- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fo_AMD_Fun
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég cseréltem alaplapot, processzort és memóriát. DDR3 1866-os memóriák, Gigabyte Z97 alaplap, G3220 processzor (átmenetileg). Minden szépen működik, viszont egy dolgot nem értek: Ez az Intel CPU elvileg 1333 MHz-es DDR3 memóriákat igényel/támogat. Ez a memória tud 1333 MHz-en is működni, viszont az alaplap 1866-on hajtja. Ez most jó nekem, vagy rossz? Úgy értem nyilván a memória sávszélesség nő, de nem lesz asszinkron a működés, ami problémát okozhat? Nyilván egy i5-i7-nél lesz ennek jelentősége, csak zavar. Szóval a kérdésem az, hogy visszavegyem inkább 1333 MHz-re a ramokat és kisebb CAS latency-t állítsak be, vagy jó ez így, ahogy van. Úgy emlékszem az Intel szereti a nagyobb Sávszélt, az AMD pedig a kisebb memóriakésleltetést. Haswell alapú Pentium van benne most egyébként. Még egyszer leírom, nem a tuningra vagyok kíváncsi, csak hogy érdemes-e inkább az intel weblapján megadott FSB-re levenni a memóriát. Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest