Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nem, semmi bajom a 64 bittel, de amíg bő 3,2GB ramot tudok használni a 4-ből, addig semmi értelme nekem váltani, minek lassítsam a rendszert nagyobb pointerekkel, és áldozzak fel a rendelkezésre álló helyből? Ráadásul egyelőre még nem is nagyon tudok programot, ami jobban menne 64 biten, ellenben kompatibilitási bajokról annál többet hallottam. Én amúgy szerintem a windóz 7-ig biztosan maradok 32 biten, hacsak nem lesz 6gb ramom és I7-esem....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szatesz
őstag
Nekem pl Vista64 alatt a 3DMark06 nem nagyon akart elindulni...De azonkivül semmi más...Ennek ellenére szerintem 3GB memo még elég egy ideig...Eddig 2gb om volt és csak pl crysisnak kellett volna kicsit tobb memo vista alatt...4GB al nemvolt gond semmivel .De szerintem már a 3gb is elegendö a játékokra....
u.i: az i7 es rendszerekre értem a 3gb ramot..
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)