Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
intercooler
őstag
hát ebből már csak hétfőn lesz játék, és hála isten mikor lesz túlóra? naná hogy hétfőn legalább 6ig

mentem borderezni vagy mw2 zni nektek jó játékot
-
BandiHUN
veterán
Bizonyos cuccoknál szól ám szóban is,hogy már nagyon leamortizáltad...hát ha majd lesz narancs cuccom,lehet hét lakat alatt kell tartani

Ami zavaró,hogy csak a berakott fegyók erejéig vesz elő újat,ha nincs bekészítve több,mész ököllel,hiába van a táskában 5 fegyvered akár...
Bár mondjuk végülis annyi jó,hogy csoportosan vannak a zombik jellemzően,szóval üresjáratban van idő intézni az inventory-t...bár a 12 hely elég gáz,ha már gyűjtögetés,lehetne szinttel növekvő az is.Esetleg betehettek volna a healing mellé megvehető/található repair szettet gyorsgombbal.
Később biztos zavaró lesz,ha az embernek lesz 6-7-8 "epic" cucca,de éppen kifogy a kommerszekből,főlegha majd kraftolni lehet sokfajtát,sajnálni fogja az ember elővenni.Ráadásul a használt fegyó gyengül is elég sokat.
Mondjuk ez mind olyan,ami életszerűbb,ez mégiscsak egy más játék,mint a Border,nem lehet minden olyan.Kellően sok mindenben hasonlít,ami jó.Ráadásul a Bordernek meg a közelharc volt a gyengéje,hiába voltak fegyverek ráerősített pengével,a hunternek hiába volt kardja,Brick mint ökölharcos kari nem ért semmit.Kicsit bepótolhat itt most,aki unta abban a headshot-osztást
-
BandiHUN
veterán
Jó lett ez gyerekek...még most ebédelek,mert nem bírtam ki

Egyébként próbáltam úgy,hogy a virágbolti savegame-jét bemásolom az origiba,de nem működött,se a config,így újrakezdtem,a késes kiscsajjal...Meglepő mód azzal könnyebb volt,pedig nem sok szúrófegyvert találtam még,bár lehet az update is nyúlt bele valamibe...
Egyébként lehet máshová ment,és működött volna,de annyira nem kár,1 perc a bill+kép konfigolás,amúgy meg úgyis sokat játszok majd a gémmel,lesz idő fejlődni...
Mondjuk persze más,hogy már ismerem alapból a kezdőpont körüli mapot,el is kalandoztam kicsit,úgy tűnik,a zombik a kari szintjéhez vannak igazítva,szóval lehet bármerre mászkálni,mondjuk később a spécibb zombikkal lehet,hogy bizonyos területek nehezebbek lesznek.Fegyvert most jobban is adott,eszméletlen mennyiségű evezőt és darudat kaptam a próbakor,most azért már egész korán kaptam kést is.
És valami érdekesség,bár nem figyeltem meg,de egy "homemade knife" cuccom visszakerült 0%-osan a táskába,lehet,valamit ezzel is csináltak,vagy bizonyos holmiknál működik a nem elveszítősdi?A csinált szöges baseballütőm(mondjuk vacak anyagból volt,gyenge lett) viszont minden extra nélkül eltávozott...Találtam kis meglepit is egy sziklán,voltak jelek felfestve,poénból mentem fel,és akkor láttam meg:
http://steamcommunity.com/id/lorenzohun/screenshot/594696177754008864?tab=public
Nem nagy dolog,de jó,hogy még az elején is találtam kis extra felfedeznivalót,remélem lesz több is
-
válasz
intercooler
üzenetére
Mindegyik Steam-en aktiválható.
Talán GMG-n a legolcsóbb, 36 euró, ha ezt a kupont használod: EATIN-BRAIN-ZZZZZ
-
BandiHUN
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Énnekem is onnan jött,emailes módszer tegnapelőtt,mert én sem voltam telefonközelben,tegnapelőtt este írtam választ,ma reggel 8-kor! már kopogtatott a futár a cuccal a cégnél

Egyébként utána választ én se kaptam,hogy írtam,persze,hogy kell,csak jött a cucc és kész
du.5-ig jöhet a futár...GLS hozta. -
danih
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Nemá.... melyik postást kell megverni? Ha ma nem jön meg, akkor csak hétfőn....
-
intercooler
őstag
Hát "gyerekek" lehet gáz van eddig még nem kaptam meg

-
danih
veterán
Bemásztam a gépemre, letöltötte végre (pedig nem is olyan nagy, 6,7 giga vagy mennyi)!
Hánykor lesz tali kb? -
jozsi252
veterán
Az a baj hogy semmi mòdot nem találtam még csatlakozásra.. Pedig valahogy rámis rámcsatlakoztak 3- an is csak nemtom hogyan
Invertory amùgy mi akar lenni amit említettél mert nemjöttem rá hogy abban mit lehet csinálni. Illetve elég sokat mentem a szigeten de stukira nem akadtam még. Elkell érni egy x szintet hozzá hogy legyen fegyverem vagyis hogy találjak?
-
ttt1
őstag
Nem tudod, hogy azokkal a tárgyakkal mi van amik magasabbak mint az én szintem?Nekem 4-es szintüként nem engedte a 6-os szintüt felvenni, lehalább inventoryba. Jah az inventori mérete 1 képességgel aszem növelhető. Ill ha tudomhogy az adott ládába volt ez a 6. szintü, visszamenve "várni" fog rám v uj betöltésnél uj cuccokat ad? Most 6. vagyok de a fél szigetet én elötte beautoztam már
Kék boxert kaptam én is az már elég kellemes cucc
Érzékeli ha van neted
Nekem volt hogy 10 percre elment a net a gamma meg kiírta,hogy offline lettem .. -
danih
veterán
1. Nem. Olyan fél-online, azaz ha beengedsz mást, akkor dinamikusan növekszik a nehézségi fok és coop-pá válik a játék. A la Borderlands. Gondolom kikapcsolható. A % azt mutatja, amit írtál.
2. Skill pontokat tudsz osztogatni, gonolom. A la Borderlands
3. I - azaz Invertory
.
4. Nincsenek dedikált vagy public szerverek, gondolom ismikhez lehet csatlakozni, ha ők játszanak. Vagy keress a főmenüben a multi résznél valamit...
Ezt úgy írom, hogy még nem toltam, de már várom
-
jozsi252
veterán
Nos elkezdtem játszani a játékkal és lenne pár kérdésem, előreláthatólag kicsit hosszú lesz a kérdésem sora sry ezért.

1; A játékban csak multiba lehet játszani? Mert ahogy beléptem a játékba rámentem hogy play elkezdtem játszani, gondolom én hogy küldetéseket kell vinni ugye? Csakmert játék közbe jobb szélen középre kiírta hogy valaki csatlakozni akar, és nyomjam meg a J-t. Megnyomtam, ilyenkor az történt hogy hozzám a játékba becsatlakoztak? Tehát más is látja amikor én elkezdek 1 játékot vinni és akkor beszállnak hozzám. Mert néztem hogy ahogy vittük a gamet úgy nött a % gondolom 100%-nál az összes küldetést végigvisszük? Ha nem így van akkor valaki elmagyarázná hogy működik?
2; Ugye játékban U val lehet előhívni a skill fát ez pontosan mire való? milyen dolgokat tudok itt megnézni?
3; I vel lehet előhívni valamit, itt látok tárgyakat vagy miket amiket utam során felszedtem, ezekkel miket tudok csinálni?
4; Próbáltam keresni szervereket de nem találtam ilyen beállítás a játékon belül, hogy lehetséges hogy keressek szervereket?
Most így elsőre "ennyi" kérdésre szeretnék választ kapni.
köszönöm előre is.
-
wesker24
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
Már felvagy véve igazolj vissza !
-
wesker24
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
Rám is számíthatsz én mindenképp ott leszek !
-
danih
veterán
Csináltam két csíkot Coldrexből és felszívtam, megyek betakarózom hogy kiizzadjam a nyavalyát holnapig

-
danih
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
RÁM.
Ha nem leszek beteg, ma este lázas lettem.
Bár.. fuck that, úgyis játszani fogok
-
intercooler
őstag
Na akkor kire számíthatok holnap esti co-op ra?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BandiHUN
veterán
remélem,ha ilyen lesz tényleg,hogy hullámokban,akkor lesz valami csavar,legalább nehézségi szint állítás...
Cod-ban is jó volt a zombi,de csak párszor...néhány gém után,főleg ott is,ha már bejárta a pályát az ember,inkább nyűg az eleje,hogy fél óráig unatkozik az ember ,aztán meg az a vége,hogy mondjuk 1-gyel több vagy kevesebb hullámig bírja vagy egyszerűen megunja,remélem itt valami lesz ez ellen.
Ha lenne mondjuk nagyobb terület,random fegyók,zombik,stb,akkor lehetne jót variálni vele.Egyébként a használódás a random miatt lehet nyűg is...tapasztaltam is,mert hiába volt sok cuccom pl.krafthoz,sokáig nem tudtam csinálni semmit,mert a halom cuccból épp egyfajta hiányzott,másokból meg volt több is.Szóval lutri,lehet valakinek az első 10 tárgya is elég les rögtön valamire,nekem olyan 40-ből nem sikerült csinálni semmit még,pedig már 2 receptem is volt.
Fegyóra dettó,egyszer jó a használódás,mert úgyis cserélgeted,de egyszer meg gáz,mert ha úgy jön ki,a féltett fegyókkal kell közzombit ütni,mert nincs más/gyenge,vagy épp béna cuccaid vannak,és adni sem akar épp jobbakat,és nyűgös lesz a harc.Még azt sem tudom,hogy a zombik szintje hogy nő,mennyire függ majd a kalandoktól/helytől,avagy csak saját szinttől,mert úgy vettem észre eddig,hogy mondjuk 1-gyel kisebb zombiba átlagos fegyverrel ugyanannyi kellett lvl2-n is mint lvl7-en,max ami közbeszólt,az egy random kritikus találat,vagy az unlockolható extra esély a meele-s karakterel,hogy fejre célozva brutkó ütés sikerül.De átlagban,átlagos cuccal ugyanúgy ment a harc 4 órán át.
Gondlom ebbe majd belevariálnak a züzes,stb.fegyverek és az extrémebb zombik is(remélem) -
BandiHUN
veterán
Max szintet nem tudom,7ig dolgoztam ma is,passz...
Időben nem kérdés a fegyó,random adja,ölni mindennel lehet,sőt fegyó nélkül agyonrugdosni is,az staminát sem fogyaszt,bár lassabb.A fegyók is együtt javulnak a szinttel,amiket dob,AKKORA szórás nincs,bár persze a facuccok hamar amortizálódnak,a vas annyira nem pl...lőfegyver nem tudom,romlik-e majd,lőszert sokat nem is ad majd...
Koopot nem próbáltam,holnap jelenik meg,accot nem kockáztattam
A koop elvileg az lesz,hogy becsatlakozol,és a hostnak segítesz,avagy hozzád jönnek,és akkor neked,ami fix,hogy lesz ugye a bloodbath arena,ami gondolom egy adott területen zombihullámok visszaverése lesz.
Egyelőre ennyi infó van. -
jozsi252
veterán
lvl mennyit lehet elérni? illetve nagyon sok idő kell szerinted hogy normális mennyiségű és erősségű fegyvered legyen? Illetve a játék mennyire nehéz?
És olyan akkor hogy van 1 nagy sziget és akkor azon belül vannak küldetések azokat kell megcsinálni, vagy hogy müxik a multis koop része?
Vagy olyasmi mint l4d2 be hogy van túlélő versus mod meg stb stb tehát hogy többféle módot lehet választani?
sry a sok kérdésért

-
BandiHUN
veterán
Egyébként haragszom,úgy tűnik,az inventory fegyórésze nem növekszik a szinttel,csak a "kézközelben" tarthatók számával
hülye dolog,mert a craftcuccokat meg zsákszámra szehetjük,ha nincs vagy 50 FÉLE cuccom(csak battery-ből van 5 fajta...),akkor egy se.És lvl7 még csak,és jelennek meg az újabb fajta holmik,biztos recept is lesz sok.Sajna itt nem tudok 500darabos hátizsákot hízlalni,mint a Borderben 
Ami meg remélem,majd másnak is a szemébe ötlik és szólnak érte,hogy az upgradeolt fegyverek ne menjenek a levesbe,ha az ember épp elnézi az állapotot...
Tegnap is találtam jó cuccokat,volt,amit be is buktam,mert egy nagyobb zombicsapatnál nem éppen tud odafigyelni az ember,hogy is áll a cucca,figyelni kell,mert jó cucc és a fejlesztésbe beleölt dolcsik is egyúttal könnyen mennek a levesbe...az meg nem megoldás,hogy az ember a tatyóban őrzi a jó,feltunningolt,avagy kraftolt cuccait.Talán ennyi az össz hiba,ami tényleg bosszantó,mert kicsit ront a tápolás miatti kalandozáson.Ürüljön ki az equip hely és kerüljön vissza a zsákba 1%-osan mondjuk a hőn szeretett übercucc... -
BandiHUN
veterán
Mind lejön,ami lejöhet...védelemtől függően vagy egy része(nem gigák) hiányzik,vagy kódolt,és egy decrypter nyitja majd ki első indításkor,vagy ha nem félnek,akkor lejön,de elindítani úgysem engedi az időkorlát...
Egyébként lehet,hogy holnap jön patch,azt is lehet,hogy a megjelenéskor tölti majd le.Mondjuk elvileg az usa-soknak jött ugye patch,mert a "demóhoz" is kiadták,76 mega,de lehet,hogy ez már automatikusan jön,mert te ugye steamen vetted,nekem a lemezessel nyilván majd tölteni kell ugye.
Szóval vagy így,vagy úgy,de nincs konkrét %,viszont tuti,hogy nem várható sok töltögetés.
Egyébként nem tudom,hogy lesz,hogy feloldják-e itteni idő szerint éjfélkor,elvileg fel szokták az ilyen dobozos is,de steamet használó gémnél,mert ugye éjféltől a boltban is megvehető,durva lenne este 7-ig várni.
Viszont a steam only gémek és a patchek(kivétel a megjelenskori,ha van) este 7-kor jönnek. -
BandiHUN
veterán
Az jó,ha leszünk páran,remek játék lett szerintem,örülök,hogy sok minden visszaköszön a Borderlands-ból...
Sajna nyilván én meló miatt holnap még nem fogok tudni belecsapni a lecsóba,de ami késik...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jozsi252
veterán
Most regeltem be énis, holnaptól vagy legkésöbb hétvégétől számíthattok rámis

-
danih
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
OK, "jelöllek" titeket este, és küldöm a TS koordinátákat.

-
danih
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Amit írtál az a profilnevetek is steam-en?
BTW tudok jó magyar zárt TS szervert, általában azt használjuk, mert sokkal jobb, mint a beépített megoldások.... -
intercooler
őstag
Holnap este mehet a móka

-
Na, megvettem, regeltem Steam-en, már csak meg kell várni, hogy unlockolódjon.

-
danih
veterán
Én örülök annak, hogy nem pörgős, ezt is vártam. Ugyanis nem konkurenciája lesz így az L4D-nek, hanem valami teljesen más.
DI: quest-elgetős, mászkálós - ha több idő van játszani
L4D: rusholj oszt' ölj ész nélkül - fél órára is le lehet ülni egy rövid, letöltött kampány erejéig (minden héten jön ki 1-2 jobb custom kampány). -
Mukorka
addikt
Eddig több borderlandsot találtam benne, sok püfölés kell egy zombiba és nem százával jönnek mint l4d-ben. Ez mondjuk realisztikusabb hisz mindenki tudja hogy egy átlag zombi nem hal könnyen újra
ezek a zombik márcsak ilyenek... Sok a közelharci fegyver és az upgradek miatt színesebb is a játék mint l2d de nem olyan pörgős szvsz. -
danih
veterán
Köszönjük a rövid leírást.
A map-ra sokan panaszkodnak, de én pl. örülök, hogy nem fogom látni rajta a zombikat - kicsit realisztikusabb talán így.
Mindenesetre annak örülök, ha beigazolódik a elgondolásom, mégpedig hogy két nagy kedvencem, a Borderlands és a L4D keveredik! -
Mukorka
addikt
Engem ez érdekelne hogy a lassításokat ( támadás közben ) coopban kiszedi-e a game. Az ami nagyon nem tetszik hogy scriptelve van minden cselekvés. Túl körülményes kinyitni dolgokat mert mindig lemegy az mozdulatsor ahogy csinálja. A hangulat viszont megvan az tény, kérdés mennyi idő után lesz unalmas. Vannak egyedi mozdulatsorok is karaktertől függetlenül. Én az egyik hölgyet választottam akinek a vágó fegyverek a specialitása és elég jól tudja osztani a zombikat

-
BandiHUN
veterán
na gyerekek,én már meg is kezdtem az edzést,4 órát "gyakoroltam"

De szerencsére meg is jön pénteken,már igazolták vissza.
Hát eddig nagyon tetszik,lvl7-ig jutottam ennyi idő alatt,main story 5%
pedig nem is néztem nagyon szét,rengeteg apró misszió van,sőt el is szaladhatsz sok minden mellett...a minimap szokatlan,mert részben GPS,vagyis mindig mutatja,merre tudsz ténylegesen menni a kijelölt kalandnál,vagyis nem csak egy nyíl,hanem pl.jelzi,ha valahol lépcső,kanyar is van,stb.DE furcsa viszont,hogy egy kis vonalas vázlat lehetne a terepről...útonalat egyébként a rendes mapon is ajánl,csak megverném,aki fehérrel találta ki,nehezen látszik.Ja,másik sajnálatos,hogy semmi nem mutatja a zombikat,mégha ütnek se,nem méghogy a minimap
pedig jól jönne néha.
A zombikat egyébként jobban lehet irtani,mint a videókban volt,vannak jó fegyverek,vannak extra képességek,jön critical is néha,lehet trükközni,pl.a nekifutásból lerúgást a videón nem láttam,de megy...
Fegyverek kopnak,ez a képen is remekül látszik,viszont gáz,hogy ha elfáradnak,eltűnnek,a jó/csinált/upgradeolt fegyókra figyelni kell,hogy időben tegyen az ember helyette másikat...
Fegyó sokféle van,egy adott cuccból a Borderlands-hoz híven van a rusty-tól a sharp,heavy,stb-ig minden,plusz vannak extra példányok,amik már színesek,nem fehér,a la Border...kék és zöld fegyót mr találtam
Misszióknál csoportosítja,mik a main questek,mik a kiegészítők,de vannak különlegesebb fajták is,eddig 2 félét találtam.Az első a több cucc keresgélős.Itt úgy működik,hogy könnyű aránylag hozzájutni a cucchoz,DE bizonyos időnként termelődnek újra.Bár ebből is 2 féle van,mert pl.autóalkatrész mindig csak 1 van,de egy ürgének kellett pia,abból volt,hogy 3 is megjelent egyszerre(4x 5 üveg piát kért egy idióta....
)
Egy másik extra küldetésfajta a continous(folyamatos),ami új eddig.Ez olyan misszió,hogy valamit keresni kell a mapon,DE többfelé és több darabban előfordul,és extra helyigény nélkül halmozható.És megvan,hogy 1 db mennyi pénz és xp,és annyit adsz le,ahány nálad van,pl.egy lány kért üveges vizet,ami volt ilyen.Ahány nálad van,odaadod neki és kész,másra úgysem jó,max eladni bagóért,de így jól fizet.
Extra killekért(csonkolás,csonttörés,fejlevágás) töltődik egy aktiválható "rage",tombolás mód,nagy tömeg ellen/főelenfelekre remek,fejleszthető is.Sebezhetetlenséget nem ad,viszont a halál nem számít szinte semmit,az ember visszakerül az utolsó ellenőrzőpontig,de amit utána felszedett,stb,megmarad.
Mondjuk halni nehéz,minden staminát eszik ugyan,a futás,a támadás,de a külön gombon levő rúgás nem,ha nem kerítenek be,csak elrugdosol mindenkit,gyengén sebez,de jól jön több ellenfél esetén.
Jó poén egyébként,hogy még azt is figyelembe vették,hogy ha vízben ütsz valakit földre,a víz alatt sebződik(fuldoklik),ha elfogy az életereje,mielőtt fel tudna kelni,BELEFULLAD a vízbe
jó pont,hogy erre is gondoltak.
Robbanó/égő cuccokkal vigyázni kell,mert bár nem csinál látszólag nagy lobbanást,de elég nagy területen,és pl.molotov esetén nem is azonnal begyújt mindenkit,és könnyen bámulhatja az ember a meghaltál képet...
A cuccok és a zombik egyébként újratermelődnek,random rendszer van,elég sok energiaital van szerteszét,a fegyók is jönnek random,és emelkedik a szintjük a haladással,így nincsenek kitüntetett helyek úgymond,bárhol jársz,lesz zombi,cucc,gyógyholmi és fegyver is szintnek megfelelően...
Rengetegféle kacat van,nyilván sok barkács dolog is lesz,és nem is csak 1 fegyó,mint pl.szöges baseball ütő és kész,hanem vagy 6-7 féle fa holmit lehet szögekkel megpakolni,és ez még csak 1 recept....
A fegyők teljesen Border-effektus,mindenfléből van sok variáns,még 2 uyanolyan nevű pl.baseball ütő értékei sem feltétlen egyformák...
Ha annyit betennének,hogy legyen valami olyan,hogy pl.a fegyó 1%-osan visszakerül a táskába,azt mondanám,tökéletes ez így,de jelenleg várhatóan sokszor lesz oda remek fegyver,mert elhasználódik....ez kicsit öli a keresgélést,mert ha 5 zombi jön szembe,nem fogja az ember tudni figyelni,mikor is kéne fegyvert váltani....bekészíteni lehet többet is,akapból csak 2+ököl,szinttel nő,éselég gyors váltani,másik fegyóra nézve célkereszttel,mutatja,az miben jobb/rosszabb a használtnál,le is lehet rögtön cserélni hosszú gombnyomással,nem kell menüben tökölni.
Szóval jirtelen ennyi.Full maxon rezzenéstelenül fut a gépemen,semmi panasz,nincs akadás,microlag még magaslaton,nagy tereppel se.
Jó gém,én várom a pénteki "hivatalost"
Border kedvelőknek bejövős szerintem,zombisoknak,l4d kedvelőknek szintén,talán annak szopi,aki csak lövéssel tud fps-t játszani...bár lesz lőfegyver többfajta is.
Ennyi hirtelen.
-
zaki1
tag
Hali szerintetek elmenne e a gépemen ( xp 1280×1024)?aprocim lehet hogy kevés hozzá e 4500 2.2 gh,az azért elég furcsa hogy az ajánlott és a minimum proci ugyanaz .

-
danih
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Uraim, kérem engem is bevenni... TeamSpeak?
(#38) Mukorka: ez nekem is feltűnt.
-
Mukorka
addikt
-
intercooler
őstag
Mindjárt péntek

Akkor eddig vagyunk 3-an
még1 emberke aztán lehet coopolni -
danih
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Én azt szoktam csinálni, hogy beírom a játék nevét aztán a vidkarim típusát a youtube-ba/google-ba. Általában már a youtube-on látok eredményt, a leírásban benne szokott lenni a pontos spec.
-
Mukorka
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Még nem jelent meg itthon. A gépigénye nem nagy a chrome engine-nek
-
horvathkrisz
addikt
Valaki kipróbálta már?
Gépigény? -
danih
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Ezen egyébként én is csodálkozom - most értük el a 30. hsz-t, sokkal nagyobb pörgésre számítottam, azt hittem szélesebb körű lesz a játék fogadtatása...
-
danih
veterán
Egy csomó mindennel teljesen igazad van.
Egyébkén lol, tényleg kint van már a virágbolti, nem is egy verzióban...
Nem érdekel, én is megvettem, sokat szeretnék coopolni, ez a lényege szerintem.
Borderlandsezni is szar volt egyedül.
Group-ba majd jövök, most már megyek aludni
-
BandiHUN
veterán
http://steamcommunity.com/groups/ph_dead_island
Kész a group! -
BandiHUN
veterán
jó poén,de a legtöbb gémer tesztoldal kapja a baksist,hogy jó tesztet írjon...szinte bármiről...ergó ha néha jönnek ilyen "nevenincs" gémek,ezek isszák meg a levét.
Ráadásul egy átlagos tesztben -20% helyből,ha kicsit is rétegjáték...mert ha valakit nem érdekel külön a zombitéma,akkor olyan dolgok zavarhatják,amik a rajongóknak lettek kitalálva,pl.a mezei játékos nem akar p...ölni a zombikkal,a fan meg szeretné ütni-verni-darabolni.Hogy a játékban többet kell 1-nél,ha nem kritikus,bevinni egy zombinak,már rossz pont az átlaggémernek,főleg a vízfejű hamburgerhizlalta átlag tehetségtelennek,akik miatt ígyis gombnyomkodássá silányulnak a régi taktikai játékok is...mert ki kell szolgálni,ők vannak többen.
PH Goup lehetne...ha lesz,aki jönne.de egyébként én is vagyok vagy 8 groupban,nem sok értelme van,hírezni,stb.úgyse fog senki,értelme akkor lett volna,ha messze a játék,lenne miről írni,de azt itt is lehet.
Őszintén nem várok nagy aktivitást úgy,hogy ebben a topikban 25 hsz van 3 nappal a megjelenés előtt.De azért nyilván csinálok,én megveszem.
Amúgy meg jól elqrták,mert mint várható volt,kijött a virágbolti,ráadásul így az eu-ban megjelenés előtt,így tippem szerint 10 előrendelőből 8 lemondja,és megjelenésre már végigtolja,a coopra meg nem ad 8 rongyot...ha ma kijött volna mindenhol,nem lett volna ez,de szerintem ez+a Steam-baki miatt nagyon meg fog csappanni az eu eladás,réteggémre nem fog az átlag a multi miatt 8k-t költeni... -
danih
veterán
Már alig várom, kicsit lelombozott ez a cummantás de remélem csak az amcsik kaptak belőle, és nálunk itt yuróp-lendben minden jó lesz!
PH! group lesz?
Gamespot 70% - szarjanak sünt, remélem nem lesz igazuk
-
BandiHUN
veterán
http://www.gamekapocs.hu/hir/25242/dead_island_az_elso_45_perc
Az első 45 perc gameplay,HD-ben akár,GameTrailers,nem valami kókler tyúbos...
Egyébként jaja,cumi a Steameseknek,hogy fejlesztői verzió ment ki,de ahogy olvastam,ez a dobozos változatosokat elvileg nem érinti...viszont tény,hogy nehézkes javítani,mert a Steam rendszerébe nem lehet csak úgy feldobni valamit...kell az átvizsgálás és az engedély.
Poén,hogy még petícióba is fogtak az eu-ban,hogy hozzák előre a megjelenést+megjelent a Steamen(!) a leírás,hogyan vegye rá az ember az EU változatát(preloadolható már tegnap óta),hogy fusson,usa ip-vel átverve a rendszert...
Persze erre nem buzdítanék senkit
"demó" van kint,aki nem bírja péntekig,én is nagyon várom 
-
Mukorka
addikt
Most olvasom hogy a steames verzió véletlenül egy korai xbox változat lett, így azt töltötték le a szerencsétlen vevők. A dolog javítás alatt van

-
BandiHUN
veterán
akinek nem lennék felvéve,és érdekli a coop majd,stb,vegyen majd fel

Nemsokára pééééntek
Remélem nem lesz gond az érkezéssel,jön a game rendben. -
intercooler
őstag
Dobozos berendelve
-
danih
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére

-
danih
veterán
Már nagyon a küszöbön van a game, alig várom.
Steam-en már előrendelhető, 4 ember számára összesen 150 EUR az ára, azaz 37,5 EUR/koponya, Forintban kb. 10.000.
Kíváncsi vagyok, volna-e jelentkező a 4-packba? -
Gyusz
őstag
-
Gyusz
őstag
-
T.Peter
őstag
-
Gyusz
őstag
Négy új concept art.
-
Gyusz
őstag
Némi új infó itt.
-
Mozso26
senior tag
Ezt én is nagyon várom, a graf jonak tünik de ha a Jaurez optimalizálatlanságábol indulunk ki akkor szivni fogbak még a gtx-ek is.

-
fiATHaLON
őstag
Na még ez lesz a jóféle...
Az ígéretek szerint esély van egy egész összetett, RPG elemekkel tarkított
zombi-akcióra, olyan tárgyhasználattal, mint amit az X360-as Dead Rising-ból
nagyon irigyeltem, vagyis lehet csapkodni mindennel, amit ér az ember, vödörrel,
deszkával, nincsenek szépen fának támasztott M60-asok, meg véletlenül ottfelejtett
rakétavetők, minden szemétkosárban 10 tölténnyel hozzá...
[link]
(súter efpepe
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

hülye dolog,mert a craftcuccokat meg zsákszámra szehetjük,ha nincs vagy 50 FÉLE cuccom(csak battery-ből van 5 fajta...),akkor egy se.És lvl7 még csak,és jelennek meg az újabb fajta holmik,biztos recept is lesz sok.Sajna itt nem tudok 500darabos hátizsákot hízlalni,mint a Borderben 

de mingy
)