Aktív témák
-
afterburner_
őstag
nekem anno geil ultram volt a p5w dh-hoz nah az cl4-et nem ment 800-ban csak spd ertekekkel volt hajlando indulni, de meg cl5-ben sem ment 800on
persze aztan az abit aw9d maxban siman lehetett allitnai a cl értékeket!
de persze nem igazan tudtam huzni, viszont aztan egy masik sracnak eladtam p5b deluxeban, neki meg most az uj biossal szinte megtaltosodott a ram...sokan panaszkodnak az ocz-re ddr2-es memeknel, hát francse tudja...annyi manapsag a marka és azon belül a tipusok hogy ez a kompatibilitas karara megy
ráadásul kezdetben megy a mezesmadzag...teszteloknel a jo modulok, és aztan furcsa modon , rakerulnek a selejtesebb chippek a rammokra, chipvaltas meg miegymas..
amugy en megkuldtem 2.65V bios fesszel a corsair ramjaimat, de eprsze csak eteszt erejeig 10 percre aztan utana megkergultek, és a borda is lehullott az egyik memről, pedig venti volt a feje felett
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Windows Insider Program
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest