- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nokia X30 - a frissesség ígérete
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nem, semmi bajom a 64 bittel, de amíg bő 3,2GB ramot tudok használni a 4-ből, addig semmi értelme nekem váltani, minek lassítsam a rendszert nagyobb pointerekkel, és áldozzak fel a rendelkezésre álló helyből? Ráadásul egyelőre még nem is nagyon tudok programot, ami jobban menne 64 biten, ellenben kompatibilitási bajokról annál többet hallottam. Én amúgy szerintem a windóz 7-ig biztosan maradok 32 biten, hacsak nem lesz 6gb ramom és I7-esem....
-
Szatesz
őstag
Nekem pl Vista64 alatt a 3DMark06 nem nagyon akart elindulni...De azonkivül semmi más...Ennek ellenére szerintem 3GB memo még elég egy ideig...Eddig 2gb om volt és csak pl crysisnak kellett volna kicsit tobb memo vista alatt...4GB al nemvolt gond semmivel .De szerintem már a 3gb is elegendö a játékokra....
u.i: az i7 es rendszerekre értem a 3gb ramot..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 7
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Építő/felújító topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest