Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Google Pixel topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatesz
őstag
Igen az
Nem akar menni 1650 felett cl8 ba sem stabil....nem értem hogy lehet....Probaltam 1T-2T vel minden strapal.....Automatan....és manualisan mindent...Már raktam 1-3- slotba is de abba mégrosszabb....az a remapot is probaltam kikapcsolni de az se segitett.
Probáltam kis FDB vel naggyal is...0403 és 0601 es biossal is....de 1650 felett semmivel nem stabil...Pedig szerintem az 1800cl8 min.megkéne lenni...nemmintha sokkal gyorsabb lenne mint 1600cl7...
Laraxior: Kérdezz Privibe ha tudok segitek neked....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest