Hirdetés
- Újratervezi az Apple az iPhone előlapját
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fo_AMD_Fun
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég cseréltem alaplapot, processzort és memóriát. DDR3 1866-os memóriák, Gigabyte Z97 alaplap, G3220 processzor (átmenetileg). Minden szépen működik, viszont egy dolgot nem értek: Ez az Intel CPU elvileg 1333 MHz-es DDR3 memóriákat igényel/támogat. Ez a memória tud 1333 MHz-en is működni, viszont az alaplap 1866-on hajtja. Ez most jó nekem, vagy rossz? Úgy értem nyilván a memória sávszélesség nő, de nem lesz asszinkron a működés, ami problémát okozhat? Nyilván egy i5-i7-nél lesz ennek jelentősége, csak zavar. Szóval a kérdésem az, hogy visszavegyem inkább 1333 MHz-re a ramokat és kisebb CAS latency-t állítsak be, vagy jó ez így, ahogy van. Úgy emlékszem az Intel szereti a nagyobb Sávszélt, az AMD pedig a kisebb memóriakésleltetést. Haswell alapú Pentium van benne most egyébként. Még egyszer leírom, nem a tuningra vagyok kíváncsi, csak hogy érdemes-e inkább az intel weblapján megadott FSB-re levenni a memóriát. Válaszaitokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Energiaital topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő