- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Most 32 bitet használok.
A 32-bites op rendszer csak ennyit tud megcímezni (32 bites címzés), ahhoz, hogy a 4gb-ot kihasználja az op + a VGA memót is meg tudja címezni + egyéb memókat, ahhoz 64 bit kell.
32 bitnél memó+VGA+egyéb ramok= 4gb ha ebből levonod a VGA +egyéb+ nem tom miket, akkor kijön a 3,5Gb.
A winportal-on van róla cikk és a logouton is. -
szacsee
nagyúr
Nekem 256mb-os VGA-val is csak 3,5Gb-ot lát!
Csak 64 bites XP, Vista látja teljesen.
Most ez nem nagyon érdekel, hogy megmondjam az őszintét, mert hosszú távra vettem, majd akkor használom ki, ha a 64-bites Vista kiforrja magát, esetleg addig teszek próbát 64 bites xp-vel (időkorlátos). -
szacsee
nagyúr
Asszem ez ide tartozik, úgyhogy megosztom veletek a tapasztalatom.
4x1Gb Super Talentet vettem Ősember kollégától.
Bevallom fostam, mert altatták a népet, hogy ha menni is fog nem fog menni a tuning.
Ezt megcáfolnám jelenleg 2,1V-al 933 -on hajtom őket, hajtottam 1000-en is.
1000-en hibázott az orthos ugyan, de ahhoz már 2,2V kellene, és a procimat újra kéne pasztáznom, de most nincs itthon, csak gagyi, azért meg nem szedem szét a gépet.
Tehát: megy a tuning 4 modullal is!
Ha meglesz a repaszta dobok fel róla orthos + @1000-es képet.
Upp! -
szacsee
nagyúr
[link]Halt szerintetek ezek mennének lazább időzítésen 1066-ot 2,2V-al?
Stalker: Nézz be a P5K topikba (ASUS) és kérdezz rá, szerintem azzal a lappal menne a 4 modul tuning.
Én is előszőr 2x2Gb-ot akartam, de szarok az időzítései, ezért döntöttem a fenti 4x1 mellett. Amúgy ramja is válogatja, Ősember tuningolve ellenőrizte a kompatibilitást.
Szerk: ja és a P5B is simán kezeli Larry szerint és más szerint is, de a P5k jobb, ha lapot akarsz cserélni (Quad Core-nál nem kell nb feszt emelni a tuninghoz, csak 350-400-as fsb felett és a Vdropp is megoldódott) és a max fsb kb 570Mhz.
[Szerkesztve] -
szacsee
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #4229 üzenetére
Pü ment!
Sok sikert! -
szacsee
nagyúr
Gratula! igyenpízér + teljesítmény
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged