Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubiss
tag
Üdv!
Rögtön a közepébe vágok. Kamionnal hordják el a vért? Mert akkor lehet kipróbálom. Amúgy mekkora az egész játék? Van akkora mint a Left 4 Dead 2?
-
intercooler
őstag
válasz
Interceptor
üzenetére
Hello
Pontosan mire gondolsz? mert ami neked az, az másnak nem biztos

-
Interceptor
addikt
Hello,
Nem tudja valaki az idegesítő kamera mozgást, hogy lehet kikapcsolni?
-
ch003067
addikt
válasz
medvezsolt
üzenetére
Lehet... Annyira nem értek ehhez. Egyébként a négerrel megyek.
-
medvezsolt
senior tag
válasz
ch003067
üzenetére
nem lényegesek a skill pontok??? De hát a játéknak 60%ban az a lényege. Ezt hívják RPG elemnek, karakterfejlődés stb. Ha ez nem lenne eléggé unalmas lenne... Te milyen játékokkal játszol akkor? Még egy hardcore multi shooterben is vannak skill pontok jóformán. (legalábbis szintlépkedés és fegyverfejlődést, stb. biztos.
-
törölt tag
feltűnt már, hogy mikor zombikat legyakjuk, úgy visítanak, mint valami malac?

-
Źşë'
addikt
akinek recsegne a hang, az állítsa vissza sztereóra hangkari progiban vagy winben a beállítást és nem fog recsegni... durva h ennyire tesztelték ki
-
Telda
addikt
Minden kari ilyen papir? mert az a Purna már kikészit, max 3 ütést birok ki. A kedvencem mikor visszarak a checkpoint-ra ahol 5-6 zombi vár
. -
BandiHUN
veterán
Itt olyan lehetőség is van,hogy csinálj egy új karit,amit ha már játszottál ugyanolyannal,indíthatod az utolsó befejezett chapteredtől,az akkori szinteddel,és akkor úgy pakolsz pontot,ahogy tetszik.Igaz a pénzed,a hátizsákod,a fegyvereid nem örökli a másik karitól,sem a sidequesteket és a blueprinteket,de rutinos játékosnak ez annyira nem nagy baj.
Egyébként meg az 50 szint mellett kábé nem is marad sok külömbség a karik között,mert nem sokkal több a képesség,szóval jobbára menetközben később vagy korábban lesz meg valamid.
Amennyivel meg több pont kéne,van annyi "nemsokmindenrejó" képesség,sőt van olyan,hogy ígyis csak a fa miatt kell egy 3as sorból 3 semmitérőből egyet maxolni. -
Źşë'
addikt
válasz
medvezsolt
üzenetére
egyet értek, ha elunalmasodik a játék nem kell 500x kivinni mert kíváncsi vagy arra hogy mi van akkor ha azokat a bizonyos skill pontokat más elemekre használod fel, lényegében sztem akkor ez is csalásnak minősül ha eleve már van ilyen egy játékban hiszen kap a játékos egyfajta boost-ot - és igen az ember kiismeri a játékot és tudja mire használja fel őket, esetlegesen ha rosszul döntött volna... vagy csupán ki akar próbálni valami mást.. ellenkező esetben meg ahány variáció annyi végigjátszás?!
-
Telda
addikt
Szerintem a skill pontok nagyon is fontosak és cheat? Na ne nevettess, tehát mikor a WoW-ban vagy akár a Diablo-ban resetelem a talentet amit itt igy hivnak akkor csalok?

-
ch003067
addikt
válasz
medvezsolt
üzenetére
Hth , nem tudom... Számomra nem annyira lényeges a skill pont amúgyse...
-
Telda
addikt
A skill pontokat valóban nem lehet resetelni? Mert akkor ez nem valami jó, remélem később bele kerül.
-
raus
aktív tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Nalam GTX580DCU2, 1920x1080 es kimaxolva. 75fok a GPU, 97%-os kihasznaltsag mellett de VRAM-bol csak max 450MB-ot hasznal. Az MSI Afterburner OSD-jet hasznalom meresre ami mindig fut a jobb felsö sarokban es legalabb tudom hogy mi van a VGA-val. Maga a jatek max 900MB-ot eszik a rendszer RAM-bol nalam es 32bites alkalmazas.
-
BandiHUN
veterán
na ja,nehezen kezdődik...
Használd ki a sok robbanó palackot,sok a láda is,és az energiaital,stb.is,ez olyan "húzó" helyszín,rengeteg mellékküldi van itt is,csak már 3x annyi xp-ért,és thug nemigen van,ami az ember életét keseríti.
Nomeg ne rohangálj,mert könnyen jön meglepi brigád a nyakadra,és a szirénákat,stb.kapcsold ki a kocsikban,akkor nem termelődnek a zombik annyira újra,amíg a városban mászkálsz. -
Telda
addikt
Igazatok volt az Act I csak sétagalopp volt, nemrég jöttem at a városba és kelek fekszek.

-
BandiHUN
veterán
hát igen,addig optimalizálták,hogy a szegény kari kiizzad magából mindent,amit csak tud

Én is abszolút fullon,vsynccel tolom,nyomja a kártyát ígyis,de korlát nélkül nem tudom,hány fps lenne,így áll 60-on minden körülmény között,meg nem akad és olyan átlagos hőfokok vannak,60 körül...ez most vajon bug vagy kis poén,hogy a sütiszeletelő kés ilyen durva?
A kezemben egy régebbi,tunningolt,de mod nélkül,ezt meg most találtam:
közben fullra tettem ezt is,900valamennyi lett a plusz sebzés

A katonai machetém itt lvl27-en felét ha tudja,bár az tartósabb,de ezzel 1 vágás mindenki,így nehezen kopik,a nekiszaladós őrültre hátulról rányomok 3-at,és fekszik...
Elég könnyű lett a 2 ilyen cuccal a downtown,mondjuk úgy láttam,ezekre nem lehet blueprintelni,de ez nem biztos,de akkoris durva,simán nekimegyek egy 5fős brigádnak velük![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
danih
veterán
A fórumokon azt ajánlják azoknak, akiknek túlpörög a vidkarijuk, hogy kapcsolják be a VSync-et.
Igaz így "csak" 60 fps lesz a játék, de nem izzad a kari. -
Sontir Fel
őstag
Van eset amikor te építesz -munka asztal, create menü- de van amikor bizonyos karakterek dobnak neked össze molotovot meg ilyesmi. A tervekben leírja, hogy mi kell a terv megvalósításához, zölddel jelöli ha neked +van és pirossal ha nincs. A kereskedőknél tudsz venni egyéb cuccokat, hogy ki tudd rakni.
-
sz_abika
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
crysis 2 volt talán a legcombosabb ami ment ezen a karin, de azzal még csak fel sem hangosodott a venti
70 fok fölött még nem láttam a kártyát, de most 83on is volt ^_^ -
sakto
őstag
válasz
Sontir Fel
üzenetére
Értem.
De én építek vagy valaki másnak kell adnom?
Vagy mi a menete?
Találtam ilyen "tekercset" is (+még vagy 5 félét) hogy toxic mod...és mit kezdjek vele? -
Mukorka
addikt
-
ch003067
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Jaah. Értem. Akkor keresek olyan térképet, mert utartam már olyannal.
Mukorka Hogy hogy nem tudsz vele beszélni ?
-
Kr/\toS
senior tag
Jah kis kellemesség X-fi, Audigy tulajoknak; a játék támogatja az openal-t és az eax-t! Alapértelmezett módban Xaudio enginnel fut de át lehet állítani. Annyit kell tenni hogy megkeresitek
"X":\"telepítési mappa"\Dead Island\DI\out\Settings\Audio.scr
Editorral megnyitjátok és átállítjátok ilyenre:
API("aOpenAL")
MixFrequency(48000)
Channels(126)
Quality3D("high")
MaxVolume(40)
FXVolume(45)
WaveVolume(26)
SpeechVolume(39)
MovieVolume(30)
MovieVolumeSource(0)
GlobalSettings("")
UseEAX(1)A csatornaszámot Audigysek vegyék le 64-re.
-
Mukorka
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Az.
Egyébként most becumiztam egy csomó küldit az egyik karakteremmel -.- . Sőt olyan is van amit nem tudod befejezni mert nem tudok beszélni James-szel.

-
ch003067
addikt
a Jungelből hogy lehet visszamenni a városba ?
-
sz_abika
addikt
Érdeklődnék hogy kinél, milyen vga/felbontás/hőmérséklet trióval játszotok?
Maxon, gtx 570 tulajdonképpen 80 fok és fölötte megy a kártya, ami nem tetszen
-
Mukorka
addikt
Ripper mod mókás cucc. Pl baseball ütő közepébe tesz egy körfűrészt vagy mit és azt forgatja egy aksi. Elég szépen lehet vele darabolni

(#429) sakto: Fegyver modokat lehet találni "blueprint" a nevük és ezekkel lehet különleges fegyókat készíteni. Na ezekhez kell ez a sok minden. Van pár küldetés ahol meg alkoholt, vizet kell leadni bonuszért cserébe.
-
sakto
őstag
Hali
Már vagy 20-as szinten járok de még mindig nem tudom hogy mi haszna annak a sok biszbasznak amit össze szedek..
pl:dezodor bandázs elem..stb csak eladni jó? -
BandiHUN
veterán
válasz
medvezsolt
üzenetére
Jaja,az is,de a multi azért szórakoztató....én tipikusan azért szeretem,mert "instant szórakozás",lazán kell venni,és akkor el lehet lenni félóra szabadidőben,és nincs "lemaradás érzés",mert csak fél órád volt.Kis kihívás az új fegyók,prestige-k,stb,de viszonylag hamar kitanulja az ember,melyik szinten mi a legjobb neki és kész,lehett 1-1 jót lövöldözni,csapatmunka nem kell,lesz...nak téged is+az objektívát is,de előny,hogy te is megteheted .

Komolyabb időre meg ottvan a battlefield,ha ráér az ember,avagy az ilyesmi gémek,mint a Dead Island,Borderlands...
Helyén kell kezelni,akinek meg valami nem jön be,be erőltesse,ennyi.A flame is kevesebb lenne...bár jó poén beírni a fantopikba,hogy próbáltam,és sz@r az egész.Ja egyébként a BO-ban cél a zombiölés...mert nincs is más,nincs kaland.nincs vége,semmi...itt csak mellékes dolog,hogy evidensen megölöd,aki útban van,de elsődlegesen meglógni kéne,stb,befejezni a kalandot...
-
medvezsolt
senior tag
Figyu. Miért ne lenne meg a zombi filing? Nem csak az a zombi aki szakadt német egyenruhában mindenáron kiakar nyírni. A zombik pont, hogy egy elbutult, csak a vér szagára hajtó, örökké éhes fenevadak, akik akár csak portyáznak a halottakból vagy ha ingereled őket, akkor megtámadnak. (Ha nem hagyod kielégíteni az Ő szükségletét). Az is egy lehetőség ám, hogy egy csodás nyílt tájban gyönyörködjél és azt érezd, hogy ezt a szigetet tényleg ellepte a fertőzés, el van hagyatva, stb. Nem rossz ez. Sőőt...

Mondjuk a szíved joga mit csinálsz, csak azért gondold át.
-
BandiHUN
veterán
Ha nem ásod bele magad,tényleg ennyi...

Ha meg sztorizgatsz,értelmet is nyer az egész,sőt elég rossz elképzelés,ha valaki úgy gondolja,hogy a lényeg megölni minden zombit,amit csak látsz.Még képességek is támogatják a zombik kikerülését,vagy épp a csendes hátbaszúrást,szerencsére a nagy szabad terület és a rengeteg útvonal nem is kényszerít mindenhol harcra.Sőt a kevés xp is afelé tereli az embert,hogy a kis zombik 100-ával ne foglalkozzon+még javítson is drága pénzért,ha a missziók adnak mondjuk 7000xp-ket...A BO miben is jó?Hogy 2-3 kör után már szétunod magad,mert ismered már a pályát,fegyvereket,és fél órát unatkozol minden kör elején kis szinten,mert annyi idő kell,hogy beinduljon az élet?Vagyhogy 1órákat küszködj,hogy elmondhasd,összejött +1 szint,vagy valaki elcseszi,és bedarálják a top fegyós brigádot is,mert lemaradt 20m-re vagy rosszkor beakadt valami tereptárgyba?Vagy mert 25 felett már lényegében vagy biztos helyen kemp van,vagy monoton futás,hogy nagyobb csoportot összeszedj,mert nem elég a lőszer?És a thundergunon kívül már szinte semmivel se tudod ígyse kihúzni?

Tapasztalat is,erről szól a youtubeos összes videó is...Nem is erőlködtem én se pár körnél többet vele,pedig unlimiteddel is nyomtuk,úgy meg a keze fárad el az embernek+sorban ki is léptünk... -
feka007
veterán
Hát nem tudom, kipróbáltam, de ez a megyek és ütöm a felkelő zombikat azt ennyi a sztori, nem az amiért én pénzt adnék ki.. Nincs is meg a zombifeeling, mi a szar ez?
Sztem én inkább Black Ops zombizni megyek.. -
raus
aktív tag
A városban miért van némely infected fején bukósisak vagy rögbisisak? Meg tudná ezt valaki biológiailag magyarázni? Még az utolsó épelméjű pillanatukban sisakot húztak aztán átváltoztak?

-
edgR
őstag
válasz
medvezsolt
üzenetére
Steam/userdata/{szamsor}/91310
a {szamsor} gepenkent valtozo tudtommal, keresd meg azt, amiben benne van a 91310 nevu mappa.
-
medvezsolt
senior tag
A mentéseket hol tárolja a gém? szeretném félre menteni őket a bizt kedvéért

-
Mukorka
addikt
Fognak azok szép számmal meg lvl-lel szakadni ne aggódj
Az első Act amolyan laza bemelegítés lesz a másodikhoz képest . Az újratermelődés nem bug, ez így biztosít folyamatos tápot, a táskák és ládák is újratermelődnek . Fegyvernél érdemes nézni hogy pl "Weak Knife" lehet erős sebzésű de a weak szó az tartósságára utal. Olyan 40-50 körül már jónak számít , azzal már 15-20 zombit is le lehet gyakni mielőtt feladná. Ripper modot te is megkaptad? Érdekes nekem azt csak első karakteremnek adta oda, másodiknak nincs... -
Źşë'
addikt
egész jó lett ez a játék, graf néhol szép néhol csúnya, de ez a legkevesebb.. pár bugot láttam, zombik újratermelődnek, nem mintha baj lenne, legalább lesz folyton kit lezúzni
fegyverek elég hamar elhasználódnak, első modom meg is lett, a nail mod, de még nem használtam, haverral nézegelődtünk picit a part közelében - kár h nem úgy szakadnak a zombik mint l4dben
akkor lenne az igazi király
de így is jó játék lett első benyomásra -
BandiHUN
veterán
Semmi nem külömbözik,csak az árszabások mások,akció nélküli teljes árú gémet itthon éri meg venni,az EU többi részén a 49.99€ az átlagár.
Vagyis az ártól teljesen független maga a játék,külömbség akkor lehet,hogyha előrendelői,limited,collector's,stb.verzióról beszélünk,de más esetben teljesértékű a játék,bárhonnan szerzed.
Előrendelőknek pl.emellé jár ingyen a Bloodbath Arena DLC,a Steamesek emellé kapták a Ripper mod-ot,de csak ha ott rendelted elő. -
ooloo
őstag
Van különbség a Steam és a bolti dobozos verzió között ? Azért kérdezem , mert a Steam verzió letöltése 49.99 euró , míg a bolti dobozos csak 28.97 euró . Gondolom a játék teljesen megegyezik ..... csak a multi része különbözhet . (?)
-
Telda
addikt
Ha csatlakozom valakihez teljesen elmegy a hang a játékból, valamint észre vettem ha játszom akkor a háttérben futó programok hangjai pl mumble jóval halkabb. Eredeti nem warez. Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon nagy

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ott a jelmagyarazat is. fast travel ill. portal-ok hoznak-visznek gyorsan.

ha nem az akkor mi