Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigi
őstag
Sziasztok
A lányomnak lecseréltem a Notebook-ját és Steam-ről újra lehúztam a játékot, de indulásnál csak fekete képernyő van (Black Screen) és később se lesz kép, viszont hang az van.
A neten fellelhető összes javítási lehetőséget kipróbáltam, de egyik se segített.A Notebook egy Acer TravelMate P256-MG, Nvidia 820M 1GB VGA-val.
Valakinek volt már hasonló problémája?
-
( V )
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
hát annyival tényleg nem lett szebb az tuti...
Dead Island – Original vs. Definitive Edition Remaster on PC
viszont anno a sima DI-t is fel lehetett turbózni a config tool-al
Dead Island Helper -
Yutani
nagyúr
válasz
SenorGrande
üzenetére
Én nem toltam rongyosra. Most éppen a Dying Lightot tolom, és eszembe jutott, hogy milyen hangulatos volt a DI. És akkor Humble-ön láttam, hogy van felújított verzió. Lehet, hogy DL után megint belevágok, immár a HD verzióba.
-
SenorGrande
senior tag
A Dying Light motorját kapta meg, így jóval erősebb gép kell alá, viszont szerintem annyival nem lett szebb. Youtubeon találsz összehasonlító videókat. Ugyan Steamen csak 3€, ha megvan a régi verzió, de szerintem aki rongyosra tolta a régit, nem igen fog már ehhez nyúlni.
-
( V )
veterán
válasz
Hzoltan969
üzenetére
megéri a +3€-t?
az eredetit már rongyosra toltam anno -
Hzoltan969
tag
Most hogy kijött a Definitive Edition, nincs kedve valakinek végigtolni co-op-ban?
-
wrongduke
aktív tag
Dead Island: Game of The Year Edition ingyen kulcs, aki kapja marja.
Humble csomagból, akit érdekel, de erről lemaradt annak most 1 dollár. Humble Bundle
-
Egon
nagyúr
Játszik még valaki ezzel a játékkal?
Jó lenne online játszani pár órát, hogy az extrákat tujam teljesíteni, de nem nagyon találok (normális) partnereket...
-
marakuja
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni a "nagyokat",hogy mi lehet a megoldás az alábbi problémámra.
Játszottam egyedül,majd csatlakoztam egy barátomhoz,aki még nem tartott ott,ahol én. Ezután próbáltam egyedül játszani,de oda dobott visza,ahol együtt játszottunk,nem oda ahol én előzőleg tartottam.
Mentést nem találtam.....
Esetleg,ha valaki tudna tanácsot adni,akkor az nagyon jó lenne.....
-
walter11
újonc
Hello nálam az a probléma hogy rendesen feltettem a játékot meg minden elinditanám erre ezt a hibaüzenetet találom: Dead island riptide helyes müködése leállt,a windows értesiteni fogja önt ha megvan a hiba oka.Mindent probáltam már,kérem ha tudtok segitsetek
UI:a game eredeti. Ha tudtok pls privibe kérem az üziket -
mad1
veterán
Lockpicket hogyan kell fejleszteni?Lv10 vagyok,de nem talalom sehol

-
mad1
veterán
Lehet a verdat repairolni?es a megvett fegyvereket?koszi

-
mikrosuttii
aktív tag
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Hogyan állítom be, hogy a lányom és a barátnője tudjanak co-op-ozni természetesen eredeti játékkal.
Mind a két gépen fent van, Steam megy a játék elindítva, de azon belül mit kell állítani, hogy tudjanak együtt játszani? -
Buster17
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Én sose figyeltem a játékba, hogy minek nevezik őket.

-
Buster17
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ja, az már más. Azért konkrétabban is leírhatták volna a "segítségekben" ,hogy nem rendes zombit kell kiiktatni...
Számomra fertőzött az = zombi.Eleve minden zombi fertőzött, mert valahogy elkapták a fertőzést és terjesztik a fertőzést

-
Buster17
addikt
Van az a Catch! nevű acsi a mikor gránáttal kell kinyírni egy zombit. Szereztem is gránátot a dzsungelban, ki is nyírtam már velük csomó zombit és még akkor sem oldotta fel az acsit. Az miért van?

-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Megoldva...
-
BoneDragon
veterán
Mivel nem találtam neki külön topicot ezért itt kérdem meg.
Valaki kapott Epidemic kulcsot? Ha igen, hogy a bánatba kell letölteni? Azt írja steamen aktiváljam a kulcsot amit kaptam, de a steam nem fogadja el, azzal a kulccsal csak a fórumukra tudtam regisztrálni... Érdekes. -
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Valamiért nem működik a coop része a játéknak. Egyszer már végigjátszottuk haverommal, de most egyszerűen nem tudunk csatlakozni egymáshoz! Ismeretlen játékosokhoz való csatlakozást felkínál a játék, de most nyilván nem az a cél. Ha játék menüjén belül keressük egymást vagy ha meghívóval próbáljuk, akkor se működik.
Mi lehet a baja?Köszönöm
-
tibee77
őstag
Akkor elmeletileg nekem is megvan, ha a goty-t vettem meg?
-
lalakov
senior tag
A DLC-t hogyan lehet elérni? Végigjátszottam, de nem adta be és a menüben sem találom. GOTY verzióm van.
-
lalakov
senior tag
Azt tudjátok, hogy hol vannak a mentések? Egy könyvtárat találtam, de abban nem úgy néz ki mintha a mentések lennének.
Lehet mégis elég lesz a 60 szint, megcsappantak a mellékküldetések, most épp egy sincs, így 43-as szinten.
-
tibee77
őstag
En most pär napot utazäs miatt kihagytam de folytatom toväbb.Meg csak 20as szinten vagyok, a feka rapper-rel nyomulok.

-
lalakov
senior tag
Mi a maximum szint amit el lehet érni?
-
tibee77
őstag
Nekem is csak mäsodjära esett le, hogy a gyümileveket le kell rakni a garäzsban.

-
lalakov
senior tag
Sziasztok!
Játszik még vele valaki?
A nézd át a két benzinkutat és vigyél két láda gyümölcslét küldetésnél tartok, de nem tudom hogyan kéne sikeresen átnézni a kutakat. A gyümölcslevet elvittem, de nem fogadja el. -
tibee77
őstag
Azt lättam, hogy neked ssd van biztos ezert nincs gondod a jätek betöltessel.Nekem kb 3-4 perc biztosan kell, hogy betöltödjön a jatek, ami azert rohadt sok.Közbe nezem a feladatkezelöben a lemezhasznälatot es 100%on dolgozik a winchester.Ezt nem ertem miert lehet, azert egy 2011es jätek ennyire nem dolgoztathatnä meg a gepemet....
-
tibee77
őstag
Nezd meg az adatlapom, ugyanaz a kärtyänk van.
(vagyis nekem sapphire) Amugy nekem is laggol neha, de olyan a hdd swapel....Vagyis ez a jätek nagyon hdd igenyes, kb. mint a diablo 3. -
Raidon
őstag
válasz
tibee77
üzenetére
Az egyetlen negativ hogy nem volt magyar kiosztasos amugy nekem sincs vele bajom mar tobb mint 2 eve nyuzom. Neha az enter ragad be az egyik fele akkor ranyomok megegyet es kesz de csak akkor ha veletlen erossen talalom el az aljat xD
Amugy Steamen vettem en is a Dead Island-et. Es vmiert nem ertem de ha megyek vmiert furan megy... Mintha laggolna vagy akadna de mikor csak allok es korbelesek semmi...
AMD kartyad van vagy Nvidia?
-
tibee77
őstag
Hät öö nem tudom, nekem nem lagol.Engem inkäbb az a rohadt hosszu töltesi idö idegesit.Kb. 5 percet kell värnom mig betölti a jätekot.Ezen kivül semmi bajom vele.Most nezem az adatlapod, neked is g105öd van?En tegnap vettem egyet.Tudsz rola valamit mondani?En idäig nagyon meg vagyok vele elegedve.
-
tibee77
őstag
Szevasztok!
Karira kaptam ajändekba a goty verziot.Van meg valaki aki tolja?Ahogy lätom, nagyon leült a topic. -
Raidon
őstag
Sziasztok! Nekem olyan gondom lenne a Game-el hogy megkaptam a minap Steam gift-ben.
Azonban jatekon belul ha siman egy helyben allok tok siman fordulok es nezek korbe....
Ha pedig elindulok olyan laggolva megy a kep...
Erre nem tud vki valami megoldast?Udv
-
vvega30
senior tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
most arra gondolsz, hogy az, hogy szóltam, hogy van ilyen az erőltetés?
vagy arra, hogy ha nincs (sok) időm rá akkor minek erőltetem?
vagy csak hiányzik a sör a hűtőből és nem mersz beszólni az asszonynak, hogy mé' nincs?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...és igen vegyétek a Riptidet is!!
-
SenorGrande
senior tag
válasz
vvega30
üzenetére
A Dead Island: Riptide free weekend-et ne felejtsd ki. Még van belőle bőven.
De ezeket igazából nincs értelme úgy "erőltetni", ha nincs ideje az embernek. -
vvega30
senior tag
most hétvégén kedvezményes 5 ojoró steamen a goty
ha valaki esetleg tolná coopban keressen vvega néven. bár nem sok időm van játszani

-
válasz
Drenadar
üzenetére
akkor majd még meggondolom. csak marha jól nézett ki ahogy a katanával aprítottad a népet. csak szaladtam hogy segítsek ölni de ahogy követtelek csak fej nélküli de még talpon lévő zombikkal találkoztam..
egyébként ez kalapácsos a nekem való kari mert olyan mint egy barbár azt meg szeretjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az eredetit már rongyosra toltam anno

UI:a game eredeti. Ha tudtok pls privibe kérem az üziket

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)