de hiába nyomkodom, ha elkapott, végem. Ezért írtam, hogy jobb gyorsabbnak lenni.
Egyébként maga a karakter bosszantóan lomha. Sokszor tizedmásodpercekkel később végez el a játék egy rántást, egy mozdulatot (gyaníthatóan nem az egerem lassúsága az ok, mert pl crysis alatt semmi hasonlót nem tapasztaltam), nem is beszélve a verekedésnek csúfolt parasztlengőktől, melyeket közelharc közben produkál szeretett mérnökünk. -
3.Aragorn
addikt
válasz
Kassadin #1141 üzenetére
Nem kell a ruhára költeni.
A legnagyobb node-pazarlás. Túl sok megy el ugyanis a köztes üres helyekre. Én inkább a fegyverekre nyomom, ruhában elmentem az első Hp fejlesztésig, de sztem annyi lesz.
Gyorsnak kell lenni, hamar leaprítani az ellent és akkor alig sebeznek. -
wertigo1984
őstag
válasz
Kassadin #1141 üzenetére
értem. Eddig minden megkeresett pénzemet a ruci fejlesztésére fordítottam. Egy jópárszor feldobtam a talpam, amire rájöttem, hogy többet érek, ha előbb a lábaikat lövöm ki, (egy láb-egy skuló), aztán az élettel összeegyezhetetlen pózba hozom a fattyát. (fej elválasztva a törzstől) Nekem a kedvencem az induló fegyver vizszintesen tartva a 3 lézerpöttyöt.
(#1143) 3.Aragorn: mindig úgy járok, amikor hirtelen bukkannak fel, azt sem tudom merre vagyok arccal, és lövök a vak sötétbe, közbe meg a hátamat masszírozzák...
-
3.Aragorn
addikt
válasz
Kassadin #1132 üzenetére
Igen, a játék első szakaszában feltűnő fegyverek közül én is ezt tartottam a leginkább hasznosnak. Főleg a sok kis hemzsegő dög ellen hasznos az időzített akna.
Már jó néhány nodot rá is költöttem, főleg sebzésre koncentrálva.
Amúgy az ajtónyitásra elég zsákbamacska nodot kiadni. Eddig főleg lőszert találtam odabent, melyek összértéke meg sem közelíti az elhasznált nodét. Nem tudom, később lesz e az ilyen helyeken valami értelmes cucc is... -
3.Aragorn
addikt
válasz
Kassadin #1130 üzenetére
Már réges-rég rájöttem.
Kb az első összecsapás után. De mint írtam, haldoklik az egerem, illetve a billentyűzetem darabokból van összerakva. És persze pont a legrosszabbkor száll el egyik másik egy pillanatra. A játékban meg egyedül a nézet zavar.
"ívben lövő fegyver"? Ez melyik? Mi a becsületes neve?
Amúgy a nodokkal nehéz, mert nagyon kevés van, nagyon meg kell gondolni, mire költöd...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest