Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Hétvégén elkezdtem az elejéről a harmadik részt, azért még három végigjátszás után is tud figyelmeztetni a játék, hogy ne legyen nagy az arcom. Mikor lementem Oceiroshoz, hogy ezt gyorsan lecsapom, mert rajta még egyszer se haltam... Most sikerült, háromszor is
Plusz kezdtem még egy karaktert, aki nem dexes... Viccesek ezek a kétkezes fegyverek, Vordt-ig a great axe volt nálam, ha az enemy mellé ütöttem is megtántorodott. Csak rémesen lassú, átálltam inkább great swordre.Viszont tegnap nekiestem a kettőnek is, az eddig teljesen kimaradt és csak be kellene pótolni. Meg ki kellene achizni is... Hát eddig elég érdekes, az irányítást nem volt könnyű megszokni, de lassan kezdek belejönni és már két boss is lement. Valami béna óriás elsőre, meg a Pursuer nevezetű másodikra. Lehet azt is sikerült volna elsőre, de fél HP-n kiírta, hogy weapon at risk és inkább meghaltam...
Egyelőre vakon megyek, direkt nem olvastam utána a dolgoknak, de pár kérdés felmerült bennem.
- Egyáltalán jófelé megyek éppen? Nagyon anno néztem belőle pár streamet, de már semmire nem emlékszek
- Human Effigyvel mennyire kell spórolni? Túl sokszor nem haltam eddig, de azért már cirka 30% hiányzik a max HP-ból. Azt tudom, hogy azzal vissza lehet tölteni, van is belőle, de nagyon nem akarom pazarolni...
- Az normális, hogy a fegyverem ennyire törik? Egyelőre a kezdő scimitar van nálam kétkézbe fogva (majd itt is valami katanát akarok szerezni), de rendszeresen össze akar törni...
- Ha a 100% a cél az itt hány végigjátszás lesz?
Amit eddig láttam a kettőhöz is erőszakot kell tennem magamon... Aztán később lehet megtetszik, de eddig elég meh
De bármilyen tippet szívesen fogadok
Csak nagyon ne spoilerezzetek
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- MSI B250M Gaming Pro alaplap
- CORE I5 14400F B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 6000 RAM 1.0TB NVME SSD MSI RTX 5070 12GB DDR7 1ÉV GAR!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Plusz kezdtem még egy karaktert, aki nem dexes... Viccesek ezek a kétkezes fegyverek, Vordt-ig a great axe volt nálam, ha az enemy mellé ütöttem is megtántorodott. Csak rémesen lassú, átálltam inkább great swordre.