Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
Valaki kérdezte , hogy hol található pezsgő , amit a részeg orosz picsa kér az első pályán a tengerparti bungalóban . A 3. helyszínen ( dzsungel ) a laboratóriumban az egyik hűtőben van 2 üveggel is .
-
-
BandiHUN
veterán
Na aja,én is tulajdonképp kísérletnek fogyasztottam ki,jó poén,nem a nagyon erős kategória,de arra jó,hogy pont pl.a nagyobb számban jövő infectedek ellen lélegzethez juss,avagy hogy valami nagyobb zombira ráengedve jól lesebezd,amíg az áram rázza.Vagyis nem is a sebzésen van a hangsúly ennél,hanem hogy földre löki és minden esetben rövid időre kiszolgáltatottá teszi az ellent.
Egyébként jó ötlet,kis Star Wars "Velem van az Erő" érzés
Csak javítani ne lenne annyira sokba...szidtam is magam,hogy lemarháskodtam 0-ra
Egyébként nem tudom,még nem néztem,mert csak a sárga lett meg tegnapelőtt,de behányt a mentés,de vajaon a többi koponyás modos fegyó is ilyen drága javítást hoz?
Sárga koponya egyébként rém egyszerű,megtalálni a supermarket-ben lehet,körülbelül az egyszem lépcső alatti zugban egy kosárban,felismerhető hely,útbaesik,az érte kapott blueprint-et pedig a supermarket-ből visszafelé menetel közben a szintén egyszem jobbról levő felfelé vezető létrán felmenve lehet begyűjteni -
edgR
őstag
ahogy neztem, a legtobb parasztvakitas csupan. alig ernek valamit. amig te elektromos kezzel megbenitod csupan par mp-re, addig en max 2 utesbol leverem a kisebbeket a 752+674-es tesla kalapaccsal
ami raadasul olyan bitang eros, hogy 40-50zombit is leutok vele (lvl42), es meg akkor is megmarad 50% felett 
-
Süni 1985 F
senior tag
Azt észrevettétek,hogy némelyiket szétvered de mikor úgy mond másodjára is meghal,utána még forgatja a szemét?

Amerre mozgatod az egeret követi a fejedet a szemével
-
Mukorka
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Nem használok bugot
Megvan a tervem erre az anyagi problémára. A saját single player mentésemben lvl12-ként találtam egy revolvert. Most úgy értük el Act 2-őt hogy lvl 16 voltam és sehol semmi
Nem zavar a dolog , elég széles skálán lehet őket irtani közelharci fegyverrel pedig abból még jó sokféle van amit nem próbáltam vagy nem is találtam ( kalapács, láncfűrész, stb) Ha eljön az ideje úgyis lesz, másrészt ezekkel a srácokkal most Purnával kezdtem, neki meg a rage-e egy revolver így az kárpótol. -
BandiHUN
veterán
LVL10-12 előtt nem is fogsz....de az act2 elején amikor először jönnek pisztolyosok,no onnantól azoktól lesz,lőszer is,sőt skulóra lesz blueprint is gyártani.Nekem 20-on már tunningolt elektromos modos Desert Eagle-m van,de van mellé katonai rifle és shotgun is,bár ezekhez nem nagyon volt még lőszer,mert adni olyanok adnak,akik ilyet használnak,a shoti ládában volt,a riflét a bevásárló központ utolsó ellenfele adta.
Pénzt meg szerezhetsz a duplikálós buggal... -
BandiHUN
veterán
+arra kell figyelni,hogy az ember menjen olyan helyre kilépés előtt,ami folyamatosan használható.
Avagy az ember megöli magát,majd utána lép ki.Bár végülis mentéssel mindegy.
Vagyis annyira mégsem,mert felülírni nem szabad a mentést,mert következő gémkor derül csak ki,baj van-e...És sajnos elég annyi,ha beszállsz egy coopba,és rosszkor szakad meg a kapcsolat,az emberek multi közben kapják...
Fura amúgy,de valami bug talán,de egy ugyanolyan indított karival kiválaszthattam,melyik fejezetet kezdem,feldobott arra a szintre,ahol voltam az utolsó nagyobb eseménykor....ergó a save hibája olyan 2 órányi veszteség a fegyókon és a pénzen kívül,nomeg a visszább levő még maradt 2 sidequestem késznek vette,vagyis a választott pontig mintha minden meglenne.Több,mint a semmi a patchig...mondjuk a táskám tartalmát azért sajnálom,főleg a sok alkatrészt....
Egyébként egyáltalán nem egyedi gond,KONZOLON SEM,vagyis valami bug,ami minden verziót érint. -
BandiHUN
veterán
Látom,másnak is tetszik

Én sajna 10-ig melóztam+belefutottam némi corrupted save data problémába...
Szóval srácok,menteni érdemes...
Nekem elég volt egy magamáltal hostolt játékból kilépni úgy,hogy egy kalandban félig voltam,olyan helyszínen,ahová amúgy nem lehet később visszamenni...
Savegame helye:
Program Files\Steam\userdata\(valami számsor)\91310\remote\out\save -
Mukorka
addikt
Na , 5 órányi masszív coopot toltunk intercoolerrel meg még egy arccal. Elölről kezdtük és le is ment az Act 1 ennyi idő alatt. Elvileg minden felajánlott és megtalált mellékküldetést megcsináltunk .
Érdekes hogy én Purna-val lvl 16-ra jutottam ez idő alatt, igaz egy idő után kimaxoltam az xp booster képességet így már elég gyorsan is ment a fejlődés. A többiek lemaradtak pár szinttel azt hiszem, bár szokatlan hogy az kap többet aki megöli a zombikat és nem osztódik mint Borderlandsban. Ismét meglepett hogy mennyiféle fegyver és küldetés van/volt eddig. Nem tudom a sorrendet teljesen de eddig találtam sima-zöld-kék-lila-és valamilyen narancssárgás árnyalatút is amit eddig a legkeményebbnek tűnik. Érdekes hogy nem kaptam meg a ripper modot pedig a másik mentésemben benne van és a többieknek se adta oda.
Amint megérkeztünk Act 2-be egyből feltűnt hogy milyen feelinges ez a helyszín, előre félek tőle ezért hirtelen abba is hagytuk hogy hétvégére erőt gyűjtsünk hozzá

Csináltam elektromos machete-t egy zöld fegyverből, 4-es fejlesztésen 430-at sebez míg ez a sárgás árnyalatú balta alapjáraton 370-et

A lényeg hogy a coop oltári jó, kicsit az is fura hogy elszedjük egymás elől a tárgyakat de mikor moddolunk mindig tudunk kérni a másiktól hiányzó részeket ha épp van neki felesleges. Eddig is élveztem egyedül a játékot de így hogy 3-an voltunk fenomenális volt az élmény .
Jó játékot népek!

-
intercooler
őstag
Na eddig toltuk 3fős coop ot eljutottunk a városig

és marha jó a játék, főleg így nem 1edül

-
edgR
őstag
szerintem a legjobban sikerult world.nem konnyu, de cserebe legalabb bitang nehez. ugy 40-es szinttol folfele :] tovabbi nehezites, hogy eddig mindossze egyetlen olyan vezetheto autot talaltam, ami olyan uton van, ami nincs eltorlaszolva minden iranybol.
killing floorban van ugy 400oram, abban pont azt szeretem, hogy van benne kihivas (hell on earth-on), nem csak az eszetlen oldoklesrol szol. igenis rengeteget kell gondolkozni, taktikazni, hogy sikeruljon az adott szinten levo adott fegyvereid es a meglevo skilljeid segitsegevel minel tobb dogot leolni.
ajanlom a jatekot egyebkent jo hangkartyaval es jo fulessel ejszaka jatszani. meg dob egyet az amugy sem rossz hangulaton.. :] -
Źşë'
addikt
végre holnap nekem is meglesz a cucc
már alig várom 
-
raus
aktív tag
Bekerültem a városba illetve a nyomornegyedbe. Rögtön fejbe vert az hogy mennyivel nehezebb lett. Sokkal agilisebbek a zombik, van pár új fajta is. Meg megint ezer mellékküldi hever szanaszét. Teljesen más lett a hangvétele, sokkal parásabb ez a helyszín és itt tényleg futhatok az életemért. Kihívás ez a térkép.
-
Mukorka
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
A srác is most tölti, elég gyors a nete szal egy óra alatt lent kéne lennie. Tudsz majd hangosan csevegni?
-
edgR
őstag
termeszetesen. "Continue" alatt szerepel a legutobb jatszott mentesed, a "Play" alatt az osszes tobbi. Gondolom azt mar mondanom sem kell, hogy folyamatos autosave van, akar single-t, akar multit tol valaki. Tehat a karaktered, a fegyvereid folyamatosan mentodnek, a kuldetesek valtoznak annak foggvenyeben, hogy az adott mentesed hol tart, illetve hogy csatlakozol-e mas jatekoshoz, avagy sem. Ha hozzad csatlakoznak, akkor az ertelemszeruen a tobbiek questjeit befolyasolja, nem a tiedet.
De mindent kiir a program.
-
Mukorka
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Oké, nekem már fent vagy steamen úgyis. 3 külön kari lesz persze, én biztos nem az ázsiai csajt viszem mert azzal már elkezdtem egy másikat. Amúgy azt tudja valaki hogy lehet-e egyszerre több elkezdett karakterem? A régi mentésem megmarad és azt is folytathatom? Így lenne logikus...
-
Mukorka
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Az nekünk is reális. Remélem olyan 6-7 fele kezdhetünk már.
-
ch003067
addikt
válasz
medvezsolt
üzenetére
Igazából semmi, max annyi, hogy a négernek 10%al több élete van...
-
Mukorka
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Ha vársz néhány órát (2-3) akkor én és egy haverom elölről kezdjük mert ő is most vette meg és velünk jöhetsz

-
intercooler
őstag
Van esetleg valaki olyan aki most kezdi a játékot? tolhatnánk 1üt coop-ba
-
Mukorka
addikt
válasz
medvezsolt
üzenetére
Egyik másiknak az életereje és staminája változik a többiekhez képest, alapból kevesebb vagy többel indít. Illetve a képességeik és ehhez mérten bizonyos skillek kifejlesztésében különböznek.
danih: Köszi a helpert!

-
ch003067
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Szerintem a néger repperel kezd. Nekem az jött be.
-
intercooler
őstag
Van isten közel 1 héttel a megjelenés után megkaptam végre

Melyik karival érdemes kezdeni?
-
edgR
őstag
ki hol tart? jelenleg lvl41 vagyok Purna-val. de 7vege ota nem sokat tudtam tolni :|
a kampanyt egyedul toltam ki kb 25 ora alatt, egy csomo nezelodessel es sidequest-tel.
szerintem jo, hogy van tobb "world" es sidequest, nem lesz olyan unalmas kesobb sem.
co-op-ot egy nemet sraccal tolom eppen, segitek neki az alapokban, ujra megcsinaljuk a kampanyat, es felhuzzuk a karakteret neki is. en valszeg 50ig huzom ezt, aztan majd valtok. -
danih
veterán
Próbáltátok már a Dead Island Helper nevezetű progit?
Tök jó, van pár tweak, pl. a menü lassú egérmozgását (agyfaszt kaptam tőle) is kiküszöböli, ill. lehet FOV-ot változtatni, meg sok egyebet, és nem kell ini-ben kotorászni.
Lájkolva
-
ttt1
őstag
Sorry szal level 14-es( azaz szintemmel egyező).
-
ttt1
őstag
válasz
medvezsolt
üzenetére
Jaja sok hely van ahol javítható szal nem gáz annyira, de mivel ez egyedül level 4es fegyver ez a legjobb a többi egyenlöre alacsonyabb szintű és sebzésü is persze...
-
Telda
addikt
válasz
medvezsolt
üzenetére
A "satu padon" lehet ahol a cuccokat tudok kreálni vagy upgrade-elni.
De ha jól tudom baseball ütő nem törik el végleg, csak lemegy 0%. -
ttt1
őstag
Hotelbe kellene pezsgőt találni?Akkor visszamegyek,mert ott vagyok most én is
Nekem vmelyik küldi adott egy csinos kék baseball ütöt ami 200at sebez alapból+upgrade-el kapott még v 150et. Ezzel tudok 6-800as kritikus ütéseket ütni amitől walker 1 ütésre döglik(lev14-en).Csak ugye figyelni kell rá,mert gondolom 0%-nál eltörik és kuka.. -
raus
aktív tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Ja én sem találkoztam durva hibákkal, kivéve a zombi bemerevedéseket félig lehajolt állapotban. Egyszer feketére villant a kép egy másodpercre de aztán visszajött és ment minden tovább. De ez attól lehetett hogy túlságosan alulfeszeltem a GTX580-at 0.950 Voltra. 1.025 Voltot kap alapon, ezt levettem 1 Voltra és így tökéletesen stabil.
Most a hotelben kolbászolok és keresek egy biztonságit, meg turkálok a konyhában de nem lelem eddig a pezsgőket amit írtatok hogy itt találhatók. -
Mukorka
addikt
válasz
medvezsolt
üzenetére
Iszonyat sok közelharci fegyver van és ezeket is sokféleképp lehet moddolni/fejleszteni.

-
Telda
addikt
Ha valakinek van kedve co-op-ban játszani, küldjön egy PM-et és megadom a steam nevem.
Jelenleg 8-as vagyok. -
ch003067
addikt
Az első részen lehet valahol találni pisztolyt, vagy puskát ? Mert a falécet meg az evezőt már nagyon unom.
-
ttt1
őstag
Én most a hotelba vagyok azért az se kicsi...
-
BandiHUN
veterán
válasz
medvezsolt
üzenetére
Nem,egy ócska hulladék...

Csak azért játsszuk,hogy más azt higgye,jó,és megvegye ő is potyára

Egyébként nem értem,hogy a tesztek írogatnak bugokról,fagyásról...én amióta játszom,nem futottam bele semmi különlegesbe...
Igazából nem kéne a bug kategóriába sorolni az ócska gépeket és a nem karbantartott wint,drivereket szerintem,itt se hallottam senkit jajongani.
Az meg hogy a vízfejű usásnak a 3 éve készen,előtelepített winnel kapott,és azóta is úgy használt gépén nem megy/fagy,az más kategória... -
Mukorka
addikt
Jobbulást!

-
BandiHUN
veterán
válasz
medvezsolt
üzenetére
a zombi AI nem túl okos
de hidd el,fogsz bújkálni és futni az életedért,utánad mennek a háztetőre is 
Meghát lesz is belőlük,hidd el,nem fog még intelligencia is hiányozni belőlük,amikor egy nagyobb brigádba botlasz,épp elég lesz,hogy meghallanak,majd osonsz a félcentis ép-csíkoddal,és ahogy a filmekben,mindig a legrosszabbkor csapsz zajt
-
BandiHUN
veterán
válasz
medvezsolt
üzenetére
4 fejezet van,teljes térképet egyelőre én is keresnék,gondolkodtam azon,hogy meg kéne szerezni az iphone app-ot,hátha abból ki lehetne bányászni őket...
Mondjuk láttam az appban csak az első helyszín térképét,ha mindent jelölnek rajta,akkor kábé nem marad semmi látható
annyi minden van...
Én még a 2.fejezetet épphogy elkezdtem,de ahogy néztem a youtubeon,mik lesznek és mennyi úttal jár máshol is egy konkrét helyre elmenni,a mapok méretétől nem kell félni,mint ahogy attól sem,hogy itt majd pikk-pakk tájékozódik valaki
-
BandiHUN
veterán
-
intercooler
őstag
na elméletileg holnap megkapom.
Már pénteken megpróbálták kézbesíteni csak azt nem tudom hova
voltunk a megadott címen vagy 20-an 
-
BandiHUN
veterán
amit látsz,az gyakorlatilag az első fejezet csak....és nyugi,nem véletlen,hogy autóval is kell közlekedni,szerintem csak itt futhatsz negyedórát,hogy légvonalban átszeld...

És az sem véletlen,hogy IPad/IPhone tulajoknak van külöm map app
Összességében marha nagy a terület,bár részekre van osztva,nem úgymond egy egész sziget,hanem szekciók,mint pl.az általad látott strandrész... -
Źşë'
addikt
szerintetek a bejárható terület mekkora nagyságra? csak mert itt elég picinek tűnik a térkép alapján
-
BandiHUN
veterán
annyira nem is kell a pisztoly az elején....nekem lvl10-en lett az első,de vacak volt a sima fegyókhoz képest,5 golyó volt alapból,egy revolver,nyilván az első zombiba belelőttem fejre és túlélte

Később amikor először lesz majd pisztolyos ellenfél,már az elsőtől kap az ember jó pisztolyt és lőszert is,no az már jobb cucc,és emberek ellen szépen megy a headshot is. -
csaabz
őstag
12-es szinten meg lett az első pisztolyom!
Az más kérdés, hogy töltény nincs hozzá
-
ttt1
őstag
Én is csak azt tudom mondani érdemes a mellékküldiket tolni. Egyrészt jobban belelát az ember a dolgokba másrészt élvezi az ember a játékot. Nem az a lényeg,hogy 2 ora alatt végigtoljam és örüljek magamnak
12es szintü vagyok ,de a fél szigetet bejártam és még csak most vittem a kaját simonienak ,de volt hogy egy halottban találtam "küldit" golden knife v mi a neve, meg kell nézni vmelyik bungalot. Az összes mellékküldit lenyomtam eddig most jön a főszál,hogy már nincs semmi más..
. A legelején kapásból átmentem a sziget másik felére és ott bolyongtam, körbenéztem stb... -
csaabz
őstag
Ha megnyitom az inventoryt és kijelölöm a medkitet, majd use, akkor a medkit elhasználódik, de nem tölti fel a karakter élet pontjait...

-
danih
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Én olvasom a képregényt, ami alapján készült.
SOKKAL JOBB
Annak fényében a sorozat már gyenge, pedig elvileg az is benne van az írók csapatában, aki a képregényt írja...
A fő gond az, hogy a képregényben SENKI sincs biztonságban, bárki meghalhat, és meg is hal. A sorozatban ezt nem nagyon merik meglépni. Meg aztán olyan durva dolgok vannak benne, amit TV-ben tuti nem mutatnának. -
jozsi252
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
Csorog a nyálam fórum olvasása közben

Nekem még nem sikerült beszerezni de idén mindenképpen megveszem.
Tetszik ez a hatalmas nagy játék terület.
A grafika is bejön bár a képek alapján látszik rajta h konzol port, de lesza@om
Imádom a zombikat
Apropó! The walking dead sorozatot nézzétek meg, ISTEN!!!!!!!

-
raus
aktív tag
Megnéztem ezt az FPS dolgot és ha kilépek a menübe vagy az inventoriba aztán vissza akkor lesik 125 körülre aztán pillanatok alatt megint 150 és mondom hogy 140 alá sosem esik miután folyamatosan bóklászom.
Egyébként azt ajánlom mindenkinek hogy miután elindította a játékot és bent van a pályán alt+tabbal váltson a win asztalra és ctrl+alt+delete tehát a feladatkezelőben alul klikk az összes felhasználó folyamatainak megjelenítésére és a listában a "deadislandgame.exe*32"-re jobbklikk és a prioritást állítsa normál felettire, így jobban fog menni és kevésbé röcög. Alapon normál alatti a prioritása.
-
Mukorka
addikt
-
raus
aktív tag
Csatlakozom a hozzászólókhoz abban hogy érdemes molyolni a mellékküldikkel mert jobban belelátsz a történetbe és a dráma is jobban átjön, megélhetővé válik.
Életszagú az egész, látszik hogy európai munka, van benne fantázia. Mindenki a saját személyisége alapján éli meg ezt a borzalmat. Van aki elhagyja magát és bezárkózik, fél kimenni és csak vár, van aki szarik bele és csak iszik, volt aki egy utolsó partit akar és hozzak neki hozzá pezsgőt, meg drogoznak is abban a bungalóban, van aki az utolsó leheletével is csak a családjára gondol és megkér hogy azokon segítsek, meg volt akinek a felesége idegösszeomlás határán aggódik a férjéért az meg mikor megtalálom több nővel hentereg és arra kér hogy mondjam azt hogy meghalt mert elege van az asszonyból. Vannak akik meg semmilyen csoportos dologból nem kérnek és maguk oldják meg a menekülésüket. Jó lenne tudni mi lesz velük
Pl a csávó akit az összetört kocsiból kiszabadítottam. a nejével ott maradt és nem kértek már belőlem. Nekem ezekért a kis "sorsokért" már megéri játszani vele. Most már két napja hogy áll a főszál és inkább szépen a resort területén mindenkinek a küldijét felveszem és teljesítem is. Meglett az a maggie, a világítótoronyban ül a sarokban és csak közölni kell a csávóval az életmentő házban hogy jól van. Az állandó küldik mint az alkohol és víz gyűjtése pedig mellékesen a guberálások közepette is halad előre. De most már kellet beszélnem sinemoy-jal és kajákat gyűjtök az életmentő ház lakóinak és elküldött hogy nézzem át a két benzinkutat. Voltam már mindkettőnél de gondolom nem lesz egy leányálom most visszamenni oda. DE ez a jó van kihívás és élvezetes vinni a játékot előre.
Találtam egy bugot, néha a normál zombik harc közben félig lehajolva kimerevednek, de nem halnak még meg csak merevek, csak miután eleget sebződnek akkor jön a halálanimáció és földre kerülnek. Érdekesek ezek az élő halottak
-
Mukorka
addikt
Most nézem azért nem gyenge Achievmentek vannak a játékban. Eddig egyet sikerült megszerezni de a legtöbb kész művészet, mégcsak nem is olyan hogy " biztos magától összejön"

Amúgy Lorenzo: Szerintem valahogy úgy kellene csinálni hogy 2 epic fegyvered van amiket feltápolsz meg mehet rá mod is míg az összes többi legyen átlagos vagy amit épp talál az ember. Csak ezekkel kell támadni az átlag zombi sereget, cserélni meg nagyjából értelmesre a játék közben is lehet hiszen elszórva azért mindenhol vannak fegyverek amik erre éppen jók. Thugok ellen ott a deo vagy molotov míg az igazi bossfightoknál jöhet jól az epic fegyver. Így sok pénzt meg lehet spórolni. Javíts ki ha hibát látsz a teóriámban

-
BandiHUN
veterán
Jó cuccok kellenek,túrkálni kell sokat,és lesegetni,hogy amik esnek,jobbak-e a táskában levő kacatnál,könnyen járhats úgy,hogy egy 2-3 szinttel ezelőtti,tartalékolt "über" fegyónál közben már az aktuális kommersz darabok is jobbak

Cserélgetni kell a tatyó tartalmát...Nomeg használni a skilleket,a rage-t,avagy alap trükk a felugrásból,nekifutásból rúgás,ami a földre viszi az átlag zombikat,és védtelenül szétverheted,stb...
Nomeg vegyél medkitet,alapesetben a H gombbal gyógyíthats bármikor...
És emellé használni kell az őrjöngést,ha betelt...kár fullon ketyegni hagyni,4-5 zombit is levágsz,vagy egy thug-ot is kis cserencsével sérülés nélkül.A fegyvereidből a jobbakat meg tartsd 100%-on,mindig szeress 2-3 fegyvert,ami jó+mellé tarts ugyanennyi "cserélős" kategóriát,a fém cuccok,mégha tök átlagosak is,100% körül elegek 2-3 zombira is,mire lemerül a cucc,jobbára úgyis jö valami cseredarab,jól lehet ütni köznépet talált,de mindig cserélgetett fegyóval is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Tőzsde és gazdaság
- Bestbuy játékok
- Milyen széket vegyek?
- Építő/felújító topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megvan a tervem erre az anyagi problémára. A saját single player mentésemben lvl12-ként találtam egy revolvert. Most úgy értük el Act 2-őt hogy lvl 16 voltam és sehol semmi
Nem zavar a dolog , elég széles skálán lehet őket irtani közelharci fegyverrel pedig abból még jó sokféle van amit nem próbáltam vagy nem is találtam ( kalapács, láncfűrész, stb) Ha eljön az ideje úgyis lesz, másrészt ezekkel a srácokkal most Purnával kezdtem, neki meg a rage-e egy revolver így az kárpótol.

igen tudok 

voltunk a megadott címen vagy 20-an