Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Aktív témák
-
westlake
félisten
szerintem inkabb te olvass kicsit utana a dolgoknak.. mi az, hogy ''lesz''? mar jo ideje van..
az nf 680i nem jobb chipset, mint a 975..es nem is lesz jobb.. mitol lenne jobb?
a striker extrem-el sem tudtak lenyomni a 975-ot.. egyebkent ezt nem itt kell megtargyalni
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
lol, ezt miböl vontad le? valami value RD600-as lap eddig 1db volt XS-en Victor-nál, és elég jól szerepelt, azonkívül Tony is írta hogy 500-as fsb -t simán ment conroe-val is a lap, ramok 1200mhz-en 1T-ben!!, nézd meg az eVGA 680i topicot mennyire jo lap.. nem mondom hogy nincs több a chipsetben, mert hülyeség lenne, ugyanúgy mint most leírni egy lapot, amikor semmi konkrét info-t, eredményt, nem láttál tőle..
mod: ne itt folytassuk..
[Szerkesztve] -
Speed
addikt
Ahh értjük akko 680i felé kelessz mozdulni
És nagyon várom azt ahol ezt olvastad, hogy ''A 680i sokkal erősebb chipsett.''
igazán nem akarok veled kötözködni de még oylan keveset halanni az rd600 ról egyedül a ref lapról van egy-két morzsa de azok nem feltétlen a te állításod igazolják vagy csak én tértem má rossz pájára nem tom

Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lézervágás, gravírozás
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- iPhone topik
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Viper Elite 5 RGB TUF Gaming 2x24GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, Bontatlan, Gari 2034.09.23. -ig -
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- iPad Smart Keyboard
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
És nagyon várom azt ahol ezt olvastad, hogy ''A 680i sokkal erősebb chipsett.''
igazán nem akarok veled kötözködni de még oylan keveset halanni az rd600 ról egyedül a ref lapról van egy-két morzsa de azok nem feltétlen a te állításod igazolják vagy csak én tértem má rossz pájára nem tom