- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
odinkain
tag
válasz #45687808 #6577 üzenetére
Annyira nem vészes legalábbis most még így érzem Kezdem kiismerni a mozgását eddig párszor levittem kb 70-80%-ra. Meg ahogy észrevettem ha próbálok a terem másik felén harcolni vele akkor nem tölt vissza az élete.
Az a baj, hogy eszem nincs, hogy hol hagyhattam el azt az egyet kb bárhol lehet. Még próbálkozom de ha nagyon nem megy akkor neki állok megkeresni.PSN: inkaoner81
-
törölt tag
válasz Šolaire #6585 üzenetére
Emlékszem amikor először odakerültem, kb. 10 percig csak álltam, hogy "na most akkor.. mi legyen itt." szerencsére akkor is kisegített a bajból egy nehéz fegyver (Gyrm Greataxe). De az egy régi karakterem volt. Aztán rájöttem, hogy ez a fegyver túl pici nekem. És arra, hogy totál random felöklelnek a rénszarvasok, akikkel egyébként simán lehetne akár áramszolgáltató céget is indítani.
-
-
MageRG
addikt
válasz #45687808 #6568 üzenetére
Úgy-úgy!
Én első végigjátszásnál a szokásos greatsworddel mentem, ami a mocsárban található.
pomk:
Egyébként ha eljutsz a Crucifixion woods-ig, ott rögtön találsz két jó STR fegyvert (ellenséges NPC-ktől kell elvenni), illetve farmolhatsz egy black knight greatswordöt.
Előtte Undead Settlementben meg szerezhetsz nagy szöges buzogányt a hittérítő nyanyáktól, illetve vehetsz Greirat-től zweihandert."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
odinkain
tag
DS2 Blue Smelter letudva végre.
Most Fume Knight-nál tartok és olyan furcsaság van, hogy egy smelter wedge-el kevesebb van nálam pedig elméletileg össze szedtem mindet. Lehet, hogy ez valami bug vagy biztos, hogy elhagytam egyet valahol?
A másik kérdés, hogy van értelme így neki menni Fume knight-nak vagy inkább kíméljem meg magam és az idegrendszerem?PSN: inkaoner81
-
törölt tag
Legelőször infuse-old a broadsword-öt heavy gemmel, így csak strength fog rá bónuszt adni. Nézd meg, hogy így mennyit sebzel. Esetleg a Claymore-t is megnézheted heavy gemmel infuse-olva. Az a baj, hogy strength buildben alapvetően lassú fegyverek operálnak (már akinek, én pl. szeretek egy fél várfal méretű kalapáccsal sétálni ). Túl gyors fegyvereid nem lesznek, hacsak nem infuse-olsz.
Egyébként a játék folyamán ezeket próbáld meg infuse-olva heavy gemmel:
Broadsword
Claymore
Dark Sword
Dragonslayer's Axe (nem a great axe)
Millwood Battle AxeNyilván ezeket előrehaladva fogod megtalálni, ahogy infuse-olni is pár pályával odébb lehet csak majd.
Mivel még a játék elején vagy, egyelőre menj a broadsword-el, fejlesztgesd. Én pl. az első végigjátszásnál a sima Battle Axe-el toltam végig, és ütöttem ám rendesen.
-
odinkain
tag
Köszi. Igen ez a másik út amiről azt gondoltam, hogy nem fogok átjutni soha de most kb a "karos" útról ugyanezt gondolom . Szerintem megfogom próbálni ezt is.
Egyébként Blue Smeltert valahogy könnyebbnek érzem mint a simát nem tudom miért. Eddig kétszer vagy háromszor jutottam be de megvolt kb 70%-ra úgy, hogy nem volt nálam ez és ebből a +3-as. Szóval per pillanat nehezebbnek érzem eljutni odáigPSN: inkaoner81
-
pomk
őstag
válasz #45687808 #6560 üzenetére
Az mennyire normális helyzet, hogy még a játek legelején High Wall of Lothric részen találtam meg a Broadsword-ot és azóta is ez a legjobb fegyverem? Van mellette egy kétkezes kard is, ill. most kezdtem el kipróbálni a Great Machete-t bár ez elég lassú sajnos.
Ezen kívül mit ajánlanátok pajzs + 1 kezes / 2 kezes használatra főképp strength build-re, lvl. 45. -
wierra
senior tag
válasz odinkain #6563 üzenetére
Számtalanszor próbáltam mindkét utat. Végül így csináltam, persze ha ügyesebb vagy, akkor jóval kevesebb sebződéssel is megúszható az út.
De ne aggódj, a Blue Smelter nem egyszerű ellenfél. Mire lemetéled, addigra becsukott szemmel is menni fog a hozzá vezető túra.[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
odinkain
tag
válasz Šolaire #6562 üzenetére
Köszi. Meg lett Doors of Pharros-nál megtaláltam.
Viszont ez az Iron Passage már kiakaszt . Bossig el se jutok mert ez a sok runcájsz széjje kaszabol. Úgy mond a kar húzogatós utat próbálnám mert a másikon még nehezebb meglátásom szerint. De ott is ha bejutok a boss előtti arénába közepéig se jutok be mert szétkapnak.
Ha valakinek lenne ötlete azt megköszönném.PSN: inkaoner81
-
odinkain
tag
DS2 Valamelyik nap arra gondoltam, hogy veszek poison arrow-t Gavlan-tól de amikor venni akartam 0-át mutatott és nem is bírtam venni. Mi ennek az oka és hol vagy hogy tudnék nagyobb tételhez jutni?
Köszönöm!PSN: inkaoner81
-
Mans20
addikt
Megint egy vagon újdonság, amit még nem láttam a DS3-ban. [link]
[ Szerkesztve ]
-
pomk
őstag
Ha jól emlékszem felvettem a Butcher's Knife-ot Isabella-tól de el is adtam anno...
Mivel Isabella ha jól gondolom nem respawnol, van arra bármi lehetőség hogy visszavásároljam az eladott kést vagy ez akkor így örökre elveszett? -
törölt tag
Mágia szinten nem tudok hozzáfűzni semmit, mert nyers fizikai erőben bízom, akár Strength vagy Dexterity build az. (de azért strength build, mert.. Great hammer forever )
Infuse: Sharp (dexterity buildnél hasznos) vagy Heavy Gem-el (strength buildnél hasznos) ha továbbfejleszted a fegyvered az jelentősen növeli a sebzését.
Pl. a sima Great Axe heavy infuse-al óriásit üt (strength build esetén értelemszerűen).
Az ellenfeleknél totál random, hogy ki melyikre allergiás. Nézd meg pl. a taknyokat (fekete nagy kaka masszák). Tűzre rendkívül allergiások. Míg a nagyra nőtt piócák (farron keep) a vágó fegyverek fizikai sebzésére (pl. Butcher Knife). Mindegyiknél megvan, hogy mire allergiás, mi sebzi kevésbé.
Én pl. sosem szerettem megosztani a sebzést. Egyetlen fegyver van, amit heavy infuse-al használok (mert strength buildem van ugye) és mellette baromi nagy villám sebzést ad, az egy kis fejsze.
[ Szerkesztve ]
-
MageRG
addikt
Skálázódásnál japán konvenció van: S - a legjobb, A -nagyon jó, stb. E a legrosszabb.
Attól függően hogy tervezed a karaktert lehet az alapsebzés vagy a skálázódás jobb.
Pl. ha nem pakolok se STR-re, se DEX-re, és kell a nagy fizikai sebzés, akkor egyértelműen a raw infusion a nyerő.
A karaktertervezőben próbálgathatod melyik az előnyösebb. Vigyázat, spoileres!"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
MageRG
addikt
Ellenféltől és karaktertől függ.
Minden statnak megvan a megfelelő infuse-ja. STR - heavy, DEX - sharp, STR+DEX - refined, FTH -blessed, stb...
Értelemszerűen nem mindegy a fegyver sem. A bazi nagy kardok vagy buzogányok jól muzsikálnak heavy infuse-al, de a katanák vagy szablyák már nem annyira.
A kovácsnál látod hogy hogyan módosul a fegyver skálázódása és sebzése.
A sima tüzes infuse pl. nem skálázódik semmivel, ami pl. egy STR-re kigyúrt karinál nem ideális.Arra figyelj, hogy a "sima" infuseokra rakható buff (pl. gold pine resin) ha kell az elementális sebzés. Blessed, crystal, fire, stb. fegyverekre nem.
Vannak egyébként olyan fegyverek, amiknek alapból van elementális sebzése ÉS buffolhatók.Általában igaz, ha az áldozat sok mindennek ellenáll, akkor a tiszta sebzés nagyobbat üt, mintha pl. fizikai + tűz sebzéssel ütöd, hiába nagyobb az össz sebzés.
Egyébként az ellenfelek között sok a hollow, akik mind érzékenyek a tűzre. A páncélos ellenfelek viszont jól bírják.
A másik a dark sebzés, ami elég sok ellenfél ellen jó.
Persze később mindig lesz valami cumi: pl. az egyik boss mindkettőt nagyon bírja."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
pomk
őstag
Infuse-olni vagy reinforce-olni érdemes? Vagy az attól függ milyen ellenfelek ellen akarom használni? Reinforce-al 205 fizikai sebzést érnék el, viszont ha infuse-olom pl. tűzzel, akkor ~100 fizikai és ~100 tűz sebzés lenne.
Általánosságban melyik jobb? Az ellenfelek inkább a fizikai vagy elementális sebzéssel szemben gyengébbek? -
törölt tag
Meg a katanás karakterek. Össze vissza rohangálnak és beszúrkálnak néha. Mondjuk náluk is érvényes az, hogy ha egyszer megütöm, nagy bajba van. Most azt találtam ki, hogy feltolom maximumra a Butcher's Knife-ot, és azzal fogom felszeletelni őket. Ami még jó, az a Witch's Lock (ostor). Totál kiszámíthatatlanul üt, és a Heavy Attack-nek baromi nagy range-e is van.
-
törölt tag
válasz Šolaire #6540 üzenetére
Ne is mondd, tudod mennyit szívok az ilyen kis bökővel szaladgáló karakterek miatt arénába? Persze bajba van, ha besózok neki egyet, de nagyon keményen szedik az életemet. Sok ismétlődő karakter az arénába akikkel játszom (bel-külföldiek), tudják, hogy nagy fegyverrel nem tudnának levágni, de kis bökőkkel, meg ilyen fogpiszkáló kardokkal szétkapnak. Ki kell találjak ellenük valamit (nem, nem váltok fegyvert )
-
MageRG
addikt
Minden attól függ, milyen karaktert akarsz.
Ha neked az egyenes kardok jönnek be, akkor a broadsworddal a végére sokkal durvább sebzést tudsz kiosztani, ha megfelelő quality builded van.
Ráadásul a broadsword infuseolható, buffolható, egyszerűbb fejleszteni.
A jeges kardra mindez nem igaz.[ Szerkesztve ]
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Weareus
addikt
Szerintem azt fejleszd, amelyikkel neked könnyebbnek tűnik leverni a legtöbb ellenséget. Szóval amelyikkel jobban boldogulsz. Én most fejezem be a második végigjátszásomat, és én 95%-ban a jeges karddal toltam, de ez nem jelent semmit. Második találkozáskor a legnehezebb boss (no spoiler) pl. Ultra greatsworddel elég hamar lement..., a jeges karddal nem feküdt annyira...
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
pomk
őstag
Nemrég kezdtem én is a DS3-at, több karakter (Pyromancer, Herald) kipróbálása után végül a Lovaggal haladtam tovább. Szintén nekem is nemrég dobta az Irithyll Straight Sword-öt a fagyott lovag. Meg is örültem neki a Frostbite miatt, most +1 szinten van, de az "alap" Broadsword +3 szintre fejlesztve bőven veri sebzésben (~135 vs ~185). Mit gondoltok, hogyan érdemes tovább fejleszteni? Inkább a Broadsword-öt vagy az Irithyll kardot fejlesszem?
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Köszönöm szépen. Meg is vettem.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
WayneGace
őstag
Sziasztok!
DARK SOULS™ III DELUXE EDITION-t megéri megvenni vagy elég az alap DS3?
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
MageRG
addikt
válasz #45687808 #6525 üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy nem kötelező Anor Londoban vacakolnod.
Megölöd Ingwardot, elszeded a kulcsát, és ugyanúgy le tudod engedni a vizet.
Chunk-ot több féle képpen szerezhetsz: Anor Londoban is lehet farmolni, de talán a legjobb tényleg a Darkwraith-eket irtani.
Rusted coin nincs a DaS1-ben, ne keresd. Helyette nyomj be 10 humanityt, az javítja az item discoveryt.
A +15-ös fegyverhez kell egy titanite slab is. A legegyszerűbb, ha visszamész az Asylumba, és megölöd a Stray Demont. Az dob egyet. (Ha meg iszonyat mázlid van, akkor a Darkwraith farmolásból is esett egy. De ilyenkor a helyedben inkább lottóznék.)"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
cyberkind
félisten
Kb csak egy órája nézem a DeS Remake-et, de elég sok minden visszaköszön a DS2-be, szóval a DS2 kb olyan nekünk, mint a DeS, csak az egyik van PC-re is, a másik meg semmire se kb. Ettől függetlenül eltudnám viselni ezt a DeS Remake-et, mert iszonyat szép és minőségi munka minden téren, nem sajnálta a pénzt és időt a Sony, ez tényleg egy remake.
-
törölt tag
válasz odinkain #6524 üzenetére
Ha jól emlékszem, mint a többi standard fegyvert. Kell hozzá a very large ember, ami ha jól emlékszem New Londo-ban van.
Következőket kell tenni, hogy eljuss a tárgyhoz:
1. Anor Londo-ban le kell győznöd Ornstein és Smough-ot, majd beszélni kell Gwynevere-el.
2. Firelink Shrine-ból New Londo-ba besétálsz, és végigzúzod az egész területet (egyértelmű lesz az út, mert nem nagyon tudsz elbóklászni még), előbb-utóbb eljutsz Ingward-hoz (egy főépület tetején fog állni), aki ad neked egy tárgyat (csak akkor ha találkoztál Gwynevere-el).A 2. sikító szellem egy nagyobb épület, nagyobb termében lesz. Találkozni fogsz vele.
Itt millió szellem lesz, szóval csak óvatosan! Itt lesz egy üres kandalló. Ha megvizsgálod a kandallóban a bal oldalon lesz egy létra. Ezen felmászva jutsz el Ingwardhoz.3. Zúzol tovább a területen, eljutsz egy zárt ajtóhoz, amit Ingward-tól kapott tárgy segítségével ki tudsz már nyitni.
4. Mész tovább egyértelműen, és eljutsz egy karig, amit ha meghúzol, leereszti a vizet az egész területen, azzal, hogy kinyitod New Londo über nagy kapuit, így már az alsóbb szintekre is el tudsz jutni.
5. A very large ember, a legnagyobb épületben van, illetve annak legfelső szintjén, egy szirten.Ez a videó elég jól elregéli, hogy hol van, de ehhez mindenképpen le kell engednek a vizet (szóval 4-es pontig juss el előtte).
Amint megvan a cucc, irány vissza Andre-hoz, akinél tudod módosítani +11-re, majd tudod fejleszteni tovább, ha van hozzá nyersanyagod. Tipp: Ha kicsit farmolsz, a Darkwraith-ek dobálnak titanite chunkot, tedd fel az item discovery-t boostoló gyűrűt, vagy nyomj be egy gold coint, vagy rusted coint.
[ Szerkesztve ]
-
odinkain
tag
Sziasztok!
Arról szeretnék infót kapni, hogy hogyan tudom az Uchigatanát +15-re húzni? +10-ig már megvan csak a DS wikit nézegetve láttam, hogy húzható 15-ig.
Köszönöm!!PSN: inkaoner81
-
MageRG
addikt
válasz BOBAKILL #6521 üzenetére
Nem csak koncepciórajzok voltak, hanem majdnem kész pálya, meg ellenség modellek.
lásd ittHa hiányzik egy könyv vége, és megírod magadnak, az ugyanolyan lesz, mint amit a szerző elképzelt volna? Szerintem nem akartak ebbe belemenni...
-
BOBAKILL
őstag
A dlc miatt pipa vagyok. De sebaj, hátha egyszer megcsinálják. Pedig nagy durranás lett volna ha belerakják. Csak voltak koncept rajzok, ilyesmik amiből tudtak volna alkotni. Na mindegy.
Nekem is leesett az állam. És állítólag az új kontroller olyan hogy be**arsz.
A csávó a pókembernél mondta, olyan a rezgőmotor hogy érzed ahogy feszül a háló majd elenged stb... tényleg besz**ás lesz ha kihasználják ezt a funkciót. Nem tudom hogy a Demonnál ez mennyire érzékelhető. Tavasszal kiderül. -
MageRG
addikt
válasz BOBAKILL #6519 üzenetére
Én is csak picit néztem bele dev videókba és streamerek játéka.
Hát azt kell mondjam, hogy eszem-f***om megáll!Nem csak a grafika, az animációk lettek áttervezve, de a menükben, az UI-ban a Bluepointos srácok képesek voltak olyan értelmes dolgokat meglépni, amit a From 3 DaS, 1 Bloodborne + 1 Sekiro alatt nem tudott.
Pl. ha felveszel valamit, akkor nem tolja bele az arcodba, kitakarva a képernyőt. Hanem diszkréten oldalt jelenik meg, és később eltűnik (leokézni sem kell).
És végre mozog a szereplők szája!DLC nem lesz (egyelőre). A fejlesztők nem vállalták a 6. archstone-t. A magyarázat szerint úgy gondolták, nem tenne jót, ha az ő munkájukkal valósul meg, nem az eredeti csapattal.
-
-
-
törölt tag
válasz BOBAKILL #6515 üzenetére
Tavaly a Sekiro-nál volt érdekes helyzet. Ugye rengetegen estek neki a játéknak. Aztán baromi sokan el is adták, mert a nehézsége sokaknál kiverte a biztosítékot, másrészt szerintem ott sokan másra számítottak (pl. nagyon hasonló lesz a DS/BB-hoz). Demon's Soulsnál is lesz biztos ilyen, de lényegesen kevesebb szerintem. Azért aki nekiáll Demon's Souls-t tolni, nagy része szerintem ismeri a DS-t.
-
BOBAKILL
őstag
válasz #45687808 #6514 üzenetére
Sose jön ki PC-re szerintem. Maximum egy remaster PS5re. Úgy jár mint a Demon Souls.
Én is jövőre fogom a Demont végigpörgetni, konzol híján. De februárban talán már lesz.
Dobozosan is lesz a játékból, nagyon remélem. Tuti sokan eladják használtban ha nem tudják végig vinni. Már nagyon várom, az a grafika amit eddig láttam a "beszarás" kategória. -
törölt tag
-
Weareus
addikt
#6512 Šolaire
Hát igen. Nem lesz rossz, szvsz. Mondjuk hogy mikor jön ténylegesen...
Mindegy is nekem. Én a Demonnal, a két DS-el (1,2) meg még a 3-mal is elleszek karácsonyig.
És egyáltalán nem az idei karácsonyra gondoltam.Szerk. a 6507-es Mr. Bean 969 kollégának akart címződni. Öregszem vagy mi.
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
törölt tag
[link] Nagyszerű, akkor már a nagyközönség is kaphatna valami infót.
-
Weareus
addikt
Amúgy respekt, hogy ilyen feltételekkel viszed végig.
Más.
Soul farmolás Weareus-módra.
[link]Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
törölt tag
válasz Šolaire #6498 üzenetére
Itt továbbra is azzal van baj, hogy dupla sebzést adnak, 1 ütés és így.. már veheted is elő az Estust, mert örülsz, hogy túlélted. Meg ugye baromi lassan csapok great hammerrel, bár az legalább hatalmasat üt. De nem baj, nyomjuk tovább, nekifekszem holnap az Abyss Watchersnek.
-
BOBAKILL
őstag
Nekem a quality build jött be eddig a legjobban. Millwood battle axe. Nagyon jó bár kicsit rövidke egy kardhoz képest. De mindenki megkaptam a bossok közül. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest